?>

Minik Seyfullah karnesini aldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde çukur ve barikat kuran PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların olduğu dönemde binbaşı Necmettin Tetik’in ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafla gündeme gelen Seyfullah Yakaomar karne heyecanı yaşadı.

Çevre-Hayat - 8 yıl önce

ŞIRNAK

Güvenlik güçlerince Şırnak’ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen huzur ve barış operasyonunda Binbaşı Necmettin Tetik’in ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafı ile gündeme gelen Seyfullah Yakaomar karne heyecanı yaşadı.

Silopi Gazi Paşa İlk ve Ortaokulu birinci sınıfında okuyan minik Seyfullah'a karnesi Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan tarafından verildi. Okul Müdürü Ömer Değer, baba Selim Yakaomar ile anne Sultan Yakaomar da karne tesliminde hazır bulundu.

Minik Seyfullah'ı kucağına alarak bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Dayanan, “Gazi Necmettin komutanımızın küçük çocuğumuzun elini böyle ısıtırken gösterdiği insani manzara karşısında tüylerim ürperdi. Biz de bu öğrencimizi aradık ve şu an öğrencimiz ile beraberiz. Karne heyecanını Seyfullah kardeşimizle yaşıyoruz. Bu güzel manzaraya sebep olan Necmettin komutanımıza saygı ve selamlarımızı iletiyoruz.” dedi.

İlk karne heyecanını yaşayan Seyfullah da ellerini ısıtan binbaşı Tetik’e selamlarını ileterek: “Karnemi aldım, mutluyum. Komutanıma selam söylüyorum.” dedi.

Baba Selim Yakaomar da öğretmenlere teşekkür etti.

Okul müdürü Ömer Değer, Seyfullah’ın emin ellerde olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Necmettin komutanımıza çok teşekkür ediyoruz. Müsterih olsun kendisi, Seyfullah emin ellerde ve inşallah büyüyünce milletini seven, milli ve manevi duyguları yüklü bir öğrenci olarak, bir vatandaş olarak, bir insan olarak yetişecektir. Komutanımızın gözü arkada kalmasın.”

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda binaya tuzaklanan el yapımı patlayıcıların infilak etmesi sonucu çöken binada yaralanan askerlerden binbaşı Tetik'in, önceki görev yeri olan Silopi'de çekilen Seyfullah Yakaomar'ın ellerini nefesi ile ısıttığı fotoğrafı Jandarma Dergisi'nin kapağında kullanılmıştı.

Muhabir: Şimal Müldür

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Anadolu'dan Almanya'ya göçün belgeseli tanıtıldı

2018-01-18 00:02 - Kültür Sanat

Bakanlıktan '18 yaş altı gebelik bildirimleri'ne ilişkin soruşturma

2018-01-17 23:02 - Genel

Su dolu çukura düşen kardeşlerin ölümüne ilişkin 4 gözaltı

2018-01-15 16:02 - Gündem

Çamlıca Kulesi’ndeki son durum havadan görüntülendi

2018-01-16 19:22 - Çevre-Hayat

TSK'dan bordo berelilere özel video

2018-01-12 22:39 - Genel

Kudüs direnişinin sembolü Cuneydi'den 'direnişe devam' mesajı

2018-01-19 15:32 - Gündem

Termal turizmde sömestir yoğunluğu bekleniyor

2018-01-15 17:52 - Gündem

Türkiye’nin en büyük ‘macera parkı’ olacak

2018-01-15 08:12 - Çevre-Hayat

İstanbul'un imar yönetmeliği değişti

2018-01-12 23:02 - Genel

Bir bardak çorbayla 'gönülleri' ısıtıyor

2018-01-13 17:02 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Kadın girişimci devlet desteğiyle kurduğu çiftlikle hedef büyüttü

21:37 - Çevre-Hayat

İstanbul'da denizde mahsur kalan kediyi dalgıç polisler kurtardı

18:53 - Çevre-Hayat

Ilgaz Dağı'nın yüksek kesimlerinde sis etkili oldu

18:48 - Çevre-Hayat

SOLOTÜRK Pamukkale'de gösteri uçuşu yaptı

17:48 - Çevre-Hayat

Denizin sürüklediği ağaç ve amforalar, emekli öğretmenin elinde hediyelik eşyaya dönüşüyor

16:43 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Luccas Claro'da "yırtık, çıkık ve kırık" tespit edildi

23:48 - Spor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla mücadeleyi önceliklendirmiş durumdayız

23:28 - Siyaset

Trabzonspor'dan 131 hafta sonra 4'te 4'lük seri

22:37 - Spor

ABD'de Pentagon'un asker maaşlarını ödeyebilmek için bağış alması tartışılıyor

21:38 - Dünya

Diyarbakır 9. Kitap Fuarı devam ediyor

21:28 - Kültür Sanat