'Seçilirsek başka adaylar yaşadıklarımızı yaşamayacak'

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Koç, "Seçildiğimiz takdirde bir sonraki seçimde aday olalım veya olmayalım Fenerbahçe Kulübüne aday olacak insanlar girdikleri yarışta bizim yaşadıklarımızı kesinlikle yaşamayacaklar." dedi.

Spor - 8 yıl önce

MERSİN

Fenerbahçe Kulübünün başkan adayı Ali Koç, Mersin'deki Divan Oteli'nde düzenlenen etkinlikte sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.
Ali Koç, buradaki konuşmasının başında Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde, İspanya'nın Real Madrid takımına yenilerek Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe Doğuş'un teknik kadrosunu ve oyuncularını tebrik etti.
Fenerbahçe'nin 2-3 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulunun tarihi bir seçim olacağını vurgulayan Koç, kongrenin, stadyumda yapılacağına dikkati çekti.
Koç, kongrenin, Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde geçmesini dileyerek, "Örnek, çok sesli, şeffaf ve kazanan kim olursa olsun Fenerbahçe'nin kazanacağı bir seçim olmasını yürekten diliyorum. Sonuç ne olursa olsun inşallah önce Fenerbahçe kazanır." diye konuştu.
"Seçilirsek başka adaylar yaşadıklarımızı yaşamayacak"
Koç, seçim sürecini "enteresan" olarak yorumlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bana göre, bize göre bir spor kulübünün seçim sürecinde, yarışında, karşılaşılmaması gereken veya muhatap olunmaması gereken pek çok olayla muhatap olduk. Size buradan şu sözü veriyorum. Seçildiğimiz takdirde bir sonraki seçimde aday olalım veya olmayalım Fenerbahçe Kulübüne aday olacak insanlar girdikleri yarışta bizim yaşadıklarımızı kesinlikle yaşamayacaklar. Yaşamamaları için de mümkün olduğu kadar kafamızda düşündüğümüz konuları tüzükle de garanti altına almak istiyoruz."
Kulüp tesislerinin tüm adaylara açık olması, aynı şekilde kulübün medya organlarının adaylara eşit seviyede yaklaşması gerektiğini kaydeden Koç, bunların tüzüklerdeki düzenlemelerle garanti altına alınacağını bildirdi.
Koç, en büyük hayallerinden birinin de elektronik oylama olduğunu belirterek, bir sonraki genel kurula bu yeniliği yetiştirebileceklerine inandığını söyledi.
Yola çıkarken "Özlenen Fenerbahçe" dediklerini anımsatan Koç, "Hepimizin bir hikayesi var. Hikaye ne olursa olsun hepimiz aynı gemideyiz. Hepimizin arzusu, amacı, hedefi, Fenerbahçe'mizin mümkün olduğunca başarılı olması, şampiyonluklar yaşaması, kupalar kazanması." diye konuştu.
Ali Koç, her alanda zirvede olmasını hedefledikleri Fenerbahçe'nin, sportif başarıların yanı sıra sosyal sorumluluk anlamında da görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Sezgin Pancar

Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Dünya, Müslümanları görmezden geliyor'

2018-05-16 18:32 - Gündem

FETÖ’cü eski kaymakam Yunanistan'a kaçarken yakalandı

2018-05-20 22:02 - Asayiş

Hastane duvarlarındaki 'sus' pozu veren fotoğrafın sahibi Dilek Tunca

2018-05-18 16:02 - Sağlık

Taziye dönüşü feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

2018-05-19 22:02 - Asayiş

Katar'a abluka uygulayan ülkelerin liderleri bir araya geldi

2018-05-18 16:02 - Dünya

Direksiyonsuz otomobille kaza yaptılar

2018-05-16 06:02 - Gündem

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüşecek

2018-05-16 15:07 - Genel

Vodafone’a Effie’de 4 ödül

2018-05-19 14:41 - Genel

Filistinliler Osmanlı döneminden kalma anahtarlarını saklıyor

2018-05-16 16:32 - Çevre-Hayat

Türksat'tan "Akıllı Sınırsız İnternet" kampanyası

2018-05-16 16:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 262. maçına çıkacak

11:27 - Spor

Ligin "en hızlı" golcüleri

11:17 - Spor

TEKNOFEST Mavi Vatan kapsamında 22 Ağustos'ta Açık Su Yüzme Yarışları yapılacak

10:48 - Spor

Samsunspor, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor

10:03 - Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Hradec Kralove'u ağırlayacak

09:47 - Spor

Günün Manşetleri

Avrupa'yı bu yaz kavuran sıcak hava dalgalarının daha yoğun ve sık görüleceği tahmin ediliyor

11:22 - Dünya

Denizüstü rüzgar enerjisi Türkiye'nin yenilenebilir enerji görünümünü yeniden şekillendirebilir

11:18 - Ekonomi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Ebola salgınında can kaybı 2 bini aştı

11:12 - Dünya

Camiboğazı Yaylası sisli manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor

11:07 - Gündem

Güney Kore, ABD, Japonya ve 37 ülkeden, füze fırlatılmaları konusunda önceden bildirim çağrısı

11:03 - Dünya