?>

Mustafa Cengiz: Cefayı futbolcular ve teknik heyet çekti

Göztepe'yi deplasmanda yenerek 2017/2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, şampiyonlukta en büyük payı teknik heyet ve futbolculara verdi.

Spor - 7 yıl önce

Maçın ardından konuşan Cengiz, "Bütün cefayı teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız çekti. Şampiyonluğumuz Türk futboluna ve Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun. Ben tribündeki herhangi bir taraftar gibiyim. Ama bugün burada taraftarımı temsil etmek bana nasip oldu. Rakiplerimizi de verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

Göztepe adına ve şanına yakışır bir oyun sergileyerek tüm dedikoduları yok etti. Onlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Albayrak: "I love you"

Karşılaşmanın ardından mutluluktan gözyaşlarına hakim olamayan Galatasaray yöneticisi Abbdürrahim Albayrak, "Tam ezan okundu ve orucumu açmak için suyumun açtım. Tam içeceğim sırada penaltı oldu ve golü bulduk. Biz oyuncularımızla başka bir gönül bağı kurduk. Fatih hoca ile beraber takımda değişik bir hava oluştu. Geldiğimiz ilk günden beri oyuncularımızı şampiyon olacağımıza inandık. Allah'a çok şükür ben de 5. şampiyonluğuma ulaştım. Devre arasında hocanın konuşmasında gözlerim doldu. İkinci devrede oyuncular hocanın söyledikleri her şeyi yaptılar. Bize kimse şan vermiyordu ama şampiyon olduk. Tüm Galatasaray taraftarını yarın stadyuma kutlamalara bekliyorum. Hepinize i love you" dedi.

Gomis: "Kurduğum hayaller gerçek oldu"

Attığı golle takımına şampiyonluğu getiren Gomis, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Fransız oyuncu, "Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Onlarla beraber şampiyon olduk ve ben gol kralı oldum. Fatih Terim bana çok şey kattı. Kilit anda geldi ve şampiyonluğa ulaştık. Zor ve yorucu bir dönem geçirdim. Ekstra çalıştım ve antrenmanlar yaptım. Bugün de bunların ödülünü aldık. 15 yaşımdan bu beri bu ödülün hayalini kuruyordum ve gerçekleşti" dedi.

Taraftarlara da ayrı bir parantez açan Gomis, "Galatasaray'a geldiğimde en az 20 gol atan bir forveti olması gerektiğini biliyordum ve bunun sözünü verdim. Taraftarlarımızın ve benim dualarımla bunu gerçekleştirdim. 3 penaltı kaçırdığım zaman bile bana destek verdiler. Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'ı da tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Tolga Tahçı

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Tekvando Federasyonundan açıklama

2018-05-18 01:32 - Spor

Fındık fiyatlarında spekülasyon uyarısı

2018-05-19 15:15 - Ekonomi

Yüksekova'da 4 terörist etkisiz hale getirildi

2018-05-17 12:31 - Genel

İnce, canlı yayında soruları cevapladı

2018-05-17 03:32 - Siyaset

Afganistan'da stadyuma bombalı saldırı

2018-05-19 14:02 - Dünya

Wushu Şampiyonası'nda 7 altın, 8 gümüş, 10 bronz madalya

2018-05-20 01:29 - Spor

'Dünya, Müslümanları görmezden geliyor'

2018-05-16 18:32 - Gündem

Play-off finalinin saati değişti

2018-05-17 19:32 - Spor

Türk Telekom Sabre Awards’da iki projeyle finalde

2018-05-19 14:25 - Genel

KYK yurtlarındaki öğrencilerden İsrail'i protesto

2018-05-18 01:32 - Gündem

İlgili Haberler

Real Madrid, Kulüpler Dünya Kupası'nda Al Hilal ile 1-1 berabere kaldı

00:37 - Spor

Hidayet Türkoğlu, mağlubiyete rağmen A Milli Kadın Takımı'nın performansından memnun

22:58 - Spor

TBF Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a 630 bin lira para cezası verdi

18:02 - Spor

Türkiye Basketbol Federasyonundan hakem atamalarına ilişkin açıklama

22:54 - Spor

Manchester City, Kulüpler Dünya Kupası'nda Wydad 'ı 2-0 yendi

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

Rusya Devlet Başkanı Putin: İran’ın barışçıl nükleer enerji alanındaki çıkarları sağlanabilir

02:47 - Dünya

TBMM komisyonları üyeliklerine yapılan seçime dair karar Resmi Gazete'de

02:08 - Gündem

Almanya, Fransa ve İngiltere Cenevre'de İran ile görüşmek istiyor

01:48 - Dünya

Trump'ın, İran'a yönelik saldırı planlarını gizlice onayladığı iddia edildi

01:42 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz Müsterih Olsun

00:43 - Siyaset