?>

Kadın öğretmene park dayağı

Mersin’de 2 çocuk annesi lise öğretmeni, araç park etme meselesi yüzünden çıkan tartışmada, komşusunun oğlu tarafından darp edildi.

Asayiş - 8 yıl önce

İddiaya göre, Hasan Akel Lisesi coğrafya öğretmeni Hülya Öksüz (51), merkez Toroslar ilçesi Osmaniye Mahallesi’ndeki evinde ders notlarını girdiği sırada, komşusunun oğlu zile basarak, otobüs geleceğini, bu yüzden aracını biraz daha ileriye almasını istedi. Bunun üzerine birinci kattaki evinden aşağıya inen Öksüz, apartmanın önündeki otomobilini istenilen yere çekti. Ardından komşusunun oğluna ’Öğretmenden bu saatte ne iş istiyorsunuz?’ diye takılan Öksüz ile B.B. arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma sonrası evine dönen Öksüz, kapıdan içeriye girdiği sırada arkasından gelen B.B.’nin saldırısına uğradı. Feci şekilde darp edilen Hülya Öksüz, çığlıklarını duyan komşularının yardımı ile Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Yediği dayak sonrası yüzünden ve kafasında şişlikler oluşan Öksüz, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, saldırgan şikayet üzerine gözaltına alındı.

OLAYI ANLATTI

Hastanede acılar içerisinde yaşadığı olayı anlatan Öksüz, evde ders notlarını girdiği sırada komşunun oğlunun zile basıp aracı biraz ileriye almasını istediğini belirterek, "Önce ’anahtarı at’ dedi, ben kendim alırım diyerek aşağıya indim. Aracı ileriye aldım, ilk aldığımı beğenmedi biraz daha ileriye aldırttı. Ben bu arada kendisine takıldım, ’Öğretmenden bu saatte ne iş istiyorsunuz?’ dedim. Sonra yukarıya çıktım, baktım o da arkamdan geldi. Dönüp bakınca, ’Ben 4. kattakilere gidiyorum’ dedi. Ben birinci katta oturuyorum, tam kapıdan içeriye girdiğim sırada arkamdan gelip saçlarımdan yakaladı. Sonra evin içine girerek vurmaya başladı" dedi.

O anda evde kendisinden başka kimsenin olmadığını söyleyen Hülya Öksüz, "Aslında ben ne dediyse yaptım, arabayı da istediği yere çektim. Aracı çektikten sonra sohbet ederken bana, ’Sen mahalledeki arabaları çiziyormuşsun, benim arabamı da çizdin, ben ekmeğimden oldum’ dedi. Oysa ben kimsenin arabasını falan çizmedim" diye konuştu.

Saldırganın eve girdiğinde saçından tutup kafasını yere ve dolaplara vurduğunu anlatan Öksüz, "Gırtlağımı sıktığında nefessiz kaldım. Bir ara bayıldım. Kapı açıktı bağırmaya çalıştım. Ben orada neredeyse ölüyordum. İstediğini ara, seni ben buradan göndermesini bilirim, seni öldüreceğim diye tehditler savurdu" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Cami bahçesinde kesik bacak bulundu

2018-01-06 18:02 - Asayiş

2017'de en çok ayakkabı satıldı

2018-01-08 14:41 - Ekonomi

İngiltere'de kabine değişikliğine gidildi

2018-01-09 01:32 - Dünya

Fed'deki görüş ayrılığı tutanaklara yansıdı

2018-01-04 02:32 - Ekonomi

Sokak hayvanlarının fedakar dostu

2018-01-08 16:58 - Genel

"Müteahhitlerin yeşil pasaport alması lazım"

2018-01-09 15:28 - Ekonomi

Yapay zeka, devleti de dijitalleştirecek

2018-01-03 19:07 - Teknoloji

BES'te hisse fonlarını seçenler 2017'de yüzde 47,5 getiri sağladı

2018-01-04 16:36 - Ekonomi

KDK'ya çekici ve otopark ücreti başvurusu

2018-01-08 17:02 - Genel

Hırsızlıkta son nokta: Çay kaşıyla kamyon çaldılar

2018-01-03 04:02 - Asayiş

İlgili Haberler

FETÖ'ye yönelik operasyonlarda yakalanan 64 şüpheli tutuklandı

08:28 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangın kontrol altına alındı

00:07 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangına müdahale ediliyor

22:23 - Asayiş

Malatya'da freni arızalanan kamyon 15 araca çarptı, 3 kişi yaralandı

10:13 - Asayiş

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonunda 13 zanlı gözaltına alındı

09:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

Anket: ABD'de halkın yüzde 59'u İsrail'e karşı olumsuz görüş taşıyor

00:27 - Dünya

İspanya ve Portekiz'de Nisan ayındaki elektrik kesintisi 'türünün ilk örneği' olarak kaydedildi

00:12 - Dünya

İstanbul'da bazı bölgelerde sağanak etkili oluyor

23:58 - Gündem

ABD’de yaşayan Türklerin cenaze hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla fon kuruldu

23:52 - İslam-Hayat - Rebiülahir 1447

Hamas, Trump'ın planını kısmen kabul ederken bazı maddelerde müzakere istedi

23:32 - Dünya