?>

Olimpik Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage: Beşiktaş'ın topa daha az sahip olmasını sağlamalıyız

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'un teknik direktörü Pierre Sage, topa daha fazla sahip olarak hücum ağırlıklı oynamaları gerektiğini söyledi.

Spor - 9 ay önce

Lyon

Sage, Groupama Stadı'nın yanında yer alan antrenman tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İki takımın hücum yönünden benzer özelliklere sahip olduğunu belirten Fransız teknik adam, "Topa daha fazla sahip olmalıyız. Hücum ağırlıklı oynamalıyız. Beşiktaş'ın topa daha az sahip olmasını sağlamalıyız. İnsanların buradan memnun ayrılacağı bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Tüm kulvarlarda oynadıkları son 5 maçı kazandıklarının hatırlatılması üzerine Pierre Sage, "Bir takım kurduğunuz zaman her kulvarda hedefleriniz vardır. Her maç bizim için kıymetli. Bu ritimde ilerleyip kazanmaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Galatasaray'dan transfer edilen Wilfried Zaha'nın son durumuyla ilgili bir soruyu Sage, "Zaha, yavaş yavaş takıma adapte oldu. Oynamak için hazır. Yarınki maçta forma giyme ihtimali yüksek." şeklinde yanıtladı.

Pierre Sage, Beşiktaş karşısında Mahamadou Diawara'nın forma giyemeyeceğini kaydetti.

Said Benrahma: "İyi ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum"

Olimpik Lyon'un Cezayirli oyuncusu Said Benrahma, yakaladıkları iyi form grafiğini Beşiktaş karşısında sürdürmek istediklerini aktardı.

Sezona istedikleri başlangıcı yapamadıklarını ancak toparlandıklarını vurgulayan Benrahma, "Sezon bizim için zor başlasa da şu an her şey çok güzel gidiyor. Kötü başladık ama önemli olan ayağa kalkmaktı. Şu an her şey yolunda gidiyor. Lyon, Avrupa'da oynamak için var olan bir takım." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunun altını çizen Said Benrahma, "Beşiktaş, Süper Lig'de ikinci sırada. Çok büyük bir takım. İyi ve güzel maç olacağını düşünüyorum." dedi.

Bu sezon 3 müsabakada forma giyemediğinin hatırlatılmasına ilişkin Cezayirli kanat oyuncusu, "Çalıştığım zaman karşılığını aldığımı düşünüyorum. Forma giyememek zor ama her zaman pozitif kalmayı tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

"Yenidoğan çetesi"nin 197 suç eylemi, 30 klasörlük denetim raporunda yer aldı

2024-10-19 13:17 - Gündem

İtalya ve Fransa'da olumsuz hava şartları sonucu ölümler oldu

2024-10-18 14:47 - Dünya

Yandex, Türkiye'ye 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor

2024-10-17 16:08 - Medya

SAHA EXPO 2024 kapılarını ziyaretçilere açtı

2024-10-22 10:33 - Teknoloji

AB'ye "Zafer Planı"nı sunan Zelenskiy, NATO daveti ve uluslararası destek talep etti

2024-10-17 16:52 - Dünya

21 yıl önce vefat eden Boşnak lider Aliya İzetbegoviç'in 'Filistin davası' hassasiyeti

2024-10-18 11:43 - İslam-Hayat - Safer 1447

3,26 milyar yıl önce Dünya'ya çarpan gök taşı, hayatı tetiklemiş olabilir

2024-10-22 13:32 - Teknoloji

İsrail'in 378 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 42 bin 500'e çıktı

2024-10-18 16:28 - Dünya

Bodrum'a iki kruvaziyerle 1680 yolcu geldi

2024-10-16 17:32 - Magazin

Putin, uluslararası ödemelerde yerli para birimlerinin jeopolitik riskleri azalttığını söyledi

2024-10-22 15:07 - Dünya

İlgili Haberler

Milli yüzücü Eymen İbolar, EYOF'tan altın madalyayla döndü

10:58 - Spor

Keçiören Belediyesi 2. Geleneksel Taha Akgül Karakucak Güreşleri, bugün başlayacak

00:12 - Spor

Trabzonsporlu Enis Destan, Hull City'ye transfer oldu

21:22 - Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi için kadro bildirimi yaptı

17:13 - Spor

Alperen Şengün'ün hedefi EuroBasket'te madalya, NBA'de şampiyonluk

15:41 - Spor

Günün Manşetleri

AJet'in Halep seferleri başladı

11:42 - Ekonomi

Erzurum'da kurulacak lisanslı depolar, Pasinler Ovası'na "can suyu" olacak

11:38 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Bolat: Tarihimizin en yüksek temmuz ayı ihracat rekorunu kırdık

11:32 - Ekonomi

Küresel piyasalar nükleer savaş endişesiyle yoğun veri gündemine odaklandı

11:28 - Ekonomi

Avrupa Birliği'nin ABD'den enerji ithalatı, imzalanan yeni anlaşmayla 2,5 kat artacak

11:18 - Ekonomi