?>

Şehit yakınından teröre sert tepki

Eskişehir’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününü bundan 12 yıl önce şehit olan damadının kabri başında geçiren kayınpeder Halil İbrahim Özer, terör örgütlerine, "Elleri kırılsın ne diyeyim. Allah belalarını versin" diyerek tepki gösterdi.

Gündem - 9 yıl önce

2004 Ekim ayında 1’inci Özel Kuvvetler Tugayı 1’inci Özel Tabur Komutanlığı emrinde görev yaparken, Şırnak Cudi Dağı Şahtepe mevkiinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik’in kayınpederi Halil İbrahim Özer, bayramın ilk gününü şehit damadının kabri başında geçirdi. Kayınpeder Özer, şehit damadı için önce dua etti daha sonra eşinin de yardımıyla şehidin kabrinde bulunan çiçekleri sulayarak, küçük çaplı temizlik yaptı.

12 yıl önce şehit düşen damadı Topçu Astsubay Üstçavuş İsmail Tetik’i rahmetle anan kayınpeder Özer, “Ne diyeyim, diyecek bir şey de bulamıyorum. 12 sene önce Cudi Dağı’nda şehit düştü. Elleri kırılsın ne diyeyim. Allah belalarını versin” ifadelerini kullandı.

Şehit kayınpederi Halil İbrahim Özer, terörü lanetleyerek, gerekirse hayatta olan iki damadının ve kendisinin de vatan için şehit olacağını vurgulayarak, “Yaşım 65 bugün çağırsınlar, o askere su taşırım, ekmek taşırım ben de giderim. Bizim bu ülkeyi onlara öyle kolay teslim edecek bir durumumuz yok. İsterse iki damadım daha var onları da şehit veririm, kendim de olurum ama işte vatan hainlerini görüyorsunuz. Yani öfkemden ne diyeceğimi de bilmiyorum. Çok şükür kız torunum var ondan, şuanda 13 yaşında. Dünyalar dünyası” dedi.  

Hamza Yazgan - Mustafa Kaplan  

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Mardin’de hain tuzak: 2 sivil yaralandı

2016-07-04 01:05 - Asayiş

"Teröristlerin düşündüğünü öngörmeliyiz"

2016-06-29 19:33 - Genel

Almanya “Ölüm”; Türkiye “Hayat” dedi

2016-07-03 12:22 - Sağlık

Erdoğan'dan flaş açıklama: 30 kişi tutuklandı

2016-07-05 13:02 - Siyaset

Fenerbahçe ilk hazırlık maçında yenildi

2016-07-03 22:47 - Spor

Saldırıda ölenlerin cenazeleri teslim ediliyor

2016-06-29 12:32 - Genel

Toplu taşıma araçlarına klima denetimi

2016-06-30 14:12 - Gündem

Ölü sayısı 42’ye yükseldi

2016-06-29 23:42 - Asayiş

Şaka sanıp yardım etmemişler

2016-07-01 22:40 - Asayiş

Gümüşhane’nin yeni sembolü ’savaş uçağı’

2016-06-29 14:04 - Genel

İlgili Haberler

Beylikdüzü Demir Country projesinin ruhsatı için 2015'te 8 milyon lira istendiği iddiası

14:48 - Gündem

Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde yapımı tamamlanan 350 bininci konuta ilişkin paylaşım

14:17 - Gündem

Kağıthane'de apartmandaki patlamanın ardından çıkan yangına ilişkin yeni görüntü

14:12 - Gündem

Hakkari'deki Nehil Sazlığı'nda 7 Kasım'da çıkan yangın söndürüldü

13:27 - Gündem

Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak ölümüne ilişkin iddianame kabul edildi

13:22 - Gündem

Günün Manşetleri

AB'den Google'a "arama sonuçlarında sıralama" soruşturması

16:18 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya Kalkınma Bankası Başkanı Masato Kanda'yı kabul etti

16:12 - Siyaset

Türkiye-Bulgaristan maçını İskoç hakem Nicolas Walsh yönetecek

16:07 - Spor

Galatasaray, CW Enerji ile sponsorluk anlaşması imzaladı

15:38 - Spor

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, Katar ekibi Al Sadd ile anlaştı

15:32 - Spor