?>

İstanbul'da sağanak ve fırtına ulaşımda aksamalara neden oldu

İstanbul'un bazı ilçelerinde etkili olan sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yollarda trafik yoğunluğu yaşanırken deniz yolu ulaşımında aksamalar meydana geldi.

Gündem - 2 yıl önce

İstanbul

Meteorolojinin Marmara Bölgesi için yaptığı uyarılar sonrasında kentin her iki yakasında gece saatlerinden itibaren rüzgar etkisini gösterirken öğle saatlerinden itibaren sağanak da başladı.

Anadolu Yakası'nda Maltepe, Kartal, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de sağanak aralıklarla sürüyor.

D-100 karayolunun Maltepe-Kadıköy mevkiinde, her iki yönde ve TEM Otoyolu Ankara istikameti Ataşehir-Samandıra arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Şile Otoyolu Üsküdar-Çekmeköy arasında her iki yönde trafik ağır seyrediyor. Sahil yolları ile TEM bağlantı yollarında da araç yoğunluğu meydana geldi.

Beyoğlu'nda aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkilerken vatandaşlar yağıştan korunmak için otobüs duraklarına sığındı.

D-100 karayolu Ankara istikametinde Haliç Köprüsü'nde başlayan yoğunluk Bakırköy'e kadar devam ediyor. Edirne istikametinde Bahçelievler'de başlayan yoğunluk ise Cevizlibağ'a kadar etkili oluyor. Basın Ekspres Yolu'nda ise iki yönde trafik akışında yoğunluk görülüyor.

Trafik, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Avrupa Yakası'na geçiş yönünde Acıbadem ayrımında başlıyor. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Avrupa Yakası yönünde ise Ümraniye'de başlayan trafik köprü çıkışına kadar sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritasına göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 13.25 itibarıyla yüzde 71 olarak kaydedildi.

Deniz ulaşımına lodos engeli

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferlerinde de aksamalar yaşandı.

Şehir Hatlarının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy ve Maltepe-Adalar, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu, Üsküdar-Aşiyan, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer ile Adalar-Beşiktaş seferleri lodos nedeniyle yapılamıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Çavuşoğlu, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi'yi kabul etti

2023-03-10 14:03 - Siyaset

Akkuyu NGS'nin 1'inci ünitesinin türbin binasındaki çatının montajı bitti

2023-03-10 10:58 - Ekonomi

Deprem öğrencilerin hayallerini yıkamadı

2023-03-08 12:28 - Çevre-Hayat

41 yıllık okçuluk antrenörü kızlarından sonra torununun başarısı için çaba harcıyor

2023-03-11 14:08 - Spor

Afyonkarahisar'daki barajlarda su seviyesi kuraklığın etkisiyle büyük oranda düştü

2023-03-07 15:18 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu "Hayata Dönüş Kredisi"nin detayları belli oldu

2023-03-07 10:32 - Ekonomi

TÜBİTAK'tan deprem bölgesindeki KOBİ'lere özel "TEKNOÇABA" çağrısı

2023-03-05 11:33 - Teknoloji

Gençlik merkezi gönüllüleri depremzede çocukların yüzünü güldürdü

2023-03-07 18:16 - Çevre-Hayat

Nurdağı'nda yaralı hayvanlar çadırda kurulan merkezde tedavi ediliyor

2023-03-11 12:37 - Çevre-Hayat

EPDK 23 şirkete lisans verdi

2023-03-09 09:08 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bingöl'de sağanak ve dolu etkili oldu

21:12 - Gündem

Sinop'ta doğada bulunan 2 ayı yavrusunu veteriner hekimler besledi

19:47 - Gündem

Türkiye, Libya'daki askeri gerginliğin yakından takip edildiğini bildirdi

18:57 - Gündem

DENİZKURDU-II/2025 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü faaliyetleri tamamlandı

18:18 - Gündem

Muş'ta evlatlarına kavuşmak için eylem yapan aileler "Terörsüz Türkiye" sürecinden me

17:47 - Gündem

Günün Manşetleri

Bingöl'de sağanak ve dolu etkili oldu

21:12 - Gündem

İlaç şirketi Sanofi, 2030'a kadar ABD'de en az 20 milyar dolarlık yatırım yapacak

20:57 - Ekonomi

Türkiye'nin Trablus Büyükelçiliğinden Türk vatandaşlarına Libya'ya seyahat uyarısı

20:07 - Dünya

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, Putin'den müzakerelere katılmasını isteyecek

19:57 - Dünya

Sinop'ta doğada bulunan 2 ayı yavrusunu veteriner hekimler besledi

19:47 - Gündem