?>

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: “Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasındayız“

- "Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunduk ve bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştık"

Çevre & Seyahat - 4 yıl önce

İSTANBUL

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, "Pandemi döneminde de tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege bölgelerine en fazla turist getiren hava yolu olmaya devam ederek Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasında durduk." ifadelerini kullandı.

SunExpress açıklamasına göre, Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu tarafından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve SunExpress Hava Yolları iş birliğiyle 14-17 Ekim'de gerçekleştirilen Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresi’nde havacılık tıbbına ilişkin güncel konuları ele almak üzere sektörün önde gelenleri buluştu.

Antalya’da gerçekleştirilen kongrede Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Töre, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve SunExpress Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, "Türkiye, geçen yıl 'Güvenli Turizm Programı'nı hayata geçiren birkaç ülkeden biri olarak çok cesur ve doğru adımlar attı. Bizim de SunExpress olarak pandeminin başından beri en önemli gündem maddemiz 'güvenli turizm' oldu. Bu süreçte, yolcularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm önlemleri ivedilikle aldık ve almaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Çalışkan, Türkiye’nin turizm elçisi misyonuyla hareket eden bir hava yolu olarak hem Türkiye turizmini hem de havacılık sektörünü desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunduk ve bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştık. Pandemi döneminde de tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu olmaya devam ederek Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasında durduk." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Borsa güne yükselişle başladı

2021-10-15 13:00 - Ekonomi

Karadağ'daki parklara seyyar kütüphaneler kuruldu

2021-10-13 17:17 - Çevre-Hayat

İngiliz limanında konteynırlar birikiyor

2021-10-13 12:51 - Dünya

Borsa günü yükselişle tamamladı

2021-10-11 21:24 - Ekonomi

Bağlantısızlar Hareketi kuruluşunun 60. yılını kutluyor

2021-10-11 16:07 - Dünya

Nijerya'da kamu çalışanlarına Kovid-19 aşısı zorunluluğu getiriliyor

2021-10-14 12:06 - Dünya

Türkiye Letonya'dan 3 puanla dönüyor

2021-10-12 02:51 - Spor

Borsa güne düşüşle başladı

2021-10-12 13:07 - Ekonomi

Girit'te 6,2 büyüklüğünde deprem

2021-10-12 16:02 - Dünya

Konya’daki 'Kadınlar Pazarı' mevsim renklerine büründü

2021-10-13 16:07 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

AJet, Suriye uçuşlarına başladı

23:02 - Çevre & Seyahat

Sıla yolundaki gurbetçiler Türkiye'ye kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor

12:08 - Çevre & Seyahat

Bostancı-Parseller Metro Hattı'nda teknik arıza

11:58 - Çevre & Seyahat

Sakarya'nın ilk metrobüs hattında deneme seferi yapıldı

23:08 - Çevre & Seyahat

İzmir'de kuvvetli rüzgar sebebiyle vapur seferleri iptal edildi

14:22 - Çevre & Seyahat

Günün Manşetleri

Paramount Global, Trump'ın CBS News mülakatına ilişkin davada 16 milyon dolar ödemeyi kabul ett

10:18 - Dünya

G7 ülkeleri Dışişleri Bakanları, İran'a UAEA ile işbirliği yapma çağrısında bulundu

10:13 - Dünya

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında gözaltı sayısı 130'a yükseldi

10:02 - Gündem

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Borussia Dortmund çeyrek finale yükseldi

09:53 - Spor

Demir yolu alanındaki değerlendirme kuruluşlarının faaliyetlerine ilişkin esaslar belirlendi

09:47 - Ekonomi