?>

Jota Silva, Beşiktaş'ın hedeflerine yardımcı olmak istiyor

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı isimlerden Jota Silva, siyah-beyazlı takımın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmak istediğini söyledi.

Spor - 2 ay önce

İstanbul

Siyah-beyazlı kulübün YouTube kanalında açıklamalarına yer verilen Portekizli oyuncu, "Çok şey vaat etmeyi sevmem. Goller, asistler vaat etmeyeceğim. Ama sahada kulübün hedeflerine ulaşması için tüm gücümü vereceğime söz veriyorum. Yaptığı işe tutkulu, kararlı ve hırslı bir oyuncuyum. Her top için savaşırım, pes etmem ve kulübün hedeflerine ulaşmasına gerçekten çok yardımcı olmak istiyorum. Burada çok mutlu olmak istiyorum. Asla vazgeçmeyen, sonuna kadar mücadele eden bir oyuncuyum. Bu özelliğimin kulübün başarısına maksimum katkı sağlamama çok yardımcı olacağına inanıyorum." diye konuştu.

????

Beşiktaş'ı kariyerinde doğru bir adım olarak nitelendiren Jota, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu kariyerimde atmak istediğim bir adımdı. Buradaki karşılanmam gerçekten inanılmazdı. Daha iyi bir karşılama isteyemezdim. Beşiktaş'ın ilgisini duyduğumda her şey benim için çok netti. Bu fırsatı değerlendirmek istiyordum. Bunun kariyerimde doğru bir adım olduğunu düşündüm. Gelişmek ve büyümek için böyle bir meydan okumaya ihtiyacım vardı. Bu yüzden ben ve bu süreçte yer alan herkes, her şeyi hemen gerçekleştirmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

Kazanma konusunda takıntılı olduğunu aktaran siyah-beyazlı futbolcu, "Büyük hedefler için savaşan kulüplerde oynamaya her zaman tutkuyla bağlıyım. Her zaman daha fazlasını isteyen, gelişmek ve kazanmak isteyen kulüpler. Ben kazanma konusunda takıntılıyım, Beşiktaş da aynı. Bu konuda ortak yanımız var. Hem bunun hem de taraftarların tutkusu, şehrin tutkusu, kulübü destekleyen herkesin sevgisi bu meydan okumayı kabul etmemde belirleyici oldu." ifadelerini kullandı.

"Sakatlık yüzünden hiç maç kaçırmadım"

Sakatlık yüzünden hiç maç kaçırmadığını vurgulayan Portekizli, şöyle devam etti:

"Profesyonel olduğumdan beri sakatlık yüzünden hiç maç kaçırmadım. Bununla gurur duyuyorum çünkü vücuduma çok iyi bakarım. Dinlenmeye, beslenmeye ve antrenmana çok önem veriyorum, kendimi maçlarda en iyisini vermek için en iyi şekilde hazırlıyorum. Tabii ki her şey bizim kontrolümüzde değil, sakatlıklar yaşanabilir ama sakatlıkları önlemek ve daha güçlü olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Sakatlık yüzünden maç kaçırmadan kariyer sürdürmek ve takıma her zaman yardımcı olabilmek harika bir durum. Bu yıl da farklı olmasını istemiyorum. Her maça, her antrenmana takıma yardım etmek için hazır olmak istiyorum."

Yeni takımında ilk golünün hayalinden bahseden Jota, "İlk golümü hayal edersem, muhtemelen tünelden çıkınca sol taraftaki kaleye belki bir ortayla gelen kafa golü olur. Bundan çok keyif alırım. En büyük hedefim takıma hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmak. Her zaman bireysel başarıdan çok takımı öne koyarım. Buradaki herkesin de aynı düşüncede olduğunu görüyorum. Hiç şüphesiz bir şekilde Beşiktaş’ın bu sezon büyük işler başarmasına, sahada en iyisini yapmasına katkıda bulunmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı taraftarlara da mesaj gönderen tecrübeli oyuncu, "Her maçta, her anda gösterdikleri tutkuyu sürdürsünler. Bize verdikleri destekle sanki sahada bir kişi fazlaymışız gibi hissettiriyorlar. Bu desteği sahada hissetmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü mesajı

2025-09-15 14:53 - Siyaset

Telegram'ın kurucusu Durov: Fransa'daki protestolarda Telegram kullanılmasından gurur duyuyorum

2025-09-10 09:03 - Medya

Danimarkalı ilaç üreticisi Novo Nordisk, 9 bin kişiyi işten çıkarmayı planlıyor

2025-09-10 10:53 - Dünya

12 Dev Adam, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya elde etti

2025-09-14 23:04 - Spor

OSTİM'li öğrenciler Cezeri merkezindeki icatlarını TEKNOFEST'te vitrine çıkarıyor

2025-09-14 12:12 - Teknoloji

Türkiye, Pakistan'daki terör saldırısını en güçlü şekilde kınadı

2025-09-13 17:38 - Gündem

ABD'nin BM Daimi Temsilciliği Geçici Maslahatgüzarı Shea: NATO topraklarının her karışını savunacağız

2025-09-13 00:53 - Dünya

İsrail ordusu, Yemen'in başkenti Sana'ya hava saldırısı düzenledi

2025-09-10 18:08 - Dünya

Beyaz Saray: İsrail'in Katar saldırısı ABD'nin ve İsrail'in çıkarlarına hizmet etmiyo

2025-09-09 21:37 - Dünya

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nevzat Cebeci partisinden istifa etti

2025-09-10 19:38 - Siyaset

İlgili Haberler

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

23:08 - Spor

Başakşehir, sahasında Kocaelispor'u 1-0 yendi

22:17 - Spor

Milli halterci Aysel Özkan'dan Avrupa'da 1 altın, 1 gümüş madalya

21:53 - Spor

Galatasaray-Trabzonspor ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları 125 ülkede yayımlanacak

20:12 - Spor

UEFA, 2028 ve 2029'daki turnuva finallerinin ev sahipliğine aday statları duyurdu

16:38 - Spor

Günün Manşetleri

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

23:08 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilişkin paylaşım

22:53 - Gündem

Çin Devlet Başkanı Şi ve Kanada Başbakanı Carney, APEC Zirvesi'nde bir araya geldi

22:43 - Dünya

Pentagon'un Ukrayna'ya uzun menzilli Tomahawk füzeleri tedarikini onayladığı iddiası

22:37 - Dünya

Bağcılar'da bir evde tüp patlaması sonucu 3 kişi yaralandı

22:32 - Gündem