?>

Samsunspor, sıralamada altında bulunan rakipleriyle puan farkını açmak istiyor

Reeder Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında yarın Sipay Bodrum FK ile yapacakları maçı kazanarak, sıralamada altlarında bulunan rakipleriyle farkı açmak istediklerini söyledi.

Spor - 8 ay önce

Samsun

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Sipay Bodrum FK maçını değerlendirdi.

Rakiplerinin bulunduğu konum itibarıyla puana ihtiyacı olduğunu aktaran Reis, "Elbette karşılaşma da zor geçecektir. Alanyaspor maçında yaptığımız hataları tekrar etmememiz gerekiyor. Çünkü Alanyaspor karşılaşmasında hatlar arasında ciddi boşluklar vermiştik. Bu maçta ise o boşlukları vermeyip daha fazla kompakt kalmalıyız. Bu hataları yapmazsak puan için çok güzel fırsat yakalayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ligde devre arasına kadar 3 maç oynayacaklarını hatırlatan Reis, "Ligin ilk yarısında alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Her maç çok önemli. Her maç da çok zor geçiyor. Alanyaspor karşılaşmasında oynadığımız gibi oynarsak, Bodrum FK maçında da kesinlikle zor bir karşılaşma bizi bekliyor olacaktır. Bütün maçları kazanmak istiyoruz. Devre arasına kadar 9 puan var ve biz bu 9 puanın tamamını almak istiyoruz. İlk olarak Bodrum FK karşılaşması var, bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Ondan sonra ne olacak bilmiyoruz ama bu maçı kazanırsak alttaki takımlarla puan farkını açarız." diye konuştu.

"Kadromdan memnunum"

Alman teknik adam, Corendon Alanyaspor maçına sakat ve cezalı oyunculardan yoksun çıktıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bazen bazı oyunculardan yoksun şekilde bir karşılaşmaya çıkmamız gerekiyor. Bu da bize sıkıntılı anlar yaşatabiliyor. Alanyaspor karşısında disiplinle oynamadılar demek doğru olmaz. Kesinlikle oyuncularımın disiplinli oynadıkları düşüncesindeyim. Zaten oynayan oyuncular da her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Benim düşüncem, Alanyaspor karşılaşmasında kesinlikle iletişimimizin iyi olmadığı yönünde. Ofansif ve defansif oyuncular yeteri kadar iyi iletişimde olmadı, bunu da futbolcularıma aktardım. Öndeki oyuncularımız baskıya gittiğinde geride kalan oyuncularımızın baskıyı devam ettirmeyip geride kalmaları sebebiyle merkezde ciddi boşluk kaldı. Oyuncularımı bu konuda uyardım ama ben bahane uydurmayı seven bir insan değilim. Herhangi bahaneye de sığınmak istemiyorum. Ben kadromdan memnunum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

ABD Adalet Bakanlığı, Trump'a karşı açılan "seçimlere müdahale davasını" düşürdü

2024-11-25 23:07 - Dünya

İran: Yaptırım tehdidi devam ederse, nükleer silah edinmeye yönelebiliriz

2024-11-28 17:27 - Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin: Yeni silah sistemlerini test etmeye devam edeceğiz

2024-11-22 22:28 - Dünya

Sivas ve Samsun'da mahsur kalan çobanlar ve hayvanlar kurtarıldı

2024-11-25 23:23 - Gündem

Kar kalınlığının 82 santimetreye ulaştığı Palandöken'de kayak sezonu başladı

2024-11-28 12:43 - Çevre-Hayat

Resim öğretmeni açtığı kafeyi sanat merkezine dönüştürdü

2024-11-26 12:33 - Çevre-Hayat

İsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırıda tarihi bir kilise zarar gördü

2024-11-24 15:13 - Dünya

Oyak Renault yeni modeller için AR-GE kapasitesini güçlendiriyor

2024-11-28 10:27 - Ekonomi

Afyonkarahisar'da 3 elti, 3 çocuğa koruyucu aile oldu

2024-11-26 11:38 - Çevre-Hayat

Putin, geleneksel aile değerlerine karşı propagandayı yasaklayan yasayı imzaladı

2024-11-24 15:27 - Dünya

İlgili Haberler

Kick boksta Türkiye şampiyonlukları kazanan Beyza'nın gözü dünya şampiyonluğunda

12:32 - Spor

Yusuf Dikeç'in olimpiyat başarısı memleketinde atıcılık sporuna ilgiyi artırdı

12:17 - Spor

Milli yüzücü Eymen İbolar, EYOF'tan altın madalyayla döndü

10:58 - Spor

Keçiören Belediyesi 2. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, bugün başlayacak

00:12 - Spor

Trabzonsporlu Enis Destan, Hull City'ye transfer oldu

21:22 - Spor

Günün Manşetleri

İçişleri Bakanlığınca Suriyelilerin gönüllü geri dönüşlerini konu alan kısa film hazırlandı

16:53 - Gündem

AB Komisyonu uçak yolculuklarında sıvı miktarı sınırının kaldırılmasının yolunu açtı

16:48 - Dünya

Ukrayna: Rusya'da bir dizi önemli tesise saldırılar düzenlendi

16:43 - Dünya

Kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı

15:42 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan dış ticaret verilerine ilişkin paylaşım

15:37 - Ekonomi