?>

İstanbul’da maganda kurşunu can aldı

14 Mayıs günü gece saatlerinde Esenyurt Haramidere yolu üzerinde özel aracıyla yolculuk eden Oğuz Kıllı, maganda kurşunun isabet etmesi sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören Kıllı yaşam mücadelesini kaybetti. Oğuz Kıllı’dan

Asayiş - 9 yıl önce

Esenyurt Haramidere yolu üzerine meydana gelen olayda aracıyla yol kenarında bekleyen 31 yaşındaki Oğuz Kıllı’ya nereden geldiği belli olmayan kurşun isabet etti. Aracın kapısından girerek karın boşluğuna saplanan kurşun sonrası yaralanarak Esenyurt Devlet Hastanesine kaldırılan Kıllı burada yapılan ilk tedavisinin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Araştırma Hastanesine getirildi. Burada 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören Kıllı, dün yaşam mücadelesini kaybetti. Evli ve 1 kızı olan Kıllı ailesinden geriye ise eşi Esra ve 3,5 yaşındaki kızı Ezgi ile çekilmiş fotoğraf kaldı.

Hastanede verdiği 20 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Oğuz Kıllı’nın yakınları Adli Tıp Kurumu önünde basın açıklaması yaptı.

Oğuz Kıllı’nın ablası Nesrin Kıllı yaptığı açıklamada, “Kardeşim 14 Mayıs’ın ilk saatlerinde gece evine dönerken vuruldu. Yaralandığını anladığı an ‘Ben ölemem, kızım daha çok küçük’ dedi. 20 gün yaşam mücadelesi verdi. Ancak hayatını kaybetti. Kardeşimin yanında, yol kenarında bekleyen iki kişi daha vurulmuş. Onlar hafif yaralanmış. Öğrendiğimize göre saldırgan onlara ateş ederken kardeşimi vurmuşlar. Kardeşim iki grup arasında kalmış. Araçta üç kişi varmış. Olay yerinden uzaklaşmışlar” dedi.

Bir çocuk babası Oğuz Kıllı’nın eşi Esra Kıllı ise gözyaşları içinde “Eşim ve kızım için adalet istiyorum. Adaleti olmayan bu dünyadan adalet bekliyorum” dedi.

Adli Tıp Kurumu önünde “Oğuz’un katili bulunsun, hesap sorulsun” şeklinde slogan atan aile üyeleri, üzerinde Oğuz Kıllı ve kızı Ezgi’nin fotoğrafının olduğu pankart açtı.

Basın açıklamasını sonrasında anne Mahiye Kıllı ve baba Ahmet Kıllı’nın ayakta durmakta güçlük çekerken, Eşi Esra Kıllı, eşi için adalet istedi. Kıllı’nın cenazesi daha sonra ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Esenyurt Erenler Cemevi’ne gönderildi. Burada düzenlenen törenin ardından Kıllı’nın cenazesi Hadımköy’de toprağa verileceği öğrenildi.

Selim Bayraktar

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Akhisar Belediyespor farklı kazandı

2017-05-27 21:32 - Spor

Sony Xperia XA1 Ultra n11.com'da

2017-05-30 14:26 - Ekonomi

Noterler geçen yıl 30,3 milyon işlem yaptı

2017-06-02 14:32 - Gündem

Sur Yapı Marka AVM açıldı

2017-06-01 19:06 - Ekonomi

Adına şiir yazdığı topraklarda şehit oldu

2017-06-01 13:05 - Genel

Sakarya Nehri'nin doğduğu kaynağa 'sessiz dalış'

2017-05-28 14:02 - Çevre-Hayat

Gençlerbirliği'nden iki transfer daha

2017-05-31 22:42 - Spor

Samsun'a şehit ateşi düştü| Uzman Çavuş Gökhan Bayram

2017-06-01 03:02 - Asayiş

Ramazanı fırsat bilen tiryaki sigaradan kurtulmak istiyor

2017-05-30 15:07 - Sağlık

Afganistan’da Güç Savaşları

2017-05-27 22:07 - Gündem

İlgili Haberler

Eskişehir'in Mihalgazi Belediye Başkanı Güneş'e sosyal medyadan hakaret eden kişi gözaltında

13:52 - Asayiş

İstanbul'da otomobille çarpışarak takla atan ambulanstaki 3 kişi yaralandı

22:42 - Asayiş

Manisa'da sağanak taşkınlara neden oldu

19:24 - Asayiş

Muğla'da Köyceğiz Gölü taştı, ev ve iş yerlerini su bastı

19:19 - Asayiş

Alanya'da sağanak kırsal mahallelerde hasara yol açtı

19:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

Çekya Başbakanı Babis, 15 yaş altındakilere sosyal medya yasağı getirilmesini destekliyor

17:38 - Dünya

İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1447 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı

17:09 - Gündem

Başakşehir, Süper Lig'de son 8 maçında 6. galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü

17:08 - Spor

RAMS Başakşehir, deplasmanda ikas Eyüpspor'u 2-1 yendi

17:06 - Spor

İstanbul Havalimanı'nda 90 bin tıbbi sülüğün ülkeye yasa dışı girişi engellendi

16:16 - Çevre-Hayat