?>

İki kafadarın çıkmaz sokak manevrası faciayla bitiyordu

Antalya’da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil çıkmaz sokakta manevra yapmaya çalışırken şarampole kayıp uçurumun kenarında mahsur kaldı. Alkollü oldukları iddia edilen iki kişiden biri 5 metre yüksekten kayalıklara düştü. Diğer kişinin ise askıda duran aracın arkasında hiçbir olmamış gibi uyuyakalması bu kadarına da ’pes’ dedirtti.

Asayiş - 7 yıl önce

Antalya’da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil çıkmaz sokakta manevra yapmaya çalışırken şarampole kayıp uçurumun kenarında mahsur kaldı. Alkollü oldukları iddia edilen iki kişiden biri 5 metre yüksekten kayalıklara düştü. Diğer kişinin ise askıda duran aracın arkasında hiçbir olmamış gibi uyuyakalması bu kadarına da ’pes’ dedirtti.

Olay, saat 20.00 sırasında Kepez ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nin 2343 numaralı çıkmaz sokağında meydana geldi. İddiaya göre, M.V. ve C.B. isimli iki arkadaş otomobil ile yanlışlıkla çıkmaz sokağa girdi. Çıkmaz sokakta mahsur kalan iki arkadaş manevra yapmak isterken otomobili şarampole kaçırdı. Uçurumun kenarında kayalık alanda asılı kalan otomobili çalıştırmak isteyen iki arkadaş başarılı olamadı. Alkollü de oldukları iddia edilen iki arkadaş otomobilden inip bir süre yol kenarında oturdu. Bu sırada C.B. tuvaletini yapmak isterken yaklaşık beş metre yüksekten makilik ve taşlık alana düştü. Gürültüye dışarı çıkan mahalle sakinleri aracın uçurumun kenarında olduğunu gördü. Yaralı C.B.’yi de bulunduğu yerden çıkaran vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sokağa gelen sağlık ekipleri kafası ve ayaklarından yaralı olan C.B.’yi hastaneye kaldırdı. Bu arada aracı kontrol eden sağlık ekipleri ve polis, uçurumun eşiğindeki aracın arka koltuğunda uyuyan ikinci kişiyi görünce şaşkına döndü. Polis ve sağlık ekipleri M.V.’nin içinde bulunduğu aracın düşme ihtimaline karşı itfaiyeden destek istedi. İtfaiye aracı düşmemesi için çekme halatıyla bağladı. Polis ve sağlık ekipleri kapısını açtığı araçtan M.V.’yi çıkardı. Güçlükle kendine gelen M.V. ekiplere zor anlar yaşatsa da sedyeye konularak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra otomobil itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çekildi. Mahalle sakinleri ise ekiplerin çalışmasını meraklı gözlerle izledi.

"AZ DAHA UÇACAKTI"

Olayı gören Samet Ak, “ İki kişilerdi otomobilin içinde. Biri tuvaletini yapmak isterken yuvarlandı. Çok sarhoşlardı. Diğeri bir şeyinin olmadığını söyleyerek otomobilin içine girdi. Araçta az daha uçacaktı.” dedi.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Kadir Mısıroğlu yoğun bakımda

2019-04-16 14:55 - Gündem

Terörist elebaşıları gençleri ölüme gönderiyor

2019-04-14 15:35 - Asayiş

Bomba süsü verilmiş düzenek polisi alarma geçirdi

2019-04-16 15:43 - Asayiş

Fizik dünyasının evrensel değeri: Feza Gürsey

2019-04-13 16:52 - Teknoloji

Şehit Uzman Onbaşı Sayın son yolculuğuna uğurlandı

2019-04-10 17:42 - Gündem

Bahçeşehir Koleji, Dünya Robotik Şampiyonası'nda yarışacak

2019-04-10 17:09 - Ekonomi

Kurallara uymayanlar helikoptere yakalanıyor

2019-04-13 13:00 - Asayiş

Engelliler kurbağa adamlarla Haliç'e daldı

2019-04-11 22:22 - Gündem

'Ordu geçiş sürecine destek verecek'

2019-04-10 22:27 - Dünya

Uludağ’a Nisan karı...

2019-04-11 15:54 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Beyoğlu'ndaki metro inşaatında iskele çökmesi sonucu yaşanan kazada 1 işçi öldü

23:42 - Asayiş

Fatih'teki zehirlenme olayıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı

17:47 - Asayiş

Samsun'daki trafik kazaları KGYS kameralarıyla kaydedildi

12:37 - Asayiş

Kocaeli'de kozmetik fabrikasında çıkan yangında ölü sayısı 7'ye yükseldi

08:23 - Asayiş

Çorum'da dolu sebebiyle meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi yaralandı

17:28 - Asayiş

Günün Manşetleri

A Milli Futbol Takımı'nda İspanya maçı hazırlıkları başladı

19:47 - Spor

Suriye'nin Süveyda ilindeki şiddet olaylarına karışan bazı bakanlık mensupları tutuklandı

19:33 - Dünya

Hakkari'de Zap Suyu'na düşen pikapta yaralanan 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti

19:28 - Gündem

Borussia Dortmund'un yıldızı Adeyemi, muşta ve elektroşok silahı taşıdığı için ceza aldı

19:23 - Spor

Ukrayna'daki yolsuzluk skandalında İsrail'e kaçan Mindich'in durumu merak konusu oldu

19:13 - Dünya