?>

Murat Özel 15 Temmuz şehitlerine hakaretten tutuklandı

O Ses Türkiye yarışmasına katılan ‘Frenki’ lakaplı Murat Özel'in kimliği belirsiz kişi ve kişilerin bıçaklı, sopalı ve palalı saldırıya uğramasının ardından önemli bir gelişme yaşandı.

Asayiş - 8 yıl önce

Özel'in, sosyal medya hesabından 15 Temmuz şehitlerine hakaret ettiğinden dolayı saldırıya uğradığı iddia edilirken, Murat Özel polis operasyonuyla gözaltına alınıp ardından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, O Ses Türkiye yarışmasına katılan ‘Frenki’ lakaplı Murat Özel, İzmir'in Torbalı ilçesindeki ikamet ettiği evinin önüne gece yarısı gelmiş ve burada kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bir anda bıçaklı, palalı ve sopalı saldırısına uğramıştı. Saldırının ardından başka nedenler çıktı. Özel, kendi kullandığı iddia edilen bir hesaptan bir alıntıyı paylaşıp, 15 Temmuz şehitlerine hakaret etti. Bu paylaşımın yapılmasının ardından Murat Özel'e tepkiler yağdı. Binlerce kullanıcı Özel'e tepki göstererek paylaşımın kaldırılmasını istedi. ‘Frenki’ lakaplı Murat Özel, ardından da paylaşımını sildi.

Yazıyı yazdı, ardından darp edildi

Murat Özel'in, yazıyı yazmasının ardından kimliği belirsiz kişi ve kişilerin bıçaklı, sopalı ve palalı saldırıya uğradığı öne sürüldü. Özel, ardından Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir müddet sonra ise şarkıcı hakkında gözaltı kararı çıktı. İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri, evine baskın yaparak Murat Özel'i paylaşımından dolayı gözaltına aldı. Murat Özel, 'halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek' ve 15 Temmuz şehitlerine hakaret etmesinden dolayı hakim karşısına çıktı. Özel, ardından da tutuklanarak Buca Cezaevine konuldu.

Amede Alpagut  

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Gümrük kontrolü yapmak için durdurmaya çalıştığı yolcular Gümrük memuruna saldırdı

2017-07-12 15:47 - Asayiş

Menenjit B için geliştirilen aşı belsoğukluğunda etkili oldu

2017-07-11 17:03 - Genel

Yıldırım'dan altın madalya kazanan sporculara tebrik telgrafı

2017-07-11 03:37 - Gündem

Fenerbahçe'de yeni sezon formaları satışa çıktı

2017-07-08 19:27 - Spor

Yakınlarını kaybeden vatandaşlar hastaneyi birbirine kattı

2017-07-08 00:02 - Asayiş

Nükleer silahları yasaklayan anlaşma BM'de kabul edildi

2017-07-08 01:37 - Genel

Kucka resmen Trabzonspor'da

2017-07-08 03:12 - Spor

Judocuların hedefi altın madalya

2017-07-13 16:52 - Spor

Ağlı CHP İlçe Başkanı cinayetten gözaltına alındı

2017-07-10 22:52 - Gündem

Ankara'da 15 Temmuz günü ulaşım ücretsiz

2017-07-10 23:37 - Gündem

İlgili Haberler

Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerindeki orman yangınlarına müdahale sürüyor

09:52 - Asayiş

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

08:37 - Asayiş

Organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda 21 şüpheli tutuklandı

08:13 - Asayiş

Ankara'da 30 Ağustos'a kadar mangal ve piknik ateşi yakmak yasaklandı

21:12 - Asayiş

Kars'ta sel ve heyelan nedeniyle kara yollarında 11 araç mahsur kaldı

21:02 - Asayiş

Günün Manşetleri

Gaziantep FK, mücadele gücü ve seyir zevki yüksek futbol hedefliyor

12:43 - Spor

Dünyanın farklı bölgelerinde sıcaklık rekorları kaydediliyor

12:38 - Gündem

Gazze'de açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısı 124’ye yükseldi

12:32 - Dünya

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 56 ilde 642 taşınmazı satışa sunacak

12:28 - Ekonomi

Marmara Denizi'nde mikroplastik ve ağır metallerin etkisi araştırılıyor

12:22 - Gündem