Musaba, Fenerbahçe'ye katıldığı için gurur duyuyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Anthony Musaba, büyük bir kulübün parçası olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Spor - 7 ay önce

İstanbul
FB TV'de yayımlanan Günün Röportajı adlı programda konuşan sarı-lacivertli oyuncu, bir hayalinin gerçekleştiğini vurgulayarak, "Mükemmel hissediyorum. Çünkü ülkedeki en büyük kulüpte oynama hayalim gerçek oldu. Fenerbahçe dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Bu kadar büyük bir kulübün parçası olmak büyük bir gurur. Çok mutlu ve minnettarım." dedi.
????
Sol kanatta oynamayı tercih ettiğini söyleyen Musaba, forma için mücadele edeceğini kaydederek, "Hocamız beni solda veya sağda oynatmak isterse buna takılmam. Çünkü iki kanatta da oynayabiliyorum. İki kanatta da oynamaya hazırım. Forma rekabetinin benim için de çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu beni sadece daha iyi yapacaktır. Kadroda üst düzey oyuncular var. Bu benim için aynı zamanda bir meydan okuma. Formam için mücadele etmeye hazırım. Çok heyecanlıyım. Buraya geliş amacım da tam olarak bu." diye konuştu.
İki ayağını da verimli kullanmasıyla ilgili bir soruya Musaba, "Antrenman, antrenman ve antrenman. Maçlarda da bunu sürekli tekrar ettiğinizde artık otomatik bir hale geliyor. Bu da benim en önemli özelliklerimden biri. Bu yüzden sağda ya da solda oynamak benim için sorun değil. Çünkü iki ayağımı da kullanabiliyorum." şeklinde konuştu.
Şampiyonluk konusuna da değinen Fenerbahçeli oyuncu, "Şampiyonluğu kazanmayalı uzun bir zaman oldu. Bu sezon kupayı ait olduğu yere geri getireceğimize yürekten inanıyorum. Bu sezon şampiyon olmak için tüm gücümüzle çalışacağız." dedi.
Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkmayı heyecanla beklediğinden bahseden 25 yaşındaki futbolcu, "Çok heyecanlıyım. Burada hiç oynamadım ama taraftarları ve atmosferi biliyorum. Bu çılgınca. Hazırlıklı olmalıyım. Sanıyorum evimizde oynayacağımız ilk maç Aston Villa ile olacak. Çok büyük bir mücadele olacak ama taraftarlarımızı görmek için çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.
Musaba, Türkiye'ye ve Süper Lig'e kolay uyum sağlamasıyla ilgili olarak ise, şunları kaydetti:
"Bunun sebebi sadece kendine inanmak. Dürüst olmak gerekirse hiç pes etmemek. Bilirsiniz hayallere ulaşmak için hiçbir zaman geç değildir. Bazı insanlar yirmi yaşında hayaline ulaşırken, bazıları 27 yaşında ulaşır, bazıları da 25. Yani inanır ve çok çalışırsan senin de zamanın gelir."
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kan bağışında, kadın ve gençlerin payı 2025'te arttı

2026-01-04 11:52 - Sağlık

Instagram Takipçi Satın Almak Güvenli mi? 2026 Güncel Rehberi

2025-12-29 19:06 - İnsan-Hayat

Kütahya Porselen Çay Takımları ile Harika Sunumlar Yapma İmkanı

2026-01-05 08:04 - İnsan-Hayat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üretim, yatırım, istihdam ve ihracatta vites yükseltiyoruz

2025-12-31 12:23 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in Somaliland'ı tanıma kararı gayri meşrudur ve kabul edilemez

2025-12-30 19:37 - Siyaset

CANLI - Filistin'e destek için on binlerce kişinin Galata Köprüsü'ne yürüyüşü başladı

2026-01-01 09:33 - Gündem

İsviçre'de kayak merkezinde yaşanan patlamada çok sayıda kişi hayatını kaybetti

2026-01-01 09:52 - Dünya

Bolu'da Gerede-Karabük kara yolu ulaşıma kapandı

2025-12-29 21:03 - Çevre - Seyahat

Uzmanlara göre, ABD'nin Maduro operasyonu ve Venezuela'ya saldırıları yönetim değişikliğini hedefliyor

2026-01-03 14:44 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Kilis'te özel gereksinimli bireyler geri dönüşümle üretmenin mutluluğunu yaşıyor

2025-12-30 13:42 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'ya göre bu sezon lig yarışı zor olacak

20:07 - Spor

Hentbolda 2026-2027 sezonu Süper Lig fikstürü belli oldu

19:48 - Spor

Şekip Mosturoğlu'ndan takım otobüsüne saldırı dosyasına ilişkin açıklama

17:38 - Spor

Skibbe'nin yardımcısı Serhat Umar, yoluna teknik direktör olarak devam etmek istiyor

13:02 - Spor

Milli para masa tenisçi Kübra Korkut, Tayland'da dünya şampiyonluğu için mücadele edecek

11:32 - Spor

Günün Manşetleri

"11.⁠ ⁠Anadolu Medya Ödülleri" sahiplerini buldu

21:48 - Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, terör meselesini çözme yolunda çok önemli bir fırsat yakal

21:43 - Gündem

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 234'e yükseldi

21:37 - Dünya

Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

21:33 - Gündem

Samsun'da tüp deposunda çıkan yangın söndürüldü

21:27 - Gündem