?>

Mehmet Özhaseki: 'Yavaş yavaş değil, hızlı hızlı alıyoruz sonuçları'

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Yavaş yavaş sonuçlarla ilgili bilgi almaya başladınız mı?" sorusuna, “Hızlı hızlı alıyoruz sonuçları merak etmeyin. Sandıklardan ilk çıkanlar gelmeye başladı. Doğrusu keyfimiz yerinde” dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zor bir sürecin geride kaldığını belirten Özhaseki, Malatya'da yaşanan olaylara ilişkin, “Bugün Malatya'da yaşanmış olay keşke olmasaydı. Bu hafif bir gölge düşürdü. O da olmasaydı çok daha keyif içerisinde seçimlere gittiğimizi söyleyebilirdik.

Bir taraftan da Ankara adayı olmam hasebiyle Ankara için de özel gayrette bulundum. Bir taraftan genel merkezdeki görevim itibariyle tüm Türkiye'deki belediye başkan adaylarını belirlemek, onun dışında da Ankara'da fikirlerimi, düşündüklerimi, projelerimizi paylaşmaya çalıştım.

Son 10 güne kadar da sadece proje konuşarak seçim atmosferini değerlendirdik. Hayırlı olmasını diliyorum, ülkemiz için önemli bir gündü. İnşallah akşam düşündüğümüz gibi seçimler hayırlısıyla sonuçlanır. Önümüzde 4.5, 5 yıl kadar seçimsiz bir dönem başlıyor.

Ülke dışından tuzak kuranların artık manipüle yapamayacakları bir ortam başlıyor. Kabinenin, hükümetin rahatça çalışabileceği, belki yapısal reformlar yapabilecekleri ve hızlı bir çalışma temposu içerisinde Türkiye ekonomisini ileriye taşıyabilecekleri bir ortam başlıyor.

Belediyeler içinde 5 yıl boyunca artık hizmet dönemi başlıyor. AK Parti olarak bir manifesto yayınladık. O manifestoda belediye başkanlarımızın uyacakları tüm kuralları birebir belirledik.

Bizden seçilen arkadaşlar o kurallara uyarak belediye başkanlığını yapacaklar” açıklamasında bulundu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

'Vurun, öldürün, ateş açın' emrini inkar etti

2019-03-30 14:47 - Gündem

Yalova’da deniz suyu 20 metre çekildi

2019-03-31 14:52 - Çevre-Hayat

'20 milyar dolarlık Türk-İtalyan ticaret hacmini daha da ileri götüreceğiz'

2019-03-29 02:30 - Genel

Torunu için dernek kurup spor salonu açtı

2019-03-25 16:32 - Çevre-Hayat

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru toprağa verildi

2019-03-25 00:56 - Genel

Köpeğin ısırdığı küçük Zeynep karıncadan bile korkuyor

2019-03-26 21:32 - Asayiş

Seçimin güvenliği onlardan sorulur

2019-03-31 15:07 - Asayiş

Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 4 yaralı

2019-03-26 18:02 - Gündem

DSP Genel Başkanı Aksakal: Atatürk kalksa gelse bunlardan bir tanesini yaşatmaz orada

2019-03-26 19:25 - Siyaset

Savaş mağduru hayatını başındaki mermiyle sürdürecek

2019-03-27 16:02 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Bakan Fidan, ABD'de Gazze konulu toplantıya katılacak

19:38 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin halkının yanında eğilmeden, bükülmeden dimdik duruyoruz

19:07 - Siyaset

Bakan Fidan, 16. Büyükelçiler Konferansı genel değerlendirme toplantısında hitapta bulundu

17:47 - Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Muş: Samsun, Türkiye'nin yeni yatırım ve üretim merkezi ola

15:52 - Siyaset

'Terörsüz Türkiye' sürecinde AK Parti'den CHP'ye 'dezenformasyon' tepkisi

12:58 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sahte faturayla suç gelirlerini akladığı belirlenen 43 zanlıya gözaltı kararı

08:57 - Asayiş

Bazı raylı sistemler 1 Ocak günü ücretsiz olacak

08:36 - Çevre & Seyahat

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 170 şüpheli yakalandı

08:22 - Asayiş

Rusya: Bu yıl Ukrayna'da 300'ü aşkın yerleşim yerini ele geçirdik

02:08 - Dünya

ABD'de Demokratlar, Epstein'in albümünden yaklaşık 70 yeni fotoğraf paylaştı

02:02 - Dünya