İsmail Kartal yeni transfer bekliyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal,

Spor - 10 yıl önce

GAZİANTEP

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da teknik direktör İsmail Kartal, transferlerin biraz geciktiğini belirterek, "Bir teknik direktör olarak şu an tam kadro çalışmayı elbette çok isterdim." dedi.
Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon ikinci etap çalışmalarının Erzurum'un Palandöken ilçesinde tamamlandığını hatırlattı.
Hazırlık çalışmalarının oldukça güzel geçtiğini dile getiren Kartal, ciddi bir sakatlık yaşanmamış olmasının kulüp adına sevindirici olduğunu vurguladı.
Takımdaki oyuncuların istek ve arzusundan memnun olduğunu anlatan Kartal, "Bu gelişmeler, bir teknik direktör olarak beni ve ekibimi mutlu etti. Erzurum'da Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yaptık ve 1-0 kazandık. Oyun felsefesi olarak olmasa bile istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Bizim için hazırlık maçlarında önemli olan skordan ziyade taktiksel olarak nasıl mücadele ettiğimiz, nasıl bir düzen alabildiğimiz ve verdiğimiz taktiklerin ne kadarının sahaya yansıdığıdır. Bu anlamda Şanlıurfaspor karşısında gelecek adına olumlu mesajlar aldığımı söyleyebilirim." diye konuştu.
Takım olarak henüz tam kadro olmadıklarını ve önemli eksiklerinin bulunduğunu belirten Kartal, yöneticilerin ise bu eksiklikleri giderebilmek için transfer çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.
Kartal, gerekli transferler yapıldığı zaman ileriye yönelik daha net mesajlar verebileceğine dikkati çekerek, şunları söyledi:
"Transfer biraz gecikmiş durumda. Bir teknik direktör olarak şu an tam kadro çalışmayı elbette çok isterdim. Elimizdeki oyuncularla en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Evet eksikliklerimiz var, ama elimizdeki oyuncuların var güçleriyle çalışması ve istekli olmaları bizleri biraz olsun rahatlatıyor. Transferin daha önce bitmesi, bir teknik direktör olarak işime gelirdi. Yöneticilerimiz bu konuda yoğun şekilde çalışıyor. Bolu kampına yeni oyuncular gelecek. Önümüzdeki 1 hafta içinde 3-4 oyuncunun daha aramıza katılmasını bekliyoruz."
Yeni transferlerin takıma alışma süreci olduğuna işaret eden Kartal, "Bir oyuncunun takıma ve kulübe alışması kolay şeyler değil. Özellikle yurt dışından gelecek oyuncularda bu süreç biraz daha uzun olabiliyor. Bu gecikmenin kulübe nasıl yansıyacağını ancak lig başladığında görebileceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Kerem Kocalar

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Çolakoğlu Galatasaray’da

2016-07-29 11:38 - Spor

Halil İnalcık'ın defnedildiği Fatih Camii Haziresi'nin özelliği ne!

2016-07-28 19:22 - Gündem

TEKNOSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, Euronics’in yönetimine girdi

2016-08-03 15:17 - Ekonomi

Araç park etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı

2016-08-03 01:26 - Genel

Yüreği büyük çocuktan hainlere mesaj

2016-08-03 02:32 - Genel

Yaralı kuzuyu çocuklar kurtardı

2016-08-02 17:27 - Gündem

Yüksekova ve Cizre’de il olma sevinci

2016-08-02 17:37 - Genel

İstanbul’da ulaşıma ’miting’ ayarı

2016-08-02 17:50 - Genel

Başbakan Yıldırım'dan Hande Fırat'a soru tepkisi

2016-08-03 11:22 - Gündem

Başbakan Yıldırım: 'Hakan Fidan cevap veremedi'

2016-08-03 11:37 - Siyaset

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor, Umut Erdem'i transfer etti

17:38 - Spor

Antalyasporlu 83 yaşındaki Çiçek Solon Şensoy, Estonya'da iki kez zirveye çıktı

16:23 - Spor

Gençlerbirliği transfer yasağını kaldırmak için "üçlü mekanizma" kurdu

16:17 - Spor

Milli yüzücü Doruk Yoğurtçuoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda 12. oldu

15:17 - Spor

Arsenal, hazırlık maçında Como 1907'ye penaltılarla üstünlük sağladı

14:32 - Spor

Günün Manşetleri

Bakan Fidan Mısır'da temaslarda bulunuyor

17:43 - Gündem

Gökyüzü meraklıları, Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi'nde buluştu

17:32 - Gündem

Mersin'de motosiklet ile traktörün çarpıştığı kaza güvenlik kamerasında

17:27 - Gündem

Bakan Fidan, Arap Birliği Genel Sekreteri Fehmi ile Mısır'da görüştü

17:23 - Gündem

Dikey Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı

17:17 - Gündem