?>

Polis gazisi 45 sporcu, havalı tabanca poligonunda birincilik için yarıştı

Emniyet teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen atış yarışmasında Murat Akkaya birinci, Mehmet Açıkdaş ikinci, Mehmet Beğen üçüncü oldu.

Spor - 3 yıl önce

Ankara

Emniyet teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, havalı tabanca atış yarışması düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığının Gölbaşı yerleşkesindeki Şehit Mustafa Yavaş Okçuluk ve Havalı Tabanca Poligonu'nda, Özel Harekat Başkanlığı, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığı ile Gaziler Engelli Spor Kulübü iş birliğinde havalı tabanca müsabakalarının final atışları yapıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Gaziler Engelli Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Şendere, 45 gazi ile başladıkları yarışmalarda, Özel Harekat Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığının her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanı Ayşegül Özcan ise polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü kapsamında bu hafta bir çok etkinlik düzenlendiğini, söz konusu etkinliğin de bu amaçla yapıldığını anlattı.

Her yıl, 10 Nisan ve Gaziler Günü'nde benzer etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Özcan, "Önemli olan gazilerimizin sosyal hayata motive ve adapte olmaları, onları evlerinden çıkarmak. Travmalarına bir nebze olsun iyileştirici bir aktivite olması için bu spor etkinliklerini yapmaya başladık, devam da edeceğiz. Türkiye'deki tüm gazilerimizi bu organizasyonların içerisine katmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Özcan, dereceye girenlere hediye ve madalyalarını 10 Nisan'da takdim edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından düzenlenen final atışları sonunda Murat Akkaya birinci, Mehmet Açıkdaş ikinci, Mehmet Beğen üçüncü, Murat Tekin ise dördüncü oldu.

Turnuvanın birincisi Murat Akkaya, gazilerin sosyal hayata daha çok konsantre olmak için bir arada olduklarını dile getirerek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Atışların ardından turnuvaya katılan tüm gazilere Özel Harekat Başkanı Selami Türker, Gaziler Engelli Spor Kulübü Başkanı emekli polis özel harekatçı gazi Ömer Kula ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanı Ayşegül Özcan tarafından sertifika verildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bocce sporcusu iki kız kardeş, yeni madalyalar için form tutuyor

2022-04-02 12:35 - Spor

Libya'da görevli Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurları ilk iftarını yaptı

2022-04-03 14:14 - İslam-Hayat - Zilkade 1446

ABD'de silahlı saldırıda 6 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

2022-04-03 20:19 - Dünya

Fransa'da Macron ile siyasette sağ-aşırı sağ ekseni güçlendi

2022-04-05 11:34 - Dünya

Çin, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi Tayvan'ı ziyaret ederse sert tedbirler alacak

2022-04-07 12:36 - Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin: Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak

2022-03-31 17:20 - Dünya

Ukrayna: Rus ordusu 18 bin 500 asker, 150 uçak, 134 helikopter ve 676 tankını kaybetti

2022-04-05 10:29 - Dünya

Ukrayna: Rus ordusu 18 bin civarında askerini kaybetti

2022-04-03 12:33 - Dünya

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen Kiev'e gidecek

2022-04-05 12:44 - Dünya

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Rusya çekilmedi, güçlerini yeniden konumlandırdı

2022-04-05 15:47 - Dünya

İlgili Haberler

Gaziantep'in uğrak mekanlarında "kupa" yoğunluğu

16:12 - Spor

10. Uluslararası Edirne Maratonu 1000 atletin katılımıyla koşulacak

13:52 - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, futbolcu uygunluğu talimatnamesini revize etti

13:43 - Spor

Bisiklette dünyanın kalbi Sakarya'da atacak

12:32 - Spor

Başarılı tekvandocular yetiştiren antrenörün hayali, çocuklarını da milli takıma kazandırmak

12:28 - Spor

Günün Manşetleri

Doğu Akdeniz ve Hatay'ın kuzeyi için kuvvetli sağanak uyarısı

17:28 - Gündem

İngiltere: İsrail, UAD'nin geçici tedbir kararlarını uygulamakla yükümlü

17:23 - Dünya

Bayramda küçükbaş kurbanlık arzında sıkıntı beklenmiyor

17:18 - Ekonomi

Danimarka, 40 yıllık yasağın ardından nükleer enerji kullanmayı değerlendiriyor

17:12 - Dünya

Yunan basını: Cumhurbaşkanı Erdoğan, barış için davette bulunabilecek nadir liderlerden

17:07 - Dünya