?>

Kayserispor Teknik Direktörü Aybaba: Antalyaspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig'in 13. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor - 5 yıl önce

Kayseri

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aybaba, Antalyaspor'un bireysel yetenekleri üst düzeyde oyunculara sahip olduğunu belirtti.

Rakiplerinin takım olarak kanatları iyi kullandığını vurgulayan Aybaba, "Bizim gelişen bir oyunumuz, sahaya yansıttığımız çok iyi şeyler var. Tabii ki eksiklerimiz de var. Bu eksiklerimiz üzerine yoğunlaşıyoruz. Özellikle hücumdaki eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Takımımdan ve oynanan oyundan memnunum. Son haftalarda bizi izleyenlerin de memnun olduğunu düşünüyorum. Bir an önce bu iyi oyunu skora yansıtıp istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Aybaba, transfer çalışmalarına da değinerek, şunları kaydetti:

"Hasan Hüseyin Acar iki gün önce yanıma gelip kişisel sorunları olduğunu ve takıma performans anlamında katkı veremediğini söyledi. Biz bunu normal karşıladık. Ben de konuyu başkana ilettim. Başkan Berna Gözbaşı da Hasan Hüseyin'le konuşup karşılıklı olarak anlaştı. Ben istediğimiz performansı alamadığımız yerlere futbolcu almaktan yanayım. Böyle bir planımız var. Arkadaşlarımız izliyorlar. Takıma katkı sağlayacak birkaç oyuncu düşünüyoruz."

Geçen hafta ilk kez Süper Lig'de forma giyen genç kaleci Doğan Alemdar'ın iyi bir maç çıkardığını dile getiren Aybaba, "Henüz bir maça çıktı. O yüzden fazla abartmamak gerekir. Yaşı küçük de olsa bu formayı aldı. Bunu geliştirmesi ve ileriye götürmesi lazım. Bunun için de dolu dolu bir sezon geçirmesi gerekiyor." şeklinde görüş belirtti.

Oyuncu Pedro Henrique ise "Antalyaspor maçı zor olacak. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Son haftalarda çok iyi maçlar oynuyoruz. Çok iyi şeyler yapıyoruz fakat tek eksiğimiz 3 puan." ifadelerini kullandı.

Antrenman

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

İdman, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

FIFA En İyiler Ödülleri'nin finalistleri açıklandı

2020-12-11 23:56 - Spor

F1 Abu Dabi Grand Prix'sinde 'pole' pozisyonu Verstappen'in

2020-12-12 22:26 - Spor

Kayseri merkezli 3 ilde suç örgütü operasyonu: 14 gözaltı

2020-12-15 20:32 - Gündem

n11.com'dan ikinci el otomobil platformu “garaj11“

2020-12-14 15:22 - Genel

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem

2020-12-11 21:37 - Gündem

Koronavirüs salgınında son 24 saat

2020-12-14 01:04 - Sağlık

Belçikalı 'Noel Baba' 118 kişiye Kovid-19 bulaştırmış

2020-12-15 19:44 - Dünya

Genel devlet açığının GSYH'ye oranı 2019'da yüzde 4,5 oldu

2020-12-14 13:46 - Ekonomi

Koronavirüs salgınında son 24 saat

2020-12-13 02:17 - Sağlık

Filip Novak sarı-lacivertli taraftarlardan özür diledi

2020-12-13 17:01 - Spor

İlgili Haberler

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Borussia Dortmund ve Fluminense son 16 turuna kaldı

00:27 - Spor

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Beko

23:58 - Spor

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun sağ bacağında zorlanma tespit edildi

22:32 - Spor

İspanya, FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde

19:54 - Spor

TBF Disiplin Kurulundan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye para cezası

18:26 - Spor

Günün Manşetleri

Teşebbüsler arasındaki uzmanlaşma anlaşmalarına tanınan grup muafiyetlerine düzenleme

08:48 - Ekonomi

Türkiye ile İngiltere arasındaki ticaretin kolaylaştırılması Lordlar Kamarası'nda masaya yatırı

08:22 - Ekonomi

Kabe'nin örtüsü değiştirildi

08:12 - İslam-Hayat - Muharrem 1447

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Zirvesi'ndeki açıklamaları Rus medyasında geniş yer aldı

07:12 - Özel Haber

Rusya, Sri Lanka çayının en büyük 3 ithalatçısı arasına girdi

07:04 - Özel Haber