?>

Kemal Ademi: Fenerbahçe fantastik bir kulüp

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kemal Ademi, sarı-lacivertlilerin fantastik bir kulüp olduğunu söyledi.

Spor - 5 yıl önce

İstanbul

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan 24 yaşındaki santrfor, sarı-lacivertli ekibe geldiği için kendisini çok iyi hissettiğini belirtti.

Fenerbahçe'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ademi, "Gerçekten burada olduğum için kendimi çok iyi hissediyorum. Buraya geleli 1 hafta oldu. Fenerbahçe fantastik bir kulüp. Oyuncuları ve teknik heyeti fantastik. Burada olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Birçok pasaporta sahip olduğunu ve milli takımda oynayıp oynayamayacağını bilmediğini aktaran Ademi, şöyle devam etti:

"Transfer sürecimde Vedat Muric ile konuşmadım. Muric'in Fenerbahçe'deki maçlarını izlemiştim, birçok gol attı. Kendisi büyük bir forvet. İbrahimovic idol olarak alınabilecek bir oyuncu. Eski takım arkadaşlarım bana öyle seslenirdi ama ben onlara benim adım Kemal Ademi derdim."

Uzun boyuna rağmen hızlı bir oyuncu olduğunu anlatan Ademi, "Vedat Muric tarzı bir santrfor değilim. Boyuma göre hızlı bir oyuncuyum. Tempolu futbolu seviyorum. Yaklaşık 1 haftadır buradayım ve burada çok fazla kaliteli orta yapıldığını gördüm. Ortalar bazen kafanıza bazen ayağınıza gelebilir. İsviçre'de bu kadar kaliteli orta yapılmıyordu. Orada futbol biraz daha farklı." diye konuştu.

Kariyerinde 3-4 sene önce bir sakatlık yaşadığını ama bunu tamamen geride bıraktığını vurgulayan Ademi, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu ve kariyer planlamasına dair konuşmak istemediğini aktardı.

Takımda çok fazla yeni oyuncu bulunduğunu dile getiren 1,98 metre boyundaki futbolcu, "Büyük bir takımda her zaman forma rekabeti vardır. Erol hocanın Almanca konuşabilmesi benim için çok önemli. Anlamadığım bir şeyi kendisine sorabiliyorum. Takım içinde çok fazla Almanca konuşan futbolcu var. Bu benim için çok iyi bir durum." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'deki kariyerli futbolcularla oynayacak olmaktan duyduğu mutluluğu da anlatan Ademi, basketbolu da takip ettiğini ve takım arkadaşlarıyla Fenerbahçe Beko maçı izlemek istediğini sözlerine ekledi.

Ademi, toplantının ardından 99 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'İkiyüzlü' Batı ülkeleri Mısır'daki idamlara sessiz kaldı

2020-10-07 20:40 - Dünya

Demirci'nin 'canlı' hafızası

2020-10-05 15:16 - Çevre-Hayat

SPK üst yönetimine atama

2020-10-07 12:41 - Ekonomi

Trabzonspor, Djaniny Semedo'yu transfer etti

2020-10-04 12:36 - Spor

Kaman cevizinde 'yüksek rekolte' beklentisi

2020-10-05 14:36 - Ekonomi

Diyarbakır'da 11 yıl sonra Nesli tükenmekte olan Fırat kaplumbağası yavruları görüldü

2020-10-02 19:27 - Çevre-Hayat

Enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM'de

2020-10-05 22:51 - Siyaset

CHP Sözcüsü Öztrak: Ermenistan'ın masum insanlara yönelik alçak saldırılarını lanetliyoruz

2020-10-06 01:58 - Genel

Aksa Jeneratör, TEKNOFEST 2020'ye kesintisiz enerji sağladı

2020-10-05 18:44 - Genel

Bab'da bombalı terör saldırısı: 14 ölü, 50 yaralı

2020-10-06 17:46 - Dünya

İlgili Haberler

NBA finalinde Thunder'ı yenen Pacers, seride 1-0 öne geçti

09:45 - Spor

UEFA Uluslar Ligi'nde finalin adı: Portekiz-İspanya

00:13 - Spor

Salih Özcan, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

00:02 - Spor

İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'den Gazze çıkışı

23:23 - Spor

Ümit Milli Takım, Karadağ ile 1-1 berabere kaldı

22:27 - Spor

Günün Manşetleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye'yi geleceğe hazırlayacak bir çalışmanın başlamasını arzuluyo

09:42 - Gündem

Çorum’da sahipsiz köpeklerinin saldırdığı motosikletli yaralandı

08:53 - Asayiş

İslam dünyasında Kurban Bayramı kutlanıyor

08:42 - İslam-Hayat - Zilhicce 1446

Konya'da devrilen yolcu otobüsündeki 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

07:53 - Asayiş

Kurban bayramı namazı kılındı

06:37 - İslam-Hayat - Zilhicce 1446