?>

Konya'da sessiz gece

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Atiker Konyaspor-Akhisarspor karşılaşması golsüz eşitlikle tamamlandı.

Spor - 6 yıl önce

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Atiker Konyaspor, sahasında Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı.

8. dakikada Regattin'in ceza sahası içerisinde yaptığı sert vuruşta, kaleci Serkan Kırıntılı topu uzaklaştırdı.

17. dakikada Manu'nun ortası sonrası Barbosa'nın bekletmeden vuruşunda, kaleci Serkan Kırıntılı topu kornere çeldi.

19. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ara pasıyla ceza sahasına hareketlenen Hurtado'nun vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Halil Yeral'da kaldı.

Kalan bölümde iki takımın da çabaları gol getirmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı hakemin işaretiyle başladı.

75. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ceza sahası içerisinde pasında topla buluşan Jahovic'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

76. dakikada Milosevic'in uzaktan sert şutunda kaleci Halil Yeral topu güçlükle kornere çeldi.

80. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ceza sahası içerisinde topuk pasında, Jonsson'un gelişine vuruşunda topu kaleci Halil Yeral kornere çeldi.

Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: Bugün kazanarak sezonu tamamlamak istiyorduk ama olmadı

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Akhisarspor'la 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmaya ilişkin, "Bugün kazanarak sezonu tamamlamak istiyorduk ama olmadı. Üzgünüz." dedi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun son karşılaşmasına kazanma arzusuyla çıktıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Sezonu galibiyetle tamamlamanın son derece değerli olacağını ifade eden Kocaman, şunları kaydetti:

"Ancak bunu başaramadık. Bunun üzüntüsü ve sinirini yaşıyoruz. Akhisarspor'a da geçmiş olsun diyorum. Son iki sezondur önemli başarılar elde etmiş bir takımdır. Geçen sezon iki kupa kazandılar. Bu sene de final oynadılar. Burayada küme düşmüş olarak geldiler. Akhisarspor, Türk futboluna şirin bir ilçe takımı olarak büyük renk kattı. Yeni sezonda başarılı olarak yeniden Süper Lig'e dönmelerini diliyorum. Maça bakıldığında ise topu ayağımızda çok dolandırdık. Zihinsel olarak yorulmamızı beklediler. Oyunun belli bir bölümünde de futbolcularımızda riskli hareketler başladı. Top kayıpları ve kalemize doğru Akhisarspor ataklarını gördük. İkinci yarı ise maçı daha farklı bir boyuta getirdik. Yeteri kadar pozisyon ürettik ancak öne geçmeyi başaramadık. Sezon bitti. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım önümüzdeki sezon çok daha iyilerini başarırız. Bugün kazanarak sezonu tamamlamak istiyorduk ama olmadı. Üzgünüz."

Bir basın mensubunun yeni sezon yapılanmasıyla ilgili sorusu üzerine Kocaman, "Görüntü itibarıyla yapacağımız transferlerle birlikte, aramızdan ayrılması gereken oyuncular da olacak. Bizim için Kayserispor maçı ile başlayan ve Sivasspor maçı ile sona eren 6 haftalık süreçte yaşadıklarımız yeni sezon adına iyi bir izlenim oldu. Buna göre yönetimimizle değerlendirmelerimizi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Seneye daha iyi bir Atiker Konyaspor izlettirmek istiyoruz." cevabını verdi.

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Kahyaoğlu: Süper Lig'e dönmenin uğraşı içerisinde olacağız

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu ise gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edeceklerini anımsatarak, "Böyle bir şey olmasını istemezdik. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Önümüzdeki sezon tekrar, uzun zamandan beri oynadığımız Süper Lig'e dönmenin uğraşı içerisinde olacağız. Öyle umuyor ve istiyorum ki inşallah tekrar bu ligin takımı oluruz. Süper Lig'in renkli takımıydık. Bir yıl sonra inşallah tekrar burada oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Konya'da sessiz gece

2019-05-26 01:51 - Spor

Evkur Yeni Malatyaspor’da 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

2019-05-21 16:02 - Spor

Şehit annesi istedi belediye yaptı

2019-05-21 17:17 - Gündem

Öğrenciler kazada böyle savruldu

2019-05-22 19:42 - Asayiş

Kedi vahşeti davasında karar

2019-05-24 16:32 - Asayiş

Bu habere çok şaşıracaksınız

2019-05-22 13:32 - Çevre-Hayat

Çinçillalar koruma altında

2019-05-20 13:22 - Gündem

TFF 2. Lig play-off finalistleri belli oldu

2019-05-21 21:27 - Spor

Giresun’da 400 yıllık ‘Hacı Abdullah Duvarı’ görenlerin ilgisini çekiyor

2019-05-21 15:02 - Kültür Sanat

Eyüpsultan’da kaza: 1 polis şehit, 1 polis yaralı

2019-05-24 14:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Galatasaray, Norveç takımlarıyla 7. kez karşılaşacak

11:18 - Spor

Galatasaray, Avrupa'da 331. kez sahne alacak

11:13 - Spor

Beşiktaş, Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak

09:57 - Spor

Başakşehir, Süper Lig'deki erteleme maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak

09:42 - Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Norveç'in Bodo/Glimt ekibini konuk edecek

09:03 - Spor

Günün Manşetleri

Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hapse girdi

11:58 - Dünya

Yasa dışı bahis ve kurasız hac vaatleri Reklam Kurulunun merceğinde

11:53 - Ekonomi

Türkiye, enerji verimliliği ve kaynak aramasına 2026 için 49 milyar liralık bütçe ayırdı

11:48 - Ekonomi

Kayıt dışı ekonomiyle mücadele için 2026 bütçesinde 8,3 milyar lira ayrıldı

11:43 - Ekonomi

Konut fiyatlarındaki reel düşüş 20 aydır devam ediyor

11:38 - Ekonomi