?>

LG Electronics, 2020 K serisini genişletiyor

- Yeni LG K serisi modeller LG K42, LG K52 ve LG K62, önümüzdeki aydan itibaren Avrupa'da ve ardından Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'daki kilit pazarlarda satışa sunulacak - LG Electronics Mobile Communications Company Denizaşırı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Johan Chungi: - "Dörtlü kamera dizileri, sürükleyici geniş ekranlar ve en yeni özelliklere sahip bu en yeni K serisi cihazlarla, dünyanın her yerinden daha fazla tüketici birinci sınıf LG kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarabilecek"

Ekonomi - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - LG Electronics'in (LG), fiyat, yükseltilmiş özellikler, işlevsellik ve birinci sınıf tasarımla genişlettiği, 2020 K serisi serisi önümüzdeki aydan itibaren Avrupa'da, ardından Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'daki kilit pazarlarda satışa çıkacak.

LG'den yapılan açıklamaya göre, şirketin en yeni K serisi modellerinin üstün performansı sağlam, güvenilir temeller üzerine inşa edildi.

Tüketicilerin beğenisini kazanan seride, yeni LG K serisi modeller LG K42, LG K52 ve LG K62 önümüzdeki aydan itibaren Avrupa'da, ardından Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'daki kilit pazarlarda satışa sunulacak.

Verilen bilgiye göre, hem LG hayranları, hem de yeni kullanıcılara hitap edecek şıklıkta tasarıma sahip yeni K serisi telefonların her biri olağanüstü bir değeri de temsil ederken, yeni K serisi cihazların tümü, 20: 9 en boy oranında 6,6 inç HD + FullVision ekranıyla kullanıcı deneyimini artırıyor.

Ön kamera, minimal bir delikte yer alırken, telefonların ön tarafı ise, ince, göze çarpmayacak şekilde çerçevelenmiş durumda bulunuyor.

LG 3D Ses Motoru, çalınan içerik için optimize edilmiş otantik, ayrıntılı sesler sunarak daha büyük bir daldırma hissi sağlıyor.

Öne bakan kameraya ek olarak dört yüksek kaliteli arka lens ile yeni K serisi cihazlar, çok daha pahalı akıllı telefonlarla aynı düzeyde bir içerik oluşturma deneyimi sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Electronics Mobile Communications Company Denizaşırı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Johan Chungi "Hem tasarım hem de fiyat açısından çekici olan bu yeni K serisi modeller, performans için olağanüstü bir değeri temsil ediyor. Dörtlü kamera dizileri, sürükleyici geniş ekranlar ve en yeni özelliklere sahip bu en yeni K serisi cihazlarla, dünyanın her yerinden daha fazla tüketici birinci sınıf LG kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarabilecek." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bahçeşehir Koleji'nden “Dijital Eğitim Merkezi“ atağı

2020-09-23 14:38 - Genel

Hiç görmeden aldığı araziyi çiftliğe dönüştürdü

2020-09-18 16:16 - Çevre-Hayat

Ayasofya'daki “yeni keşifler“ bilim dünyasıyla paylaşılacak

2020-09-23 13:03 - Kültür Sanat

Danıştaydan küçük işletmeye vergi avantajı sağlayan karar

2020-09-21 15:46 - Gündem

Rusya'ya dost ülkeler sıralamasında Türkiye 14. sırada

2020-09-18 07:52 - Özel Haber

Filistin Başbakanı: ABD Filistin’i siyasi, mali ve ekonomik olarak kuşatıyor

2020-09-21 18:06 - Dünya

İstanbul'da okul servis araçları denetlendi

2020-09-21 12:46 - Gündem

Mesleğini aşkla yapan usta oyuncu: Ferdi Merter

2020-09-18 14:36 - Kültür Sanat

DSÖ: Çin Rusya ve ABD, Kovid-19 aşı programına katılmadı

2020-09-22 22:11 - Sağlık

'Bir başarı hikayesi yazıldı'

2020-09-22 16:22 - Sağlık

İlgili Haberler

Merkez Bankası kredi kartı azami faiz oranlarında indirim yaptı

06:13 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Bolat, ABD Ticaret Bakanı Lutnick ve ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

00:38 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Bolat, ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

23:32 - Ekonomi

AB üyesi ülkeler, Rusya'nın 210 milyar avroyu bulan varlıklarını süresiz dondurdu

22:52 - Ekonomi

Fed yetkilileri Goolsbee ve Schmid, faiz indirimine neden karşı çıktıklarını açıkladı

18:43 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Merkez Bankası kredi kartı azami faiz oranlarında indirim yaptı

06:13 - Ekonomi

Aydın'da lokanta sahibi fenalaşan müşterisini kalp masajıyla hayata döndürdü

02:12 - Gündem

Sanatçı Gül Tut'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan kızına tutuklama talebi

02:08 - Gündem

Ticaret Bakanı Bolat, ABD Ticaret Bakanı Lutnick ve ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile görüştü

00:38 - Ekonomi

Eskişehir'de tır ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı

23:57 - Gündem