?>

'Oyunların kardeş ülkede yapılmasından çok mutluyuz'

Azerbaycan'da düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları artistik cimnastik branşında gümüş madalya alan takımda yer alan Şanlı yarışmaların kardeş ülkede yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. - Anadolu Ajansı

Spor - 8 yıl önce

BAKÜ - Serat Bağbars

Azerbaycan'da düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları artistik cimnastik branşında gümüş madalya alan takımda yer alan Göksu Üçtaş Şanlı yarışmaların kardeş ülkede yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

4. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında başkent Bakü'deki yarışlara katılan Göksu Üçtaş Şanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyunlar, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve doğum sonrası spora dönüşü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki oyunlarda, artistik cimnastik branşında gümüş madalya elde eden takımda yer alan Göksu, "Oyunların kardeş ülkede yapılmasından çok mutluyuz." dedi.

2019 Dünya Şampiyonası'ndaki seçmelerde ilk 24'e girmeyi hedeflediklerini belirten milli cimnastikçi, "2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na takım olarak hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğum nedeniyle spora ara veren Göksu Üçtaş Şanlı, ailesinin ve antrenörlerinin desteğiyle yarışlara katıldığını belirtti.

Zorlu bir süreçten geçtiğini aktaran Göksu, "Doğum nedeniyle spora 4 sene ara verdim. Kolay değildi ama ailemin ve antrenörlerim desteğiyle şimdi buradayım." şeklinde konuştu.

Ekin: İkincilik de güzel

Artistik cimnastikte gümüş madalya kazanan kadın milli takımında yer alan Ekin Morova ise yaşadıklarından dolayı heyecan duyduğunu ifade etti.

İlk defa böyle bir yarışmaya katıldığını söyleyen Ekin, "Birinci olsak daha iyi olurdu ama ikincilik de güzel." diye konuştu.

Takımdaki diğer milli cimnastikçi Demet Mutlu da ikinci olmalarının da başarı olduğunu ve 2020 Tokyo'ya katılmayı hayal ettiklerini kaydetti.

Artistik cimnastik kadın milli takım antrenörü Özgür Gümüşlü ise, hedeflerinin birincilik olduğunu ancak ülkeye gümüş madalya kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Booking.com'dan açıklama

2017-05-15 16:42 - Gündem

Wizards seriyi son maça taşıdı

2017-05-13 14:22 - Spor

Sağlık çalışanı ölü bulundu

2017-05-11 19:17 - Asayiş

Dakar Büyükelçisi Arı: Senegal'deki FETÖ okullarını Maarif Vakfı devralacak

2017-05-09 14:59 - Genel

'240 şehidin kemiklerini sızlatırsın'

2017-05-09 15:37 - Gündem

Warriors'ın finalindeki rakibi Spurs oldu

2017-05-12 13:41 - Spor

'Bak kadın postacı geliyor'

2017-05-13 15:02 - Dünya

Başbakan Yıldırım'dan Anneler Günü mesajı

2017-05-13 15:52 - Gündem

Türk atletlerden iki birincilik

2017-05-14 21:42 - Spor

Basketbol Ligi: Muratbey Uşak: 92 - Trabzonspor Medicalpark: 101

2017-05-13 01:17 - Spor

İlgili Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1. eleme turu rövanş maçları başlayacak

00:07 - Spor

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, WTA klasmanında 74. numaraya yükseldi

22:47 - Spor

Milan, Luka Modric'i resmen kadrosuna kattı

22:43 - Spor

Beşiktaş, İngiliz sağ bek Kyle Walker-Peters ile prensip anlaşmasına vardı

21:52 - Spor

Orkun Kökçü, Beşiktaş'ın Avusturya kampına katıldı

21:47 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail'de koalisyon ortağı Agudat Israel Partisi üyeleri de hükümetten istifasını duyurdu

03:07 - Dünya

Bakan Kurum: Milletimiz, Türkiye'yi hain bir kalkışma ve işgal girişiminden kurtarmıştır

01:37 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: 15 Temmuz'da son darbeyi vuracaklarını zannettiler, başaramadılar

00:33 - Siyaset

New York belediye başkanlığı ön seçimini kaybeden Cuomo, yarışı bağımsız aday olarak sürdürecek

00:28 - Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştüğünü duyurdu

00:13 - Dünya