?>

Korkunç gerçek ortaya çıktı! Parkta kız arkadaşına baktığı için öldürmüş

Samsun’da 3 gün önce askerden terhis olduğu öğrenilen genci bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Suçunu itiraf eden katil zanlısı genç, askerden izne gelen genci bir yıl önce parkta kız arkadaşına baktığı için aralarındaki husum

Asayiş - 8 yıl önce

Olay, İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden 3 gün önce terhis olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Eren Kesenci, bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Eren Kesenci'yi bıçaklayan Tayfun Aydın (19) ve yanında bulunan 16 yaşındaki A.Ö. polis tarafından yakalandı. A.Ö. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda sorgulanan Tayfun A. ile Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan A.Ö., bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Tayfun A. ve A.Ö., savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Kendini savunan Tayfun A., "Eren Kesenci'yi ile yakın mahallede oturuyoruz. Bu yüzden kendisini tanıyorum. Bir yıl önce parkta kız arkadaşım ile otururken, kız arkadaşıma bakışlarından rahatsız oldum. Bu yüzden kendisine nefret besledim. Hatta askeri gidince de 'inşallah şehit olursun' dedim. Bu benim lafımı dikkate almadı.Olay günü Eren ile yolda karşılaştım. Kendisi bana dik dik baktı. Eve gidip bıçağımı alıp geri geldim. Eren'in evinin önüne gelip kendisine seslendim. Evden dışarı çıkınca da bıçakla saldırdım. Yaşanan olaylardan dolayı pişmanım" dedi.

A.Ö. ise, "Ben Tayfur'u elinde bıçak sokakta gördüm. Kendisine seslendim beni dinlemedi. Başı belaya girer diye peşinden gittim. Eren'in evinin önüne geldiğinde Tayfun, Eren'i çağırdı. Yaşananları tam olarak görmedim. Eren ile Tayfun binanın girişindeydi. Tayfun'un niyetini anlayınca ben olay yerinden kaçmak istedim. kendisine engel olmak istedim. Ben suç işlemedim. Tayfun'un suç işlemesine engel olmak istedim. Suçsuzum" dedi. Mahkeme, Tayfun A.'nın "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanmasına karar verirken, A.Ö.'yü ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Tutuklanan Tayfun A., Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Muhammer Ay  

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Gazze şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

2018-03-31 19:32 - Dünya

Talisca atıyor Beşiktaş kazanıyor

2018-04-01 16:49 - Spor

Caner Toygar intihar etti! | Caner Toygar kimdir? | Caner Toygar öldü mü?

2018-03-29 12:32 - Magazin

Ege Yapı, ÇamlıYaka Konakları'nda ön talep toplamaya başladı

2018-03-30 13:49 - Genel

'Trump peşine düştü' iddiası 54 milyar dolar kaybettirdi

2018-03-29 00:59 - Ekonomi

Yazma eser kütüphaneleri geçmişi geleceğe taşıyor

2018-03-30 18:02 - Kültür Sanat

ABD ve İngiltere'ye traktör ihraç ediyorlar

2018-03-26 15:49 - Ekonomi

Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem!

2018-04-01 19:22 - Asayiş

AB daha sağlıklı ürünler için yeni kurallar getirdi

2018-04-01 20:32 - Sağlık

En güzel Van kedisi 'Sezar'

2018-03-31 21:02 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Hatay'da sağanak sebebiyle Toprakkale-İskenderun Otoyolu'nda araçlar mahsur kaldı

10:18 - Asayiş

Başkentte polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü yakalandı

15:53 - Asayiş

Iğdır'da 9 gündür kayıp olan Alzheimer hastası, bin kişilik ekip tarafından aranıyor

12:42 - Asayiş

FETÖ'ye yönelik 32 ildeki operasyonlarda 41 şüpheli tutuklandı

09:53 - Asayiş

Pendik'te seyir halindeki otomobil yandı

07:57 - Asayiş

Günün Manşetleri

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ile 197 iş yerini satacak

11:47 - Ekonomi

Hong Kong'da kargo uçağı inişte pistten çıkarak denize sürüklendi

11:37 - Dünya

Trabzonspor'un Fatih Tekke yönetiminde başarı grafiği artıyor

11:33 - Spor

"En az gol yiyen" Göztepe, "namağlup" ünvanını kaybetti

11:27 - Spor

Annesini darbeden sanığın saldırıda kullandığı bağ makası silah sayıldı

11:18 - Gündem