?>

Samsunspor, Süper Lig'deki konumunu korumak istiyor

Teknik direktör Thomas Reis, "İyi performans göstermeye devam edersek, ligi çok iyi yerde bitireceğiz, buna inanıyorum." dedi.

Spor - 4 ay önce

Samsun

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Reeder Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, ligdeki konumlarını korumak istediklerini söyledi.

Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, 22 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi.

TÜMOSAN Konyaspor karşısında çok iyi performans gösterdiklerine işaret eden Reis, "Çaykur Rizespor da Galatasaray'a karşı çok iyi performans gösterdi. Bu maçtan belki 1 puan ile bile ayrılabilirlerdi. Çok iyi takıma karşı oynayacağız. Ataklara çok hızlı şekilde çıkmayı başarabiliyor. Umarım biz de kendi oyunumuzu sahaya yansıtırız. Rizespor'dan daha agresif bir oyun sergilemeliyiz. Maçın sonucu ne olacak ona hep beraber bakacağız." dedi.

Her maçta iyi performans göstermek istediklerini vurgulayan Alman teknik adam, şöyle devam etti:

"Ligde artık çok erken goller bulabileceğimizi de gördük. Erken gol bulunca daha sonrasında maçların zorlaştığı da oldu. Son oynadığımız Konyaspor maçı olsun, Hatayspor maçı olsun, Kayserispor maçı olsun bu maçlarda erken gol bulduk. Sonrasında da çok iyi savunma yaptık. Açıkçası bu yıl kırdığımız rekorlar benim için önemli değil, göstermiş olduğumuz performans çok önemlidir. Şu an ligde üçüncü sıradayız, ligin sonunda ne olur bilemiyorum. Elbette ki içinde bulunduğumuz pozisyonu savunmak çok zor olacaktır. Ligin sonunda ne pozisyonda oluruz bilmiyorum açıkçası ama olduğumuz pozisyonu korumak için var gücümüzle çalışacağız."

Takım olarak iyi bir aile olduklarını belirten Thomas Reis, "Taktiksel anlamda da çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularım da bu taktiklere çok güveniyor ve sahada en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyor. Antrenman seviyesi ve antrenman kalitesi çok yüksek. Kalite iyi olunca, hoca olarak ilk 11'i oluşturmak, oyuncu seçimi konusunda zorluk yaşıyorum. Ancak takımda en iyi şey aile olmamızdır. Belki en iyi kadroya sahip değiliz ama çok iyi niyetli oyunculara sahibiz. İyi performans göstermeye devam edersek, ligi çok iyi yerde bitireceğiz, buna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan'dan kaleci Uğurcan Çakır açıklaması

2025-02-16 01:47 - Spor

Bursa'da 600 bin uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi

2025-02-13 10:13 - Asayiş

ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e sert eleştiriler yöneltti

2025-02-19 02:58 - Dünya

İsrail ve ABD, "İran'ın nükleer silahını engellemek için" birlikte hareket edecek

2025-02-16 16:38 - Dünya

Özel işletmenin kıyı işgali KDK'nin devreye girmesiyle son buldu

2025-02-16 13:02 - Gündem

Küresel piyasalar FOMC toplantı tutanaklarına odaklandı

2025-02-15 11:27 - Ekonomi

Başkent'te toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldı

2025-02-13 13:42 - Gündem

AK Parti'de 8. Olağan Büyük Kongre için geri sayım başladı

2025-02-17 10:58 - Siyaset

ABD, Beyrut'taki Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Barış Gücü konvoyuna saldırıyı kınadı

2025-02-15 11:42 - Dünya

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum'dan Google’a "Meksika Körfezi" tepkisi

2025-02-14 05:02 - Dünya

İlgili Haberler

Hırvat serbest dalışçı Vitomir Maricic'den su altında en uzun süre nefes tutma rekoru

18:58 - Spor

Galatasaray, Osimhen haricinde bir santrforla görüşmüyor

17:38 - Spor

ABB FOMGET'in Şampiyonlar Ligi 1. eleme turundaki rakibi 24 Haziran'da belli olacak

17:02 - Spor

TBF Disiplin Kurulu'ndan Fenerbahçe Beko'ya 210 bin lira para cezası

16:58 - Spor

Galatasaray, Pasifik Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı

16:53 - Spor

Günün Manşetleri

Avrupa borsaları Fed ve BoE'nin faiz kararları sonrası düşüşle kapandı

19:37 - Ekonomi

Malatya'da 9 bin 162 bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendi

19:22 - Gündem

AYBİR, Suriye'de yükseköğretimin geleceğine ilişkin rapor hazırladı

19:17 - Dünya

Hasankeyf'te tescilli sarımsağın hasadı yapıldı

19:12 - Ekonomi

ABD Başkanı Trump, TikTok için verilen süreyi 90 gün uzattı

19:07 - Dünya