?>

Şekerbank’tan KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli destek paketi

- Şekerbank Kurumsal, Ticari ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Umut Ülbegi: - "Paket ile KOBİ’lerimize 3 aylık geri ödemesiz dönem sunarak önemli bir avantaj sağlamaya çalıştık. ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonumuzla, 67 yıldır olduğu gibi, bu olağan dışı günlerde de Türkiye’nin dört bir yanında yer alan ihtiyaç sahibi KOBİ’lerimizin yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz"

Ekonomi - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, 3 ay ödemesiz dönemin yer aldığı "KOBİ Destek Paketi" ile KOBİ’lerin nakit ihtiyaçlarını yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranları ile karşılıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank ekonominin lokomotifi KOBİ’leri koronavirüs döneminde de desteklemeye devam ederken, ticari kredi kartını da bir yıl boyunca KOBİ’lere ücretsiz sunuyor.

Koronavirüs salgınının ekonomik etkisinin en aza indirilmesi için hizmet paketlerini devreye alan Şekerbank, ülke ekonomisinin en önemli gücü olan KOBİ’lere özel destek paketi geliştirdi. Banka, 3 ay ödemesiz dönemin yer aldığı "KOBİ Destek Paketi" kapsamında, KOBİ’lerin nakit ihtiyaçları için, yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranları sunarken, ticari kredi kartını da bir yıl boyunca KOBİ’lere ücretsiz veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank Kurumsal, Ticari ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Umut Ülbegi, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile yavaşlayan ekonomik aktivite nedeniyle nakit ihtiyacı artan KOBİ’lerimizin yanında olabilmek adına ‘KOBİ Destek Paketi’mizi geliştirdik. Paket ile KOBİ’lerimize 3 aylık geri ödemesiz dönem sunarak önemli bir avantaj sağlamaya çalıştık. ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonumuzla, 67 yıldır olduğu gibi, bu olağan dışı günlerde de Türkiye’nin dört bir yanında yer alan ihtiyaç sahibi KOBİ’lerimizin yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Almanya'da cami kapısına domuz kafası asıldı

2020-05-17 20:12 - Dünya

AA ekibi Libya'da Hafter milislerinden kurtarılan hava üssünü görüntüledi

2020-05-19 01:38 - Genel

Alışveriş poşetlerini dezenfekte eden cihaz geliştirildi

2020-05-18 19:59 - Ekonomi

Endonezya, ABD’nin Çin’deki yatırımları için yeni üs olmak istiyor

2020-05-16 17:32 - Dünya

Konut kredilerinde maliyet 4'te bir azaldı

2020-05-20 16:15 - Ekonomi

Sürücü kursları, haziran itibarıyla eğitime başlamak istiyor

2020-05-15 14:17 - Gündem

Türkiye'nin yurt dışına uzanan gönül bağı YTB 10 yaşında

2020-05-15 14:32 - Gündem

Trump: DSÖ kendine çekidüzen vermeli

2020-05-19 22:52 - Dünya

Hafter sözcüsünden Trablus'un güneyindeki cephelerden '2-3 kilometre çekildikleri' açıklaması

2020-05-20 08:13 - Genel

Standartlara uygun havuzda koronavirüs bulaşabileceğine dair kanıt yok

2020-05-20 14:21 - Genel

İlgili Haberler

Ticaret borsalarında sezonun ilk 4 ayında 179 bin tonu aşkın fındık işlem gördü

16:37 - Ekonomi

Almanya iş gücü piyasasında 2010'dan beri en kötü aralık ayı rakamları görüldü

15:18 - Ekonomi

TTK ile TENMAK arasında kömürde nadir toprak elementi araştırma protokolü imzalandı

15:13 - Ekonomi

ABD'li yatırımcı Jim Rogers, ABD piyasalarında "büyük bir düzeltme" bekliyor

14:28 - Ekonomi

Asya borsalarında geçen yılın en çok yükseleni Güney Kore'de Kospi endeksi oldu

14:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Ankara'da bazı ilçelerde su kesintileri sürüyor

16:53 - Gündem

ASELSAN, AESA radarlarla hava platformlarına güç katıyor

16:48 - Gündem

Ticaret borsalarında sezonun ilk 4 ayında 179 bin tonu aşkın fındık işlem gördü

16:37 - Ekonomi

İngiltere ve Fransa, barış halinde Ukrayna'ya asker gönderme planının ayrıntılarını açıkladı

16:32 - Dünya

Esenyurt'ta işçi konteynerinde çıkan yangın söndürüldü

16:23 - Gündem