?>

İspanyol basınından Emre Çolak'a övgü

La Liga'nın 10. haftasındaki Deportivo-Valencia maçıyla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, Emre Çolak ve Cesare Prandelli isimleri öne çıktı. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

MADRİD

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 10. haftasında 1-1 sonuçlanan Deportivo-Valencia maçıyla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, Emre Çolak ve Cesare Prandelli isimleri öne çıktı.

Deportivo formasıyla La Liga'da ilk golünü atan Emre Çolak, sahanın en iyileri arasında gösterildi. Marca gazetesinde yer alan haberde, Emre Çolak'ın performansına değinilerek, "Takımını 1-0 öne geçiren golü atan isim oldu ama aynı zamanda onun kaybettiği topta Valencia beraberliği yakaladı. Sahada hem iyi hem de kötü Emre vardı." diye yazıldı.

Haberde, Emre Çolak'ın kaliteli bir futbolcu olduğu da aktarılarak, "Deportivo'da ve La Liga'nın birçok takımında rahat yer bulur. Problem, Garitano'nun ona serbestlik vermek istememesinde. Teknik direktör, Galisya derbisinde Emre'yi kadro dışında bırakarak bunu açıkça gösterdi." ifadelerine yer verildi. Galisya gazeteleri de Emre'nin, Deportivo'nun bu sezonki en iyi transferi olduğunu gösterdiğini yazdı.

Bu arada, Valencia'nın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, takımını kötü oynattığı gerekçesiyle İspanyol basınından olumsuz not aldı. Marca, "Prandelli, daha ofansif bir Valencia sahaya sürebilirdi." ifadesini kullanırken, El Mundo Deportivo da "Prandelli, halen Valencia'yı düzeltecek çözümü bulamadı." değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan, Deportivo Teknik Direktörü Gaizka Garitano ise maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Emre Çolak ile ilgili bir soruya, "Emre iyi oynadı. Mükemmel bir çocuk ve iyi oynaması benim de hoşuma gidiyor." cevabını verdi.

Garitano, hafta içinde Galisya radyosuna verdiği bir demeçte, geçen hafta oynanan ve 4-1 yenildikleri Celta maçında Emre'nin kadroya alınmamasıyla ilgili "Hepiniz biliyorsunuz ki Emre teknik bir tercihten dolayı kadro dışı kalmadı. Bunu bana sormanız beni şaşırtıyor. Olaydan hem kulübün hem de takımın bilgisi var. Teknik direktörün sorumluluğunda olan bir konu değil." yorumunda bulunmuştu.

Muhabir: Şenhan Bolelli

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da HDP'liler esnafa saldırdı

2016-10-26 20:32 - Asayiş

Uludağ'a sezonun ilk karı düştü

2016-11-01 15:52 - Gündem

Diriliş Ertuğrul'un kılıç ve baltaları böyle yapılıyor

2016-10-31 19:12 - Medya

'Bu millete hizmet etmek ibadettir'

2016-10-30 00:22 - Siyaset

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından Kışanak ve Anlı açıklaması

2016-10-26 03:47 - Gündem

'Türkiye'de bundan sonra herhangi bir güç darbe yapmayı başaramayacak'

2016-10-29 09:47 - Dünya

Anlı tutuklandı, Kışanak'ın sorgusu sürüyor

2016-10-31 00:22 - Gündem

'Rusya Türk çitfçisinin yüzünü güldürecek'

2016-10-27 14:32 - Ekonomi

'Final maçı gibi oynamalıyız'

2016-11-01 03:02 - Spor

'Rutba'da olanlar Musul'da olabileceklerin provası'

2016-11-01 15:47 - Dünya

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Fransız futbolcu Guendouzi'yi renklerine bağladı

00:13 - Spor

PSG, Fransa Süper Kupa'nın sahibi oldu

23:33 - Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalini Halil Umut Meler yönetecek

18:44 - Spor

PFDK, 489 kişiye 2 ila 12 ay men cezası verdi

21:13 - Spor

Milli kaleci Mert Günok'un "Yuvaya dönüş" mutluluğu

19:52 - Spor

Günün Manşetleri

BUDO'nun 6 seferi olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi

01:27 - Çevre & Seyahat

ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok

01:22 - Dünya

En düşük emekli aylığının yükseltilmesine ilişkin kanun teklifi TBMM'ye sunulacak

00:18 - Siyaset

Fenerbahçe, Fransız futbolcu Guendouzi'yi renklerine bağladı

00:13 - Spor

İstanbul'da fırtınada yürümekte zorlanan annenin imdadına Çevik Kuvvet yetişti

23:38 - Gündem