?>

Orman: 'Yeni stadımıza o kupayı getireceğiz'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluğa kilitlenmiş durumda olduklarını belirterek, "Hakkımızla şampiyon olacağız ve yeni stadımıza o kupayı getireceğiz" dedi.

Spor - 10 yıl önce

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 20. yıl balosuna katıldı. Organizasyona Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Bayındır, Dernek Kurucu Başkanı Erol Girişken, dernek üyeleri, davetliler ve Mekki Başak katıldı.

Başkan Fikret Orman organizasyon öncesinde yaptığı konuşmada, “Değerli Sakaryalı Beşiktaşlılar, hepinizi şahsım adına selamlıyorum. Bizim için Sakarya özel bir yerdir. Bizim birçok büyüğümüz Sakarya’dan gelmiştir. Şampiyonluk süreci, stadın açılması derken günlerimiz çok yoğun geçiyor ama burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Beşiktaş bir yaşam biçimidir. Sadece bir futbol kulübü değildir. Helal paralarla kurulmuş, içerisinde halkın olduğu, haksızlığa karşı bir duruştur Beşiktaş. Burada tek olgu şampiyonluk değildir. Esas önemli olan bu kulübün bir parçası olmaktır. Hayatımın en güzel günlerini bu kulüpte yaşıyorum. Bu camiaya liderlik etmekten ötürü çok mutluyum. İyi ki varsınız. Takımımız şampiyonluğa gidiyor. Geçtiğimiz hafta talihsiz bir beraberlik aldık. En iyi futbolu oynayan ve şu anda lider olan kulüp Beşiktaş. 4 maç kaldı, 3 puan öndeyiz. Son 2 gündür futbolcu kardeşlerimle beraberiz. İnanılmaz derecede hırslı ve inançlılar. Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız Hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Hakkımızla şampiyon olacağız ve yeni stadımıza o kupayı getireceğiz. Şampiyon olacağımıza tüm camia olarak inanıyoruz. İnşallah burada bir de şampiyonluk balosu yaparız" dedi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

CHP sözcüsü Böke: Meclis başkanı acilen istifa etmelidir

2016-04-27 18:23 - Siyaset

ATM fareleri önce kameraya sonra polise yakalandı

2016-04-27 18:29 - Asayiş

Önce tecavüz edilen ardından dayak yiyen çocuk konuştu

2016-04-27 13:02 - Gündem

Davutoğlu: Geri Kabul Anlaşması ancak vize muafiyeti ile birlikte uygulanır

2016-04-24 11:22 - Siyaset

Minikler yerde, uçurtmalar havada 23 Nisan’ı kutladı

2016-04-23 15:17 - Gündem

Baba dehşeti: 1.5 yaşındaki kızının boynuna ip geçirip

2016-04-27 13:32 - Asayiş

Trabzonspor’un 245 günlük özlemi

2016-04-21 15:55 - Spor

Akademisyenler için yargılama başlıyor

2016-04-22 16:51 - Asayiş

İstanbul’un göbeğinde banka soygunu

2016-04-26 21:45 - Asayiş

Mersin’de trafik kazaları kamerada

2016-04-27 16:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Milli basketbolcu Alperen Şengün, üst üste ikinci kez NBA All-Star'a seçildi

21:09 - Spor

Galatasaray, Rize'de 3 puanı 3 golle aldı

19:54 - Spor

Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi

19:38 - Spor

TÜMOSAN Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı

19:14 - Spor

Fenerbahçe, Talisca'nın sözleşmesini 2 yıl uzattı

19:10 - Spor

Günün Manşetleri

Usta yazar Bülent Akyürek vefat etti

21:00 - Kültür Sanat

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP'den istifa etti

20:42 - Siyaset

Muğla'da jandarma ekiplerinin devriyesi havadan ve aksiyon kamerasıyla görüntülendi

20:38 - Gündem

Haaretz: İsrail güvenlik kabinesi Batı Şeria'nın ilhakının önünü açacak bir dizi kararı onaylad

20:15 - Dünya

Suriye'nin İdlib ilinde bir hastane sel nedeniyle kullanılamaz hale geldi

20:08 - Dünya