?>

Kayseri'ye alınan maç öncesi Ankaragücü'nden tepki

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, Süper Lig'in 13. haftasında yarın Beşiktaş ile oynayacakları maçın Kayseri'ye alınması sonrasında bir açıklama yaptı.

Spor - 7 yıl önce

ANKARA

Açıklamada, sezon başından beri defalarca Yenikent Stadı'nda maç yapıldığı vurgulanarak, "Hiçbir şekilde, hiçbir maç arifesi bugün yaşanan olumsuz tablo ile karşılaşmadık. Maçın oynanmasına 1 gün kala daha önce hiç yapılmayan saha zemin kontrolünün yapılması ve kısa süre içerisinde rapor hazırlanarak müsabakanın oynanacağı yerin değiştirilmesi ve tarafımıza tebliğ edilmesi oldukça manidar ve düşündürücüdür." ifadelerine yer verildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun almış olduğu karar üzerine yönetim kurulunun toplandığının ve taraftarların da hassasiyetini göz önünde bulundurarak bir karara varıldığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplantıda maça çıkmama gibi hassas konular da değerlendirilmiştir. Maça çıkmamamız halinde alacağımız puan silme ve para cezaları göz önünde bulundurularak, camiamıza karşı olan sorumluluk bilinci ile maçın Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanmasına karar verilmiştir. Yönetim kurulumuz, yukarıda da belirttiğimiz gibi taraftarlarımızın hassasiyeti doğrultusunda maçın öncelikli olarak Bursa'da oynanması için girişimlerde bulunmuş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın bakımda olması nedeniyle bu girişimden sonuç alınamamıştır. Bu çerçevede Kayseri Kadir Has Stadı zorunlu olarak tercih edilmiştir.

Daha önce alınan biletler, Kayseri Kadir Has Stadı'nda geçerli olamamakla birlikte, taraftarlarımızın müsabaka için yeniden passolig üzerinden bilet almaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın mağdur olmaması adına yarın oynanacak müsabakada tüm tribünlerin bilet fiyatları 5, VIP tribün bilet fiyatı ise 50 lira olarak belirlenmiştir. Daha önceden bilet alan taraftarlarımızın bilet ücretleri passolig kartlarına pazartesi günü itibarıyla iade edilecektir. Yönetim kurulumuz, müsabakanın güvenli bir şekilde oynanabilmesi için gayret gösterip herhangi bir olumsuz vaka yaşanmaması için çaba sarf edecektir."

Muhabir: Ö.Buğra Ersavaş

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bin 800 yaşındaki ağacın yarım litre zeytinyağına 30 bin lira

2018-11-17 15:32 - Gündem

Down Sendromlu Futsal A Milli Takımı yurda döndü

2018-11-16 21:02 - Spor

Gazze'de 3 yıldır kurulan hayaller birkaç saniyede yıkıldı

2018-11-19 19:02 - Dünya

'Batılı devletlerin İsrail'e olan bakışı değişmeye başladı'

2018-11-17 18:32 - Dünya

FETÖ'den eski Sağlık Bakanlığı çalışanı 32 kişi hakkında gözaltı kararı

2018-11-19 13:02 - Gündem

FETÖ sanığından 'Kızılhaç'a da yardım ettim' ifadesi

2018-11-20 01:32 - Gündem

Kayseri'ye alınan maç öncesi Ankaragücü'nden tepki

2018-11-23 20:27 - Spor

Kanser tedavisinde yerli biyoteknolojik ilaç dönemi

2018-11-18 20:29 - Teknoloji

'Kalbin İmparatoru' 50. yılında ilk kalp naklini anlattı

2018-11-22 16:02 - Sağlık

TBMM en çok Afrikalılar ile 'dost' oldu

2018-11-21 18:22 - Siyaset

İlgili Haberler

Fenerbahçe, hazırlık maçında Al-Ittihad'ı 4-0 mağlup etti

00:23 - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turu ilk ayağı, 2 maçla tamamlandı

00:08 - Spor

Milli atlet Berke Akçam'dan Dünya Yaz Üniversite Oyunları'nda altın madalya

00:02 - Spor

Galatasaray hazırlık maçında Cagliari'yi 3-1 mağlup etti

23:02 - Spor

Beşiktaş'ta Tevfik Yamantürk, divan kurulu başkanlığından ayrıldı

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

Trump, pazarını Amerikan işletmelerine açarsa AB'nin daha düşük tarife ödeyeceğini söyledi

02:47 - Dünya

Deniz Mekansal Planlama Koordinasyon Kurulu oluşturuldu

02:42 - Gündem

ABD Başkanı Trump'tan yapay zeka şirketlerinin önünü açacak kararnamelere imza

02:12 - Dünya

Süveyda'dan 500 kişi daha tahliye edildi

01:28 - Dünya

KKTC'de aşırı sıcaklar nedeniyle günün belirli saatlerinde dışarıda çalışmak yasaklandı

01:13 - Dünya