?>

'Takım oyunu düşündüğümüz seviyede değil'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtaki oyunlarının yeterli seviyede olmadığını söyledi. - Anadolu Ajansı

Spor - 8 yıl önce

İSTANBUL

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, üç maçta 2 puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Üçünü de kazanabilirdik, ikisini kazandık. Daha çok isteyen, oyuna hakim olan takımdık. Hem oyun olarak hem skor olarak üstünlüğümüzü yansıttık. Oyun içinde eksiklerimiz olabilir ama her gün yükselen değer var. Oyuncuların gayreti daha iyiye gidiyor. Aradan sonra daha iyi olacaktır. Takım oyunu düşündüğümüz seviyede değil." ifadelerini kullandı.

Bazı oyuncuları tercih etmemesi ile ilgili olarak da konuşan Güneş, "Hepsi büyük oyuncular. Zaman zaman değişiklik olacaktır. 'Düşünülmedi' diye bir şey yok. Bu tür maçlarda kadroya başkaları girebilir. Bu, kimsenin kötü olduğunu göstermez. Kazanma arzularından ve sonuçtan mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

"Başkan bana 'ağabey' diyor, ben ona 'başkanım' diyorum"

Güneş, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aralarında sorun olduğu yönünde basında yer alan haberlerle ilgili olarak, "Başkan ile kavgam varmış, milli takıma gitmek, kendimi kovdurmak istiyormuşum. Ortada olmayan bir şeyi nasıl ispat edeyim. O da ben de takımın başarısını istiyoruz. Bu konuşmalardan başkan da ben de şikayetçiyim. Başkan bana 'ağabey' diyor, ben ona 'başkanım' diyorum, nasıl kavga edelim. Fikir ayrılıkları olabilir, aynı şeyi düşünsek ikimizden birine ihtiyaç yok. Farklı düşünceler kavga sebebi değil zenginliktir." yorumunda bulundu.

Le Guen: Beşiktaş galibiyeti hak etti

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise maçla ilgili şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Aldıkları galibiyeti hak ettiler. İşi onlar için zorlaştırmaya çalıştık. Güçleri ve teknik kapasiteleri üstün geldi. Sonuç almak zordu, bunu biliyorduk. Maç sonu da bunu işaret ediyor. Oyuncularım yüzde 100'ünü verdi. Dönüp bakıldığında çok da üzüldüğümü söyleyemem. İki takım arasındaki fark sonucu belirledi. Bunu ortaya koymakta sakınca görmüyorum. Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Geçen sezonla karşılaştırdığımızda doğru yolda olduğumuzu söyleyebiliriz."

Muhabir: Hüseyin Eroğul

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Hükümetin memura son zam teklifi açıklandı

2017-08-21 17:47 - Gündem

Judocular dünya şampiyonasından umutlu

2017-08-21 18:07 - Spor

İstanbul’da hortum

2017-08-21 19:52 - Gündem

Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

2017-08-22 16:19 - Spor

'Önümüzdeki bütün zorlukları birlikte aşacağız'

2017-08-21 22:02 - Dünya

Atatürk ve Yeni Galata Köprüsü trafiğe kapatılacak

2017-08-22 00:32 - Gündem

Su yüzeyinde kimliği belirsiz ceset bulundu

2017-08-26 23:42 - Asayiş

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Ergün: Arda Turan mevzusu tamamen kapanmadı

2017-08-26 04:47 - Spor

Katar ile ABD ortak askeri tatbikat yaptı

2017-08-22 10:21 - Genel

Ahıska Türklerinin son kafilesi öz vatanlarına kavuşuyor

2017-08-21 16:48 - Genel

İlgili Haberler

Oulai, bordo mavili formayı giymek için gün sayıyor

16:43 - Spor

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde gruplar belli oldu

14:10 - Spor

Marcel Licka, Trabzonspor karşısında oyuncularına güveniyor

15:47 - Spor

Samsun'da suça sürüklenen çocuklara floor curling eğitimi veriliyor

15:42 - Spor

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk rekoru Aydan Siyavuş'ta

11:56 - Spor

Günün Manşetleri

Oulai, bordo mavili formayı giymek için gün sayıyor

16:43 - Spor

Burdur'da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

16:28 - Gündem

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı "karekod uygulaması" kapsamında denetim yaptı

16:08 - Gündem

ABD ekonomisi bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8 büyüdü

16:02 - Ekonomi

Danimarka'daki havalimanlarında yeniden dronlar görüldü

15:52 - Dünya