?>

Kayserispor Kulübünde Nurettin Açıkalın yeniden başkan seçildi

Kayserispor Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Nurettin Açıkalın, yeniden başkanlığa getirildi.

Spor - 2 ay önce

Kayseri

Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında, geçmiş döneme ait faaliyet raporları okunarak, onaylandı.

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Açıkalın, oy birliğiyle tekrar başkanlık görevine getirildi.

Genel kurulda konuşan Açıkalın, başkanlık koltuğuna oturdukları günden bu yana Kayserispor'un sorunlarına net çözümler bulmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Teknik ekip, sportif direktör gibi belkemiği kadroları yenilediklerini anlatan Açıkalın, 59 yıl önce temelleri atılan kulübü birlikte güçlendireceklerini dile getirdi.

Şehirdeki her dinamiğin kulübe destek vermesi gerektiğini vurgulayan Açıkalın, şöyle konuştu:

"Her zaman bir telefon uzağımızda olan şehrimizin büyüklerini anmadan geçemeyeceğim. Kayserispor'un bu birlik ve beraberliği son günlerde anlaşılıyor ki dışarıda rahatsızlık yaratmış. Biz bu birlik ve beraberliği bozmadan ilerleyeceğiz. Kayserispor bu şehrin en büyük markası, şehrin lokomotifi diyorsak bu kenetlenmeyi devam ettirmeliyiz. Son günlerde yakından izlediğimiz ve asaletimizden sustuğumuz bazı olaylar, dün akşamki açıklamalarla tahammül edilemez seviyeye ulaşmıştır. Buradan açıkça söylüyorum, Kayserispor, Konyaspor maçında hem oyun olarak hem de skor anlamında bileğinin hakkıyla, anasının ak sütü gibi 3 puanı kazanmıştır. Kimse Kayserispor'un sinir uçlarıyla oynamasın. Kayserispor, şanlı, şerefli tarihinde olduğu gibi bugün de tertemiz, aynı şekilde yoluna devam etmektedir. Büyük lokmadır, yutamazsınız. Kendilerine haksızlık yapıldığını düşünenlere Kayserispor'un bundan önceki maçlarını izlemelerini tavsiye ediyorum. Buna da geçen yıl oynanan Konyaspor-Kayserispor maçıyla başlayabilirler."

Taraftarlara seslenen Açıkalın, "Bu forma bu şehrin bayrağıdır, bayrak da düşmez. Bu bayrağa sahip çıkacağız, gerektiği yerlere taşıyacağız." dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da altyapının önemine dikkati çekerek, buradan yetişen futbolcuların Kayserispor'a kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Vali Gökmen Çiçek ise Kayserispor'un şehrin ortak bir değeri olduğunu, kazandığında birlikte sevinildiğini, kaybettiğinde ise birlikte hüzün yaşandığını, bu nedenle takımın ligde kalmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Açıkalın'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

Nurettin Açıkalın, Rıza Ekut Yurdemi, Süleyman Akın, Mehmet Anadut, Gökhan Gülen, Samet Sarıoğlu, Ali Fidan, Mehmet Saçmacı, Murat Ekşi, Derviş Özçekirdek, Ayhan Gültekin, Muzaffer Polat.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'de tarımsal ve hidrolojik kuraklığın etkisi sürüyor

2025-02-16 14:22 - Gündem

İzmir Valiliğinden soğuk hava ve zirai don uyarısı

2025-02-17 20:38 - Asayiş

İstanbul hafta başından itibaren soğuk havanın etkisine girecek

2025-02-16 13:57 - Gündem

AB: Zelenskiy, demokratik yollarla seçilmiş bir liderdir

2025-02-20 18:33 - Dünya

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna çıkan 4 takım belli oldu

2025-02-21 00:17 - Spor

Okan Buruk: Turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız

2025-02-19 19:57 - Spor

Türk Kızılay Ramazan ayında 7 milyondan fazla ihtiyaç sahibine ulaşacak

2025-02-21 16:52 - İslam-Hayat - Zilkade 1446

Galatasaray, Avrupa'da 328. kez sahne alacak

2025-02-19 12:03 - Spor

Ankara'da 3,5 büyüklüğünde deprem

2025-02-17 14:48 - Gündem

TÜBİTAK BiGG Yatırım Programı'nın 2025 yılı ilk çağrısı açıldı

2025-02-19 10:18 - Teknoloji

İlgili Haberler

Fenerbahçe ikinci, Beşiktaş ilk yarılarda etkili

12:23 - Spor

Mourinho-Solskjaer rekabeti bu sefer derbide yaşanacak

12:03 - Spor

Olimpiyat üçüncüsü mili boksör Esra'nın hedefi tüm turnuvalarda altın madalya

11:48 - Spor

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 5. etabın startı verildi

11:38 - Spor

VakıfBank oyuncusu Marina Markova, bu sezon gösterdiği gelişimden memnun

11:32 - Spor

Günün Manşetleri

Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk kadınlar ortak kermes düzenledi

15:33 - Gündem

Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği'nde değişiklikleri içeren düzenlemeler Resmi Gazete'

15:27 - Gündem

Devlet yardımlarına muafiyet getiren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde değişikliğe gidildi

15:22 - Gündem

Budapeşte'de "Macar-Türk Kültür, Yükseköğretim ve Yenilikçilik Zirvesi" programı yapı

15:17 - Gündem

"Yenidoğan çetesi" davasında 10 sanığın tahliyesine savcılık itiraz etti

15:12 - Gündem