?>

Sosyal medyanın altın ödülü 4 yıldır Gratis’in oluyor

İSTANBUL (AA) - Kişisel bakım marketi Gratis, sosyal medyaya damgasını vuran markaların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey’de Mağazalar Kategorisi’nde 4’üncü kez altın ödülün sahibi oldu.Gratis'ten yapılan açıklamaya...

Genel - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Kişisel bakım marketi Gratis, sosyal medyaya damgasını vuran markaların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey’de Mağazalar Kategorisi’nde 4’üncü kez altın ödülün sahibi oldu.

Gratis'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile bu yıl 4’üncü kez düzenlendi.

Kişisel bakım ürünleri perakendesinin önde gelen markalarından Gratis, Social Media Awards Turkey 2020’de SocialBrands Veri Analizi Ödülleri kapsamında Mağazalar Kategorisi’nde rakiplerini geride bırakarak altın ödülün sahibi oldu.

Gratis, tüm sektörlerden markaların yıl boyunca sosyal medya performanslarını tamamen tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlanan SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre verilen SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde, hiçbir başvuruda bulunmadan yalnızca performansı ile jürinin dikkatini çekerek 1’inciliği aldı.

Yarışmanın düzenlendiği ilk yıldan itibaren Mağazalar Kategorisi’nde altın ödül alan Gratis, yarışmanın 4’üncü yılında da liderliği bırakmadı. Ödül değerlendirmesi Gratis’in sosyal medya hesaplarının toplam etkileşim ve hayran sayıları, hayran artışı, performans istikrarı, etkileşimleri, sektörel performansı, hashtag ve mention kullanımı gibi kriterler üzerinden yapıldı.

Uzmanlığı ve fark yaratan servis anlayışı ile müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunarken sosyal medyadaki performansıyla da öne çıkan Gratis, özel günlerde gerçekleştirdiği dijital projeler ile yıl boyunca milyonlarca erişim ve izlenme oranına ulaştı.

Evdekal sürecinde sosyal medya hesaplarındaki izlenme ve etkileşimi maksimum düzeye taşıyan Gratis, 15 milyon izlenme ve 4 milyon etkileşim rakamına ulaştı.

Anneler Günü’nde gerçekleştirdiği “Güzeller Güzeli Anneme” dijital projesi ile binlerce kullanıcısının annelerine özel kişiselleştirilmiş görsel tasarımlar göndermesini sağlayan Gratis, bu kampanyasıyla da 30 milyon erişim ve 14 milyonluk izlenme sağladı.

Gratis, sosyal medya kanallarından Instagram'da yıl içerisinde 1 milyon yeni takipçi kazanarak 3,1 milyon, Facebook'ta ise 2,2 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü küçük araçlara açıldı

2020-10-17 19:41 - Gündem

BAE kabinesi İsrail'le normalleşme anlaşmasını onayladı

2020-10-19 20:56 - Dünya

Süper Lig'de görünüm

2020-10-20 01:54 - Spor

TFF Başkanı Özdemir: Kulüpler seyirci kapasitesinin belli oranda kullanılmasını istiyor

2020-10-17 22:56 - Spor

Paris'te başörtülü 2 kadına yönelik saldırıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

2020-10-22 06:16 - Dünya

Tayland parlamentosu, hükümet karşıtı protestolar için 'özel oturum' düzenleyecek

2020-10-20 19:36 - Dünya

ABD ve BAE'den 'Stratejik Diyalog Çalışması'

2020-10-21 02:36 - Dünya

Türkiye yapay zekayla uçacak

2020-10-20 15:11 - Teknoloji

Ahmet Türk, Kobani soruşturması kapsamında adli kontrolle serbest bırakıldı

2020-10-19 16:01 - Gündem

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nden Kovid-19 önlemlerine uygun mezuniyet töreni

2020-10-15 14:40 - Ekonomi

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Fatih'te Böcek ailesinin otelde uygulanan ilaca bağlı zehirlenme sonucu öldüğü belirlendi

19:47 - Gündem

KADEM'den "Şiddete Karşı Hep Birlikte" kampanyası

19:43 - Gündem

ABD'de göçmenlik polisi Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt'in yeğeninin annesini gözaltına aldı

19:27 - Dünya

TFF Tahkim Kurulu, 28 futbolcunun 45 günlük cezalarını onadı

19:08 - Spor

Mersin'de içme suyu borusunun patlaması nedeniyle sokakları su bastı

18:52 - Gündem