?>

Sinemanın ‘Buhran’ı Beyza Nur Yılmaz’la başladı -Selçuk Aka, magazin haberi-

“BUHRAN” isimli sinema filminin güzel başrol oyuncusu Beyza Nur Yılmaz, mankenliğin ardından tecrübeli bir kadro eşliğinde oyunculuğa adım attı

Magazin - 3 yıl önce

MAGAZİN - ÖZEL

Yapımcılığını Murat Yontan’ın yaptığı, yönetmen koltuğunu ise usta isim Kartal Çidamlı ve Hasan Sessiz’in paylaştığı M Yapım’ın “BUHRAN” isimli korku tarzındaki sinema filminin çekimleri başladı.

Cin içerikli korku filmlerinin dünya piyasasında yeri olmadığını düşünen ünlü yapımcı Murat Yontan, evrensel ve oyunculuğu güçlü senaryo odaklı yapımlarla sinema izleyicisini buluşturmak istediklerini ifade etti.

Başrolünü başarılı oyuncu Anıl Dal ve Beyza Nur Yılmaz’ın paylaştığı “BUHRAN” isimli sinema filminde sevilen oyuncular Tahir Bir, Deniz White, Feyza Akkan, Mustafa Türkmani, Demet Erdem, Mert Lale ve Gamze Çidamlı önemli karakterlere hayat veriyorlar.

Denizli Pamukkale Üniversitesinde biyomedikal mühendisliği mezunu olan “BUHRAN” isimli sinema filminin güzel başrol oyuncusu Beyza Nur Yılmaz, uzun zamandır başarıyla yürüttüğü mankenlik mesleğiyle birlikte tecrübeli bir kadro eşliğinde oyunculuğa adım attı. 

Hayallerinin peşinden giderek mankenlik ve oyunculuk yolunda yürümek istediğini dile getiren Beyza Nur Yılmaz, “canlandırdığım karaktere çok çalıştım, etrafımda konusunda uzman kişiler olması bana ayrıca güven veriyor” ifadesinde bulundu.

Oyunculuğa aslında podyumda başladığı vurgusunu yapan Beyza Nur Yılmaz “Podyuma çıktığımızda da bir karaktere bürünürüz. Çıktığım her defilede ve taşıdığım her tasarımda aslında farklı bir kadını oynuyorum. Ve oynadığım her kadına ya kendimden bir parça katıyorum ya da benliğime karakterden bir parça alıyorum. Oyunculuk adına henüz yolun çok başındayım fakat canlandıracağım her karakterin kendi dünyamdaki benlik arayışıma bir katkısı olacağını düşünüyorum. Değişime açık bir insan olarak, bundan 1 belki 2 veya 5 sene sonraki halimin nasıl olacağını düşünmek bana yaşama ve oynama sevinci katıyor” dedi.

İlk tecrübesinde başrolde olmanın bir nebze de olsa kendisini korkuttuğunu fakat bunun kendisi için kötü bir durum olmadığını belirtti.

Korkunun beraberinde cesareti de getirdiğini ifade eden Beyza Nur Yılmaz, “cesareti yaşatan korku, korkuya neden olan da cesarettir” dedi. Yılmaz, korktuğu kadar cesaretli olduğunu düşünmenin kendisini biraz olsun rahatlattığı vurgusunu yaptı.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Mobilya ihracatında tüm zamanların en yüksek mayıs rekoru kırıldı

2022-06-25 12:58 - Ekonomi

Azerbaycan'ın ünlü spor adamı Ramiz Tağıyev: Güreş, biz Türklerin ata sporu! -Fuad Safarov bildiriyor-

2022-06-29 07:36 - Özel Haber

Küçük Yusuf akciğerindeki 'fıstık' nedeniyle ölüm tehlikesi atlattı

2022-06-24 15:25 - Çevre-Hayat

Ahmet Nur Çebi, TFF'nin yerli oyuncu oynatma zorunluluğu kararını eleştirdi

2022-06-27 20:07 - Spor

Kahire Yunus Emre Enstitüsünde Türkçe öğrenen Mısırlı öğrenciler bir araya geldi

2022-06-30 07:45 - Dünya

Siber güvenlik liderlerin ajandasında

2022-06-28 11:53 - Teknoloji

3 ildeki FETÖ operasyonlarında 16 şüpheli gözaltına alındı

2022-06-28 11:16 - Asayiş

Milli güreşçi Murat Fırat, grekoromen stil 67 kiloda altın madalya kazandı

2022-06-27 22:07 - Spor

Turizmdeki çeşitlilik turistleri Türkiye'ye çekiyor

2022-06-25 13:07 - Ekonomi

Rusya: Askeri birlikleri, görevlerini tamamladığı için Yılan Adası’ndan çektik

2022-06-30 14:32 - Dünya

İlgili Haberler

Özel gereksinimli bireylerin anneleri takı tasarımının inceliklerini öğreniyor

13:13 - Magazin

EBU, İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'ndan ihracına ilişkin oylamanın ertelendiğini açıkladı

14:52 - Magazin

Rus yapımı hurda motosikletler, meraklılarının girişimiyle yeniden yollarda

13:48 - Magazin

‘Kafirun’ beyazperde için gün sayıyor -Selçuk Aka, magazin dünyasından yazdı-

09:03 - Magazin

Hava sıcaklığı 28 derece ölçülen Antalya'da sahillerde hareketlilik yaşandı

16:03 - Magazin

Günün Manşetleri

Türkiye'nin "gemi, yat ve hizmetleri" ihracatını İstanbul ve Yalova sırtlıyor

12:27 - Ekonomi

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

12:22 - Spor

Gazze ve Ukrayna'da yaşanan insani kriz, Dünya Gıda Günü'nde bir kez daha gözler önüne ser

12:18 - Dünya

Ankara Üniversitesi ile ArsaVev arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı

12:13 - Gündem

Denizli ve Uşak'ta 20 yılda 306 milyon fidan toprakla buluşturuldu

12:08 - Gündem