?>

Osmaniye’de aile katliamı

Osmaniye’de 1 hafta evden uzaklaştırma cezası alan adam cezasının bittiği gün eve gelerek eşi ve 4 çocuğunu av tüfeği ile vurdu. Olayda eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken 3 çocuğu da yaralandı.

Asayiş - 7 yıl önce

Osmaniye’de 1 hafta evden uzaklaştırma cezası alan adam cezasının bittiği gün eve gelerek eşi ve 4 çocuğunu av tüfeği ile vurdu. Olayda eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken 3 çocuğu da yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkeze bağlı Dereli köyünde yaşandı. Köyde çiftçilik yapan Kemal Ergi iddiaya göre, son 1 yıldır eşi ve ailesiyle şiddetli geçimsizlik yüzünden sık sık tartışmaya başladı. Son olarak eşi Hürü Ergi kocasından şikayetçi olarak evden uzaklaştırma cezası aldırdı. Bir haftalık evden uzaklaştırma cezası dolan Kemal Ergi eve gelerek eşi ve çocuklarıyla kavga etmeye başladı. Tartışma büyüyünce Kemal Ergi evde bulunan av tüfeği ile evin içinde rast gele ateş açarak Eşi Hürü Ergi, çocukları Oğuzhan Ergi (27), Meryem Ergi (17), Emre Ergi (22) ve Didem Ergi’yi vurarak ağır yaralanmalarına sebep verdi. Silah sesi üzerine eve koşan komşuları korkunç manzara ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri silahla vurulan Hürü Ergi ve Oğuzhan Ergi’nin öldüğünü tespit etti. Olayda yaralanan Meryem, Emre ve Didem Ergi ambulanslarla Osmaniye’deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Meryem ve Emre Ergi’nin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu Didem Ergi’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan eşini ve çocuklarını av tüfeği ile vuran baba Kemal Ergi ise olaydan sonra köydeki dağlık alana kaçarak izini kaybettirdi. Jandarma ekipleri eşini ve bir çocuğunu öldüren 3 çocuğunu da yaralayan Kemal Ergi’yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

dikGAZETE.com

(iHA)

Haftanın Öne Çıkanları

'Çingene Kızı'nın ailesi görücüye çıktı

2018-12-08 16:32 - Kültür Sanat

Belçika'da milliyetçi parti koalisyondan çekildi

2018-12-09 21:33 - Dünya

Kral Selman’dan Suriye’de birlik çağrısı

2018-12-09 20:50 - Dünya

Hava Harp Okulunda FETÖ elebaşına 'Kaptan' kod adı verilmiş

2018-12-08 00:42 - Gündem

Uludağ'da sezon haftaya açılıyor

2018-12-07 19:37 - Gündem

Medipol Başakşehir, Adana Demirspor deplasmanında

2018-12-04 12:32 - Spor

Milliler elemelerdeki 3. mağlubiyetini yaşadı

2018-12-03 03:12 - Spor

'ABD'deki hastanelerin düşük kalitesi her yıl binlerce can alıyor'

2018-12-05 01:02 - Dünya

Çukurova Belediyesine silahlı baskın: 2 ölü, 1 yaralı

2018-12-07 20:35 - Asayiş

Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 25 yaralı

2018-12-07 22:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Kilis'te sağanak yağmur etkili oldu

19:32 - Asayiş

Kütahya'da çıkan orman yangını, köylüler ve orman personeli işbirliğiyle büyümeden söndürüldü

16:32 - Asayiş

Bakan Yerlikaya: Ülke genelindeki denetimlerde 32 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

08:08 - Asayiş

Adana merkezli 'Narkokapan-Adana 2' operasyonunda 130 şüpheli yakalandı

15:27 - Asayiş

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda gözaltı sayısı 252'ye yükseldi

10:34 - Asayiş

Günün Manşetleri

Türkiye ve 10 Arap ülkesi yayınladığı ortak bildiriyle İsrail'in Suriye'ye saldırılarını k

21:53 - Gündem

Adalet Bakanı Tunç'tan, 20 bin personel alımına ilişkin açıklama

21:43 - Siyaset

Abdullah Kavukçu: Osimhen bizi istiyor, kararında dimdik duruyor

21:37 - Spor

Beşiktaş, hazırlık maçında Petrzalka 1898'e 2-1 yenildi

21:32 - Spor

Shakhtar Donetsk, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu

21:08 - Spor