?>

'İnşallah birini süresiz tatile göndereceğiz'

İBB Başkan adayı Murat Kurum, "Yarın onun süresiz tatilinin başlayacağı gün. İnşallah birini süresiz tatile göndereceğiz." dedi.

Siyaset - 1 yıl önce

İstanbul

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlediği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı mitingde yaptığı konuşmada, İstanbul'a dair hayallerini gerçekleştireceği güne çok az bir süre kaldığını söyledi.

İstanbul'u kendi kaderine terk etmeyeceklerini, her anında milletin yanında olacaklarını belirten Kurum, İstanbul'un kaynaklarının kötüye kullanıldığını, afetlere karşı önlemler alınmadığını ve projelerle ilgili verilen sözlerin tutulmadığını anlattı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Kurum, "Kendi geleceğinle ilgili bir menfaatin olsa her şeyi hatırlıyorsun. 30 yıl önceki köfteciyi hatırlıyorsun ama bugün ne hikmetse İstanbul'a verdiğin sözleri hatırlamıyorsun. Bunlar millete yalan söylediler. Aziz milletimizi kandırdılar, aldattılar hala da yalan söylemeye devam ediyorlar." diye konuştu.

"İnşallah birini süresiz tatile göndereceğiz"

Kurum, miting alanındaki vatandaşların "Murat Ağabey, Ekrem'i tatile gönder" şeklindeki sloganları üzerine, "Yarın onun süresiz tatilinin başlayacağı gün. İnşallah birini süresiz tatile göndereceğiz. Eş genel başkan da genel başkanlığı bırakacak. Hiç merak etmeyin, sabredin. Onlar her türlü manipülasyonu yapacaklar. Aman yarın sandıklarımıza sahip çıkalım. Sakın sandıkları terk etmeyin." ifadelerini kullandı.

Milletin derdiyle dertlendiklerinin altını çizen Kurum, "İstanbul eğer fethedilmişse, karadan gemiler yürütülmüşse bu dert sayesindedir. Avrasya Tüneli, Marmaray yapılmışsa bu dert yüzündendir. 1994'te Sayın Cumhurbaşkanımızda aynı dert olmasaydı, emin olun İstanbul medeniyet yürüyüşüne çıkamazdı. 22 yıldır bu şehrin her yerinde tarihi hizmetler bu dertler sayesinde yapıldı." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Milyon dolarlık atlar engel atlama yarışlarına "at oteli"nde hazırlanıyor

2024-03-24 11:43 - Spor

Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı

2024-03-25 02:47 - Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le görüştü

2024-03-25 17:57 - Gündem

Ukrayna ve Polonya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda

2024-03-27 01:57 - Spor

Van'da çığın düştüğü mahalle yolunda çalışma başlatıldı

2024-03-24 18:48 - Gündem

Zelenskiy, Ukrayna ordusunda görevli Müslüman askerlerin iftar programına katıldı

2024-03-26 16:18 - Dünya

Uzay şartlarında test edildi, kanamaları durdurmaya hazırlanıyor

2024-03-24 11:32 - Teknoloji

Almanya: İsrail ile Gazze arasında ek sınır kapıları acilen açılmalı

2024-03-24 18:33 - Dünya

Fındıkta modern bahçeler ürün kalitesini ve üreticinin kazancını artıracak

2024-03-30 12:43 - Ekonomi

'31 Mart'ta gelin İstanbul'un emanetine sahip çıkalım'

2024-03-26 22:07 - Siyaset

İlgili Haberler

Bakan Kurum: Milletimiz, Türkiye'yi hain bir kalkışma ve işgal girişiminden kurtarmıştır

01:37 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: 15 Temmuz'da son darbeyi vuracaklarını zannettiler, başaramadılar

00:33 - Siyaset

Bakan Işıkhan: Demokrasimize kast eden tüm terör örgütleriyle kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz

23:42 - Siyaset

Bakan Uraloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

23:37 - Siyaset

AK Parti Genel Başkanvekili Ala: 15 Temmuz bir ihanet projesidir, vatana ihanettir

18:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

İsrail'de koalisyon ortağı Agudat Israel Partisi üyeleri de hükümetten istifasını duyurdu

03:07 - Dünya

Bakan Kurum: Milletimiz, Türkiye'yi hain bir kalkışma ve işgal girişiminden kurtarmıştır

01:37 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: 15 Temmuz'da son darbeyi vuracaklarını zannettiler, başaramadılar

00:33 - Siyaset

New York belediye başkanlığı ön seçimini kaybeden Cuomo, yarışı bağımsız aday olarak sürdürecek

00:28 - Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştüğünü duyurdu

00:13 - Dünya