?>

Şehit polis Elber'in cenazesi toprağa verildi

Temizlediği uzun namlulu silahının kazara ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Elber'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

Genel - 6 yıl önce

ANKARA (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde arazi görevi sonrası uzun namlulu silahını temizlerken silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Coşkun Elber, memleketi Ankara'nın Elmadağ ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Elmadağ'daki babaevi önünde helallik alınmasının ardından Sungur Camisi'ne getirildi. Cenaze namazının ardından şehit Elber'in naaşı, silah arkadaşlarının omzunda cenaze aracına taşındı. Elber'in cenazesi daha sonra dualarla ve tekbirlerle Elmadağ Merkez Şehitliği'ne defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanvekili Levent Gök, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yegin ile Zeynep Yıldız, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kip, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ünsal Bulut, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, çok sayıda polis ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninde fenalaşan şehidin annesi Cemile Elber'e sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Şehidin kız kardeşinin ağabeyinin parkasını giyerek yer aldığı cenaze töreninde, baba Adem Elber, şehidin eşi Kübra Elber ve kardeşlerinin ayakta güçlükle durabildiği görüldü.

Haftanın Öne Çıkanları

AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı

2019-12-18 21:23 - Genel

Doğu Türkistan için 'Sessiz Çığlık' eylemi

2019-12-21 11:17 - Gündem

600 yıllık tarihi caminin restorasyonunda sona gelindi

2019-12-21 14:07 - Kültür Sanat

Ciltteki kuruluk erken yaşlanmaya neden oluyor

2019-12-21 15:18 - Sağlık

Modifiye araç tutkunları şehitleri andı

2019-12-22 20:32 - Gündem

Gebelik öncesi kontrol şart

2019-12-25 14:14 - Genel

Başkentte silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

2019-12-25 15:07 - Asayiş

Afrika'da 2019 böyle geçti

2019-12-24 14:37 - Dünya

Yılbaşı gelmeden kredisi geldi

2019-12-20 14:38 - Ekonomi

5 bin 700 yıl önce yaşamış genç kadının nasıl göründüğü çiğnediği sakızdan belirlendi

2019-12-19 14:55 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Günün Manşetleri

Husiler: Kudüs'ün batısında İsrail’e ait "önemli ve hassas" bir hedefi vurduk

05:08 - Dünya

Uşak'ta tekstil fabrikasında ve deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

02:33 - Gündem

Kayseri'de keçe fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor

00:43 - Gündem

Sapanca Gölü'nde azalan su miktarı nedeniyle tedbir alınacak

00:37 - Gündem

İstanbul'da restoranda bıçaklanan Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan hayatını kaybetti

00:17 - Gündem