?>

LG, buzdolabı teknolojilerini Electrolux'e lisanslıyor

- LG Fikri Mülkiyet Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Jeon Saeng-gyu: - "Müşterilere daha fazla rahatlık ve işlevsellik sunma arzumuz, bizi buz yapımı gibi yenilikçi teknolojiler geliştirmeye yönlendiriyor"

Genel - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - LG Electronics (LG) ve Electrolux, LG'nin bazı kabin içi buz yapan ve Fransız kapılı buzdolaplarına yönelik patent lisans anlaşması imzaladı.

LG'den yapılan açıklamaya göre, patent, Fransız kapılı buzdolaplarında buza erişmeyi daha kolay hale getiriyor.

Dolap içi buz yapma teknolojisi, "buz yapma ve soğutma bölümünde yer alan buz bölmesi içinde buzun saklanması ve kapıdan dağıtılması" anlamına geliyor. Fransız kapılı buzdolabı kabin içi buz yapma teknolojisi, kullanıcıların alt dondurucu kapısını açmak için eğilmek zorunda kalmadan buza erişmelerini sağlıyor.

Dünyanın en büyük cihaz üreticilerinden biri olan LG, aynı zamanda buz yapma teknolojisi ile ilgili 700'den fazla patenti ile dünyanın en büyük cihaz patent sahiplerinden biri olma unvanını taşıyor.

Electrolux ile yapılan kabin içi buz yapma teknolojisine özel lisans sözleşmesi, buz üretme özelliğinin buzdolabının içinde yüksek bir konuma yerleştirildiği Fransız kapılı buzdolapları için gerçekleştirildi. Bu, LG'nin buzdolabının alt dondurucusundan soğuk hava çekerek buzdolabının kapısında oluşturulduğu buz yapma teknolojisinden farklı bir teknoloji olarak anılıyor. Bu teknoloji, geçen yıl Haier'in sahip olduğu GE Appliances'a lisanslandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Fikri Mülkiyet Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Jeon Saeng-gyu, "Müşterilere daha fazla rahatlık ve işlevsellik sunma arzumuz, bizi buz yapımı gibi yenilikçi teknolojiler geliştirmeye yönlendiriyor." ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bayern Münih, Eintracht Frankfurt engelini 5 golle geçti

2020-10-24 22:36 - Spor

Saraylardan sokaklara 'kara' talihli kediler

2020-10-26 15:33 - Genel

Sakarya Granfondo yarışları başladı

2020-10-24 13:41 - Spor

Okul gıdası düzenlemelerine erteleme

2020-10-22 15:06 - Ekonomi

'e-Duruşma'ya katılan avukatlar uygulamadan memnun

2020-10-24 15:41 - Gündem

Beyaz aslan ile Bengal kaplanının dostluğu

2020-10-23 18:56 - Çevre-Hayat

Beşiktaş lige Denizlispor galibiyetiyle döndü

2020-10-27 01:36 - Spor

'Kumbara' 8. Boğaziçi Film Festivalinde gösterildi

2020-10-24 21:26 - Kültür Sanat

Gana'da kilise çöktü: 18 ölü

2020-10-23 03:26 - Dünya

Sabiha Gökçen, Avrupa'nın en yoğun beşinci havalimanı

2020-10-23 22:06 - Ekonomi

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

TÜİK, temmuz-eylül dönemi iş gücü istatistiklerini açıkladı

10:33 - Ekonomi

Türkiye'nin 10 aylık mandalina ihracatı 375 milyon dolara yükseldi

10:28 - Ekonomi

Erzurum'da yolcu otobüsü ile tırın çarpıştığı kazada 11 kişi yaralandı

10:23 - Asayiş

Borsa güne düşüşle başladı

10:05 - Ekonomi

İstanbul'da ara tatilin ardından ikinci iş gününde trafik yoğunluğu

09:47 - Gündem