?>

Roketsan, ilk kez sergilenen ürünleriyle IDEF'23'te yerini aldı

Roketsan, ilk kez sergilediği UMTAS GM, MAM-L IIR, MAM-T IIR, SİPER, İHA-230, Mobil Hava Savunma Sistemi ve KMC-U ürünleriyle Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF'23'te yerini aldı.

Gündem - 2 yıl önce

Istanbul

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve 25-28 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da kapıları açık olacak olan IDEF'23 için Türk savunma sanayisinin ve dünyanın en güçlü sektör oyuncuları İstanbul'daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde buluştu.

Türkiye'nin roket, füze ve mühimmat üreticisi olarak bu yıl 35'inci yaşını kutlayan Roketsan da IDEF'23'e fuarın en büyük stantlarından birinde 7'si ilk kez sergilenen 30 ürünüyle katılıyor. Türkiye'nin ev sahipliğindeki en büyük savunma ve havacılık fuarı olan IDEF önemli görüşmelerin de merkezi oluyor. Çok güçlü bir kadro ile fuara katılım sağlayan Roketsan, standında yurt içinden ve yurt dışından çok fazla ziyaretçiyi, sektör profesyonellerini, devlet yetkililerini ve askeri delegasyonları ağırlıyor. Fuar boyunca görüşme takvimi yoğun olan Roketsan yetkilileri önemli anlaşma ve iş birliklerine imza atmayı hedefliyor.

7 ürün ilk kez sergileniyor

Dünyadaki muadillerine göre fiyat performans açısından öne çıkan ve tüm dünyada tercih edilir hale gelen ürünleriyle ilgiyi toplayan Roketsan'ın ilk kez sergilediği ürünler de beğeni topluyor.

Uzun Menzilli Tanksavar Füze Sistemi UMTAS'ın menzili daha da arttırılmış versiyonu UMTAS GM, SİHA'lar ile birlikte tüm dünyaya nam salan Mini Akıllı Mühimmat ürün ailesinin Kızılötesi Görüntüleyici Arayıcı (IIR) başlıklı versiyonları MAM-L IIR, MAM-T IIR, Türkiye'nin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Uzun Menzilli Hava Savunma Sistemi SİPER, çığır açan teknolojilerden biri olan Havadan Karaya Balistik Süpersonik Füze İHA-230, günümüz harp sahası şartlarına uygun olarak geliştirilen Mobil Hava Savunma Sistemi ve Taktik Füze Fırlatma Sistemi KMC'nin yeni geliştirilen versiyonu KMC-U IDEF'23'te Roketsan standında ilk kez sergilenen ürünler oldu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bodrumspor'da yıldızı parlayan Gökdeniz'in hedefi Avrupa

2023-07-20 11:43 - Spor

Sarsılmaz, Cumhuriyet'in 100. yılı için özel tabanca üretti

2023-07-21 10:28 - Teknoloji

Jean Onana Beşiktaş için İstanbul'da

2023-07-20 21:53 - Spor

ABD, Orta Doğu'ya yeni savaş gemileri gönderiyor

2023-07-21 13:17 - Dünya

İstanbul'da sıcak hava etkili oluyor

2023-07-20 17:22 - Çevre-Hayat

Mevsimlik tarım işçilerinin kayısı mesaisi başladı

2023-07-20 12:32 - Ekonomi

Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna kattı

2023-07-20 22:32 - Spor

Ebeveynlere "çocukları havuzda yalnız bırakmayın" uyarısı

2023-07-18 16:07 - Gündem

"İdlib'in sesi" Enes Diyab'ın ölümünün 4. yılı


2023-07-20 12:22 - Çevre-Hayat

Adana'da depremde yıkılan apartmanı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava

2023-07-19 13:27 - Gündem

İlgili Haberler

Meteorolojiden bazı iller için yağış uyarısı

14:57 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Azerbaycan'a gidecek

14:33 - Gündem

MEB, bütçe yönetiminde dijitalleşme ve yapay zeka desteğinden faydalanıyor

14:22 - Gündem

Antalya'da son bir haftada çıkan 37 orman yangınında 52 hektarlık alan zarar gördü

14:12 - Gündem

MSB: Son bir haftada 3 PKK'lı terörist teslim oldu

13:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Merkez Bankası rezervleri 154,4 milyar dolar oldu

15:02 - Ekonomi

Meteorolojiden bazı iller için yağış uyarısı

14:57 - Gündem

Rusya Merkez Bankası Başkanı Nabiullina, politika faizinde indirim sinyali verdi

14:52 - Ekonomi

Rusya'da yeni otomobil satışları yüzde 27 azaldı

14:47 - Ekonomi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, siyasi ve bölgesel istişareler için Cezayir'i ziyaret etti

14:42 - Dünya