?>

Keçiören Belediyesi'nden 19 Mayıs'ta doğan gençlere hediye

- Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: - "Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs'ı devletimizin ve milletimizin geleceği, ikbali ve istikbali olan gençlere hediye etmiştir. Biz de tüm gençlerimizi temsilen 19 Mayıs’ta doğan gençlerimize çeşitli hediyeler gönderdik"

Genel - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Keçiören Belediyesi 19 Mayıs'ta 18 yaşını dolduran Keçiörenli gençlere, tüm gençleri temsilen doğum günü hediyesi gönderdi.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hediyeleri adreslere ulaştırmak için kolları sıvayan Keçiören Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri belirlenen adresleri kapı kapı dolaşarak belediye tarafından hazırlanan hediyeleri gençlerle buluşturdu.

İçerisinde bayrak, ajanda, kalem, USB bellek, dezenfektan ve maskenin bulunduğu hediye setini alan gençler de Keçiören Belediyesi'ne ve Başkan Turgut Altınok'a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Altınok, milli mücadelenin başlangıç günü olan 19 Mayıs'ın, küllerinden doğan bir milletin en değerli sembollerinden olduğunu bildirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ı devletin ve milletin geleceği, ikbali ve istikbali olan gençlere hediye ettiğini kaydeden Altınok, tüm gençleri temsilen 19 Mayıs'ta doğanlara çeşitli hediyeler gönderdiklerini aktardı.

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve bağımsızlığın ilk adımın atıldığı 19 Mayıs'ın önemine dikkati çeken Altınok, gençlere yönelik şu mesajları verdi:

"Türk milletinin küllerinden doğduğu gündür. Devletimizin kurucusu büyük önder Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Bayrağımız inmesin, ezanlarımız dinmesin, devletimiz ebediyen var olsun. 'Ya İstiklal, ya ölüm' diyerek Anadolu'yu işgalden kurtaran kahramanlara, yiğitlere, selam olsun. Allah onlardan razı olsun. Ezanımız, bayrağımız, ülkemiz, devletimiz, milletimiz, şerefimiz varsa Allah Atatürk ve silah arkadaşlarından razı olsun. Vatan; dolar, avro ya da altınla alınmıyor. Her karışında şehitlerimizin kanları var. Vatanımızı koruyup, sahip çıkalım."

Haftanın Öne Çıkanları

Ayçiçeğinde 400 bin ton rekolte bekleniyor

2020-05-20 16:57 - Ekonomi

Turkcell'den Ramazan Bayramı'na özel indirim ve fırsatlar

2020-05-19 13:33 - Ekonomi

Ovacık'ta yıldızların görsel şöleni

2020-05-21 02:12 - Çevre-Hayat

Şili'de mahsur kalan 8 Türk vatandaşı yurda dönüyor

2020-05-20 08:12 - Gündem

'Gıdanı Koru Kampanyası'na BM Gıda ve Tarım Örgütünden övgü

2020-05-20 17:22 - Dünya

Son 24 saatte 1610 kişiye Kovid-19 tanısı kondu

2020-05-16 23:12 - Sağlık

İstanbullular kontrollü sosyal hayata alışmaya çalışıyor

2020-05-14 17:17 - Çevre-Hayat

Meteorolojiden bazı bölgeler için yağış uyarısı

2020-05-20 19:47 - Gündem

Mevsimler yer değiştirmiyor, özellikleri değişiyor

2020-05-15 14:59 - Ekonomi

Pakistan'da Kovid-19 vakası sayısı 39 bine yaklaştı

2020-05-16 18:37 - Dünya

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u mağlup etti

19:32 - Spor

Kremlin: Putin, Trump ile Moskova'da görüşmeye hazır

19:28 - Dünya

Konyaspor evinde kazandı

19:22 - Spor

ABD'de İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşen fenomenler sosyal medyada gündem oldu

19:12 - Dünya

Bakan Göktaş: Aile bizim geçmişimiz, bugünümüz, yarınımız

18:57 - Gündem