?>

"Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum: Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter" dedi. Başbakan Ahmet Davuto

Siyaset - 10 yıl önce

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum: Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suruç’taki terör saldırısında yaralanan vatandaşları, tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilen fotoğrafı da paylaşan Davutoğlu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Başbaka Davutoğlu’nun Twitter hesabından paylaştığı açıklamalar şöyle: “Suruç’taki terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımızı Şanlıurfa’da hastanede ziyaret edip, acil şifalar diledim. Bir kez daha bu terör saldırısında ölen vatandaşlarımıza rahmet diliyor, ailelerine taziyelerimi iletiyorum. Şunu yüce milletimize ve tüm dünyaya tekrar ilan ediyorum: DAEŞ ve benzeri terör örgütleri asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadelede hiç bir taviz vermeyeceğiz. Terör örgütleri ile bağları ortadayken gencecik bedenler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanlara da sesleniyorum: Siyaseti kanla kirlettiğiniz yeter. AK Parti’nin geçmişinde terör, silah, cinayet şebekeleri ile işbirliği yok. Gidin milletimizin önünde her türlü silaha, teröre karşı olduğunuzu ilan edin sonra başkalarına ders vermeye kalkın. Bizim için terörün de teröristin de iyisi yok. Terör lanetinin dün olduğu gibi nerede gördüysek karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz.”
“TÜRKİYE’NİN İSTİKRARSIZLIĞA SÜRÜKLENMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
[gallery type="slideshow" ids="76096,76097,76099,76098"] Açıklamasında, Ulus, Güngören, Reyhanlı ve Diyarbakır’daki terör eylemlerini hatırlatan Davutoğlu, “2007de Ulus’ta, 2008de Güngören’de, 2013te Reyhanlı’da, 2015te Diyarbakır’daki terör eylemlerinde ne hissettiysek bugün de onu hissediyoruz. Biz elinde silahla, bombayla katliam yapanlara dün terörist dediğimiz gibi bugün de demeye devam edeceğiz. Ben bugün hem Şanlıurfa’da hem de hain bir terör saldırısında şehit olan askerimiz Müsellim Ünal’ın cenazesinde aynı duruşu gösterdim. Rabbimden şehidimize rahmet diliyor, vakur duruşuyla hepimizin gıpta ettiği ailesine de taziyelerimi sunuyorum. Bölgemizde yaşanan kriz ve kaosa rağmen Türkiye’nin istikrarsızlığa sürüklenmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Türkiye olarak bugüne kadar pek çok kez buna benzer provokasyonlara maruz kaldık ve milletimizin sağduyusuyla kirli hesapları boşa çıkardık. Bugün de birlik ve beraberliğimize, huzur ve istikrarımıza kasteden bu provokasyonu milletimizin sağduyusuyla aşacağız” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Glikozlu tatlı nasıl anlaşılır!

2015-07-15 16:04 - Genel

PYBS sonuçları bugün açıklanacak

2015-07-21 18:18 - Genel

Fenerbahçe’nin yeni transferi İstanbul’da

2015-07-15 20:25 - Genel

İbrahim Tatlıses'ten 'değişik' paylaşım!

2015-07-16 19:04 - Siyaset

7 ayda 55 kilo verdi

2015-07-18 13:49 - Genel

Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması

2015-07-18 19:33 - Siyaset

Avukatların davayı bırakma talebine ret

2015-07-21 00:53 - Genel

Timsah ilk etabı tamamladı

2015-07-16 17:15 - Genel

İşte eşleşmeler

2015-07-17 17:00 - Genel

Ayetullah İmam Hamaney: İran'ın tavrı değişmeyecek!

2015-07-18 20:40 - Gündem

İlgili Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'te siyasi partilerin temsilcilerini kabul etti

13:42 - Siyaset

Bakan Kacır: 81 ilde toplam 324 yatırım konusuna her bir yatırım için 240 milyon liraya kadar destek sağlıyoruz

23:45 - Siyaset

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Çocuklarımızı demoralize edecek şeylerden çok rahatsız oluyorum

23:13 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç'tan, 20 bin personel alımına ilişkin açıklama

21:43 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin parçalanmasına dün rıza göstermedik, bugün de yarın da kesinlikle rıza göstermeyiz

20:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

İstanbul'da son 65 yılın en kurak haziranı yaşandı

14:42 - Gündem

Niğde'nin kalkınmasına 98 milyon liralık yatırım desteği

14:38 - Ekonomi

Sakarya'da yılın ilk yarısında üretilen 73 bin 532 taşıt dünya yollarında

14:32 - Ekonomi

İsviçreli milletvekili F-35 alımındaki fiyat artışlarını eleştirdi

14:28 - Dünya

Sarıkamış ormanlarında ayıların koku bıraktığı ağaçlara bilimsel inceleme

14:23 - Gündem