?>

Selde ölenlerin kimlikleri belli oldu

Mersin'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Dere yatağında ayrı yerlerde cesetleri bulunan çiftin 3 yaşındaki çocukları ile kimliği belirsiz bir kadını arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Asayiş - 9 yıl önce

Mersin'de dün gece yarısı başlayan sağanak yağışın ardından meydana gelen selde 2 kişi hayatına kaybetmişti. Merkez Toroslar ilçesindeki Yalınayak deresinde sabah saatlerinde bulunan kimliği belirsiz kadın cesedi ile öğleden sonra aynı derenin Mersin Limanı'na yakın kısmında bulunan erkek cesedinin kimlikleri belli oldu. Ölen kişilerin karı-koca oldukları, yanlarında bulunan 3 yaşındaki çocukları ile kimliği belirsiz bir kadının ise halen kayıp olduğu bildirildi.

Hastane morgunda cesetleri teşhis eden yakınları, arama çalışmalarının devam ettiği Yalınayak deresi yakınlarında bir araya gelerek kayıp olan şahısların bulunması için yürütülen çalışmaları endişe içinde izledi. Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki Yalınayak deresinde sürdürülen çalışmaları takip eden Ali Kızıl, ölenlerden birinin kızı Fatma Genç, diğerinin de damadı Serkan Genç olduğunu ifade ederek, "Araba ile bu köprüden sabah saat 07.00 gibi geçmeleri gerekiyordu. Kızım yeni yapılan Şehir Hastanesi'nde çalışıyordu. Oraya gitmeleri gerekiyordu. Ama gitmemişler, sabahtan bu yana kayıplardı. 3 yaşındaki çocukları Miray'ı da kreşe bırakacaklardı. Şu anda 3 yaşındaki torunum ile araçta bulunan ismini bilmediğim bir kadın kayıp" dedi.

Emniyet yetkilileri de bulunan cesetlerin Serkan ve Fatma Genç çiftine ait olduğunun, yakınlarının teşhisi ile ortaya çıktığını, 33 PZ 644 plakalı araçla dereye sürüklenerek kaybolduğu iddia edilen 3 yaşındaki çocuk ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadının arama çalışmalarının sürdüğünü belirttiler. Bu arada dere yatağındaki çalışmalar sırasında, çifte ait olduğu ileri sürülen giysi bulundu.

HÜSEYİN KAR

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan'da facianın eşiğinden dönüldü

2016-12-28 02:02 - Asayiş

Panasonic'ten Tesla'ya dev yatırım!

2016-12-29 04:27 - Teknoloji

'En fazla yapabildikleri, bombalı araç yollamak'

2016-12-26 14:02 - Gündem

Ankara'da yoğun kar etkili oldu

2016-12-29 02:17 - Gündem

Terörden aranan DBP yöneticisi yakalandı

2016-12-29 13:32 - Asayiş

'Hizbullah'ın iradesi İran tarafından çalındı'

2016-12-27 18:02 - Dünya

İdrar kaçırma kadınların sosyal yaşantısını kısıtlıyor

2016-12-29 13:32 - Sağlık

PKK'nın kaçırdığı kız çocuğu yaşadıklarını anlattı

2016-12-29 13:37 - Gündem

Cumhuriyet çalışanının tutuklanma gerekçesi 'hakaret'

2016-12-27 20:37 - Gündem

FETÖ'den gözaltına alınan ilk asker hakkındaki iddianame kabul edildi

2016-12-29 16:09 - Gündem

İlgili Haberler

Malatya'da freni arızalanan kamyon, konteyner iş yerlerine çarptı

09:47 - Asayiş

Israrcı eski nişanlıya 'huzur bozma' suçundan hapis cezası

11:58 - Asayiş

Şişli'de inşaat alanındaki vinç öğrenci yurduna devrildi

10:52 - Asayiş

PTT ve HGS adını kullanarak dolandırıcılık yapan 12 şüpheli yakalandı

10:08 - Asayiş

Konya'da 1 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

19:53 - Asayiş

Günün Manşetleri

Dışişleri Bakanı Fidan, Katarlı mevkidaşı Al Sani ile telefonda Gazze'yi görüştü

21:18 - Siyaset

İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu'na katılan Tunuslu aktivistler havaalanında karş

21:12 - Dünya

La Liga'da Bask takımları, bu haftaki maçlarında Filistin'e büyük destek verdi

21:02 - Spor

Çin'de dron hatası nedeniyle alev alan havai fişekler paniğe yol açtı

20:22 - Dünya

İsrailli hak örgütü, Tel Aviv'in Küresel Sumud Filosu aktivistlerine kötü muamelesini belgeledi

20:13 - Dünya