?>

Sivasspor üst sıralarda kalmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor - 7 yıl önce

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Göztepe'nin iyi bir takım olduğunu belirtti.

Kırmızı-beyazlı ekibin 1 puan fazlasıyla Göztepe'nin üzerinde yer aldığını hatırlatan Aybaba, "Coşkulu bir taraftar topluluğu var, onlarla birlikte sahalarında çok iyi hücum yapıyorlar, çok coşkulu oynuyorlar. Biz de ligin iyi takımlarından biriyiz." dedi.

Ligde geçen hafta 3-2 kazandıkları Osmanlıspor karşılaşmasında kötü oynadıklarını ama kazanmayı bildiklerini dile getiren Aybaba, "Bu bizi moral ve motivasyon olarak yukarı çıkarttı. İyi ve keyifli bir maç olacak. Hep söylüyorum, yukarılarda kalmak istiyoruz. Onun için güzel ve keyifli, herkesin izlemekten mutlu olacağı bir maç olacak. İnşallah kazanan biz olacağız." diye konuştu.

Samet Aybaba, Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone'nin sakatlıktan kurtulduğunu, takımla çalışmalara başladığını ve doktor raporu doğrultusunda hareket edeceklerini ifade etti.

Soru üzerine, Beşiktaş'ın Bayern Münih karşısındaki 5-0'lık mağlubiyetini de değerlendiren Aybaba, şunları kaydetti:

"Beşiktaş için kötü bir geceydi, eksik kaldı. Güçlü takımlara karşı eksik kalmak zor. Özellikle Bayern Münih makine gibi bir takım. Beşiktaş oyuna da iyi başlamıştı, sanki oyuna ortak olacak gibi gözüküyordu. Futbol bu, içindeki kaderini siz çözemiyorsunuz, dışındaki şeyleri hazırlayabiliyorsunuz. Beşiktaş, içindeki kaderine mağlup oldu."

Muhabir: Serhat Zafer

Haftanın Öne Çıkanları

İran'da yüksek düzeyde bulaşıcı H5N8 virüsü tespit edildi

2018-02-15 21:52 - Dünya

BAFTA 2018 ödülleri sahiplerini buldu

2018-02-19 13:46 - Genel

Borsa güne yükselişle başladı

2018-02-15 13:07 - Ekonomi

Beşiktaş, Atiker Konyaspor'a konuk olacak

2018-02-15 13:32 - Spor

Cindirese'ye yoğun top atışı

2018-02-14 21:02 - Asayiş

TSK: 'Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 7 asker yaralandı'

2018-02-16 05:32 - Asayiş

'PKK ve terörle mücadelesinde Türkiye'nin yanındayız'

2018-02-15 14:32 - Dünya

İstinat duvarına çarpan otomobil alev aldı: 5 ölü

2018-02-19 06:02 - Gündem

YSK'dan Kılıçdaroğlu'na referandum cevabı

2018-02-16 20:02 - Gündem

Ottawa Büyükelçisi'nden Kanadalı vekile PYD/PKK cevabı

2018-02-15 21:47 - Dünya

İlgili Haberler

Gaziantep FK, mücadele gücü ve seyir zevki yüksek futbol hedefliyor

12:43 - Spor

Şampiyon ABB FOMGET'te gözler UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine çevrildi

11:53 - Spor

Fenerbahçe, stadyum ve Avrupa forma sponsorluğu için Chobani'yle anlaştı

10:43 - Spor

NBA'de Phoenix Suns, Nigel Hayes-Davis'i kadrosuna kattı

00:30 - Spor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, taraftardan "dolu stat" istedi

00:03 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep FK, mücadele gücü ve seyir zevki yüksek futbol hedefliyor

12:43 - Spor

Dünyanın farklı bölgelerinde sıcaklık rekorları kaydediliyor

12:38 - Gündem

Gazze'de açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısı 124’ye yükseldi

12:32 - Dünya

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 56 ilde 642 taşınmazı satışa sunacak

12:28 - Ekonomi

Marmara Denizi'nde mikroplastik ve ağır metallerin etkisi araştırılıyor

12:22 - Gündem