?>

SunExpress'in yeni CEO'su Max Kownatzki görevine başladı

Kovid-19'dan en çok etkilenen alanların başında havacılık sektörü geliyor. "

Genel - 5 yıl önce

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in yeni Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Max Kownatzki, bugün itibarıyla görevine başladı.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, Kownatzki, Almanya ile Türkiye arasındaki turizm ve etnik trafikte güçlü bir konuma sahip ve Avrupa’nın popüler tatil havayollarından SunExpress’in yönetiminden sorumlu olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kownatzki, yüksek motivasyonlu ve kendini işine adamış özel ekibin ve SunExpress’in bir parçası olmaktan dolayı memnuniyetini belirterek, "Pandeminin yol açtığı zorlu koşullara rağmen SunExpress’i başarı yolculuğunda daha ileri taşıyacak ve tatil havayolu pazarında lider taşıyıcı olarak konumunu hep birlikte güçlendireceğiz.

Yaklaşık 5 bine yakın çalışanı ve 30 yıllık havacılık tecrübesiyle pazarda güçlü bir konuma sahip SunExpress’in bu krizin de üstesinden geleceğine ve başarılarla dolu serüvenini birlikte sürdüreceğimize inancım sonsuz." ifadelerini kullandı.

Kownatzki, şunları kaydetti:

"Salgının en başından beri SunExpress, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlığı ve emniyetli seyahati için gerekli tüm önlemleri almış; ulusal ve ululararası otoritelerce alınan tüm kararları hızla uygulamıştır. SunExpress, şu an hala kurtarma uçuşları ile mağdur olan misafirleri evlerine ulaştırmaya devam etmektedir. 30 yıldır Türkiye ile Avrupa arasında hava köprüsü oluşturan SunExpress, yine yolcularını hayallerinin tatiline ulaştırmaya ve sevdiklerine kavuşturmaya devam edecek. Türk turizmine ve ekonomisine olan katkısını artırarak sürdürecek."

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) krizinin havacılık sektörüne etkilerine ilişkin Kownatzki, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, bireysel ve kamusal tedbirlerle birlikte günlük yaşantılarımızı da değiştirmemize neden oldu.

Bunun toplum üzerinde yarattığı etkilerin yanı sıra ekonomi üzerinde de etkisi kaçınılmaz oldu. Bu durumdan en çok etkilenen alanların başında havacılık sektörü geliyor ama biz, havacılık endüstrisinin bu krizi atlatacağına ve hatta bu krizden daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Martta en fazla reel getiri avrodan oldu

2020-04-08 14:47 - Ekonomi

Fırıncılardan 'ekmekte sıkıntı yok' mesajı

2020-04-11 15:58 - Asayiş

İletişim Başkanlığı: İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir

2020-04-13 03:02 - Siyaset

Bakan Kurum: Paylaşılan olumsuz görüntüler Salda Gölü’nü koruma projemizi yansıtmamakta

2020-04-14 20:47 - Siyaset

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği

2020-04-12 14:56 - Ekonomi

Koronavirüsün en ağır vakalarına 'Nitrik oksit' umut olabilir

2020-04-13 15:57 - Teknoloji

Koronavirüsü yenen babanın küçük kızıyla kavuşma anı duygulandırdı

2020-04-12 15:52 - Çevre-Hayat

Diyarbakır anneleri oturma eylemini otelde sürdürdü

2020-04-11 15:17 - Gündem

Alman gazetesinin 'İtalya-mafya' benzetmesi İtalya’nın tepkisini çekti

2020-04-10 02:57 - Dünya

Altının kilogramı 359 bin 650 liraya yükseldi

2020-04-08 20:27 - Ekonomi

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Günün Manşetleri

İsrail'in kıtlığı dayattığı Gazze'de son 24 saatte 1'i çocuk 6 kişi daha açlıktan hay

10:27 - Dünya

Şanlıurfa'da devrilen yolcu otobüsündeki 30 kişi yaralandı

10:13 - Gündem

Enflasyon, ağustosta aylık bazda yüzde 2,04, yıllık bazda yüzde 32,95 oldu

10:08 - Ekonomi

Avrupa'nın rüzgar enerjisi kurulu gücü yılın ilk yarısında 6,8 gigavat arttı

10:03 - Ekonomi

Şanlıurfa'da devrilen yolcu otobüsündeki 27 kişi yaralandı

09:58 - Gündem