?>

'Son 7 haftada telafisi olmayan maçlar oynayacağız'

Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın: "Hafta sonu Gençlerbirliği ile zor bir maç oynayacağız. Sonraki hafta ise içeride Alanyaspor'la önemli bir maça çıkacağız. Son 7 haftada telafisi olmayan maçlar oynayacağız." dedi. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

KAYSERİ

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçı kazanarak ligdeki kötü gidişe dur demek istediklerini belirtti.

Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı takımın Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligde son 7 maçın kaldığını ve bu sürecin uzun bir süre olmadığını anımsatan Yalçın, şunları kaydetti:

"Son oynadığımız 3 maç çok iyi geçmedi. Puan olarak da moral olarak da çok istediğimiz şeyleri alamadık ama futbolda bunlar normal. Sonuçta geldiğimiz nokta ile bugün olduğumuz nokta arasında ciddi bir fark var. Pozitif yönden bakmak lazım. Hafta sonu Gençlerbirliği ile zor bir maç oynayacağız. Bu hafta iyi bir hazırlık dönemi geçirip mutlaka oradan puan veya puanlarla dönmeliyiz. Sonraki hafta ise içeride Alanyaspor'la önemli bir maça çıkacağız. Son 7 haftada telafisi olmayan maçlar oynayacağız." dedi.

Takım olarak iyi durumda olduklarını vurgulayan Sergen Yalçın, "Sakat oyuncumuz yok, bir oyuncumuz cezalı, iyi hazırlanıp bundan sonraki süreci Kayserispor'a yakışır şekilde elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi sonuçlar alıp rahatlamak istiyoruz. Düşme potasındaki takımlar iyi gitmiyor, ondan dolayı ligde kalma barajının 34-35 puanı geçmeyeceğini tahmin ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muammer: Taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatacağız

Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Muammer Yıldırım da lige verilen aranın moral, motivasyon açısından kendileri için iyi geldiğini söyledi.

Gençlerbirliği maçına çok iyi hazırlandıklarını anlatan Muammer, "Rakibimizi hocamızla iyi analiz edip, taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatacağız. Hedefimiz Gençlerbirliği maçından başlamak üzere 3 puanları toplayıp alt sıralardan kurtulmak. Fikstür avantajımız var. Aslında ligi erken de bitirebilirdik Gaziantepspor'u içeride yenebilseydik bizim için lig bitebilirdi. Ama olmadı, şansızlık. Ondan önceki maçlarda iyi bir serimiz vardı. Dört büyük takımdan puanlar aldık. Bu seviyeyi tekrar yakalayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Murat Asil

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Hubble Başak Takımyıldızı'nda 'yıldız yağmuru galaksisi' keşfetti

2017-04-14 23:47 - Genel

36. İstanbul Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu

2017-04-15 04:53 - Magazin

Kullandırılan nakit krediler şubatta yüzde 19 arttı

2017-04-14 17:27 - Ekonomi

'Değişen Dünyada Türk Halklarının Geleneksel Kültürü Konferansı'

2017-04-14 14:07 - Dünya

İran'da sel felaketi: 22 ölü

2017-04-15 16:17 - Dünya

Konya'daki terör soruşturmasında 3 tutuklama

2017-04-11 12:57 - Gündem

Referandum huzur ve güven ortamında gerçekleştirildi

2017-04-16 20:37 - Gündem

Halk oylaması sonuçları AA'dan öğrenilecek

2017-04-13 19:23 - Genel

'Türkiye beklentilerin üzerinde büyüme başarısı gösterdi'

2017-04-11 15:17 - Ekonomi

Fetih'ten Gazze'ye 'uzlaşı' ziyareti

2017-04-11 17:07 - Dünya

İlgili Haberler

Sivasspor'un 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

12:07 - Spor

Okçuluk sporcularına Erzurum'da "yeni" olimpik salon

11:29 - Spor

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği 96. randevuda

11:24 - Spor

Kocaelispor, Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak

11:00 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek

10:59 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor'un 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

12:07 - Spor

Yüzyılın Konut Projesi'nde bu hafta 7 ilde daha kura çekilişi yapılacak

12:06 - Gündem

TCG Anadolu, Steadfast Dart-26 Tatbikatı'nda görevli kara unsurlarını Almanya'ya ulaştırdı

12:02 - Gündem

Turizmde konaklama gelirleri 2025'te yaklaşık 7 milyar dolarla rekor kırdı

11:55 - Ekonomi

Kırmızı bültenle aranan 9 şüpheli ile ulusal seviyede aranan 6 kişi yakalandı

11:55 - Gündem