?>

Quaresma Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, sözleşmesinin sonuna kadar siyah beyazlı takımda kalacağını söyledi.

Spor - 6 yıl önce

MALATYA

Quaresma, deplasmanda 2-1 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerinin asılsız olduğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalacağını ifade etti.

Maçı değerlendiren ve iyi yolda olduklarını ifade eden Quaresma, "İyi yoldayız ve bugün kazanmak önemliydi. Önümüzdeki hafta derbi oynayacağız. 3 maç üst üste kazandık ve iyi bir hava yakaladık. Sıkı çalışarak bu havayı devam ettirmek istiyoruz." dedi.

"Sözleşmemin sonuna kadar kalacağım"

Gazetecilerin devre arasında hakkında sıkça transfer olacağı yönünde haberler çıktığını, bununla ilgili ne düşündüğünü sorması üzerine Quaresma, yapılan haberlerin asılsız olduğunu ve şu an Beşiktaş'ta olduğunu belirtti.

Beşiktaş taraftarına büyük saygısının olduğunu aktaran Ricardo Quaresma, şöyle konuştu:

"Buradayım ve burada devam edeceğim. Birçok yorumcu ve gazeteci olsun, gazetelerde çıkan haberler olsun benimle ilgili çok şey yazıldı ve çizildi. Porto'ya, Çin'e, Suudi Arabistan'a gidiyor diye çok yazıldı, bunların hiçbiri doğruyu yansıtmıyor. Aynı zamanda benim tarafımdan bakıldığında gerçekten şahsıma saygısızlık olarak değerlendiriyorum. Çünkü bir çok yorumcu, tam bilgi edinmeden kendi kafalarına göre bir şey söylüyor. Ben Beşiktaş taraftarına büyük saygı duyuyorum. Bu çerçevede eğer bir gün Beşiktaş'tan ayrılacak olursam, zaten birinci ağızdan çıkarım ve bütün Beşiktaş taraftarına açıklama yaparım. Sözleşmemin sonuna kadar kalacağım."

Quaresma, haftaya Fenerbahçe ile derbi oynayacaklarını da hatırlatarak, "Derbileri seviyoruz. Ben de Fenerbahçe'ye karşı oynamayı seviyorum. Çıkacağız, mücadele edeceğiz ve kazanmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'3 farklı borlu gübre geliştirdik'

2019-02-16 01:32 - Siyaset

THY'den “İstanbul Havalimanı“ açıklaması

2019-02-14 18:38 - Ekonomi

“Bireysel olarak oynamamamız gerekiyordu”

2019-02-10 01:18 - Spor

“Ömür boyu süren en ağrılı hastalık AS'nin tedavisi henüz yok“

2019-02-13 14:08 - Sağlık

New York'ta Doğu Türkistan protestosu

2019-02-10 11:32 - Dünya

“Türk keneviri tescillenmelidir“

2019-02-14 15:21 - Ekonomi

Türkiye ülke puanı klasmanındaki yerini sağlama aldı

2019-02-16 01:22 - Spor

Çöken binayla ilgili 2 tutuklama

2019-02-14 20:44 - Asayiş

Küçük Tayyip’in kurtarılma anı kamerada

2019-02-12 17:55 - Genel

Triatlon 'okullu' oluyor

2019-02-11 16:32 - Spor

İlgili Haberler

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rakibi belli oldu

14:37 - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu kura çekimi yapıldı

14:07 - Spor

Gaziantep FK, Arda Kızıldağ ile sözleşme yeniledi

13:53 - Spor

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda statlardaki boşluklar gündem oldu

12:38 - Spor

Gençlerbirliği'nde öncelik yeniden Süper Lig'in "demirbaş" takımlarından olmak

12:03 - Spor

Günün Manşetleri

Mersin'de çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

15:03 - Gündem

Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, küresel petrol piyasasında arz açığı olmadığını bildirdi

14:58 - Ekonomi

Libya'nın doğusuna girişine izin verilmeyen Mağrib Direniş Konvoyu Tunus'a dönüyor

14:52 - Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Türkiye'ye ziyarette bulunacak

14:48 - Gündem

İş insanının İBB'deki hak edişlerini almak için 2 arsasını zorla devrettiği iddiası

14:42 - Gündem