?>

İhlas Ev Aletleri’ne bir ödül daha

İhlas Ev Aletleri tarafından yerli teknolojiyle üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu, biri Amerika’dan dördü Avrupa’dan olmak üzere beşinci kez ödüle layık görüldü.

Ekonomi - 9 yıl önce

Çeyrek asırdan fazla bir süredir insanlara faydalı ürünler sunan İhlas Ev Aletleri, aldığı ödüllerle üretim ve kullanım kalitesine verdiği önemi bir kez daha ispatladı. 2015 ve 2016 yılları içinde “Ev Aletleri" kategorisinde dört ödül kazanan Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotuna bir ödül de merkezi İtalya’da bulunan ve dünyanın saygın tasarım uzmanlık kuruluşu olan A’Design Award & Competition’dan geldi. 

In Home Appliances Design Category sınıfında dünyanın farklı ülkelerinden gelen projeler arasından başarılı tasarımıyla öne çıkan Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu, kendi alanlarında uzman, gazeteci, akademisyen ve profesyonel tasarımcılardan oluşan jüri üyeleri tarafından ödüle layık görüldü.

İtalya’nın Milano kentinde verilen ödülü İhlas Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kaya teslim aldı. Törende konuşan Kaya, ödülü bütün İhlas Ev Aletleri çalışanları adına aldığını, genel müdürden en alt kademedeki personeline kadar herkesin bu ödülde payı olduğunu anlattı. 

Türkiye’de ve dünyada her geçen gün artan rekabet koşullarının zorlukları da beraberinde getirdiğini fakat çok çalıştıklarını ve bu ödülü hakettiklerini dile getiren Kaya, bu ödülün, Aura Cleanmax’ın layık görüldüğü beşinci ödül olduğunu hatırlarak, kendileri için teşvik unsuru olduğunu ve daha iyileri için çalışacaklarını belirtti.

A Design tasarım ödülü ile ilgili bir açıklama yapan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber ise, ürünlerinin bir kez daha uluslararası arenada ödüle layık görülmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Çeyrek asırdan fazla süredir edindiğimiz tecrübe bizim için eşsiz bir hazine. 

Bu eşsiz birikimden aldığımız güçle, bugün İhlas Ev Aletleri olarak Türkiye’nin en iyi, dünyanın da sayılı temizlik robotu üreticilerinden biri konumuna geldik. Ev aletleri sektöründeki uzmanlığımız, modern ve inovatif yaklaşımımız, canlı ve güçlü yapımızla, çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. İstihdam ve teknolojik gücümüz bunun en büyük göstergesidir.”

İnovasyon için özgüvenin şart olduğunu ifade eden Dr. Kamber, ‘’Biz bu özgüveni kendimizde hissetiyoruz. İnovatif gereklikleri yerine getirerek yurt içi ve yurt dışında fonksiyonellik ve tasarım alanında gösterdiğimiz hassasiyetin karşılığını bu ödüllerle alıyoruz. Aldığımız ödüller üstlendiğimiz misyonun en güzel yansımasıdır. Daha yapmamız gereken çok şey var. 

Ben bu tür organizasyonların da bunu kamçılayacağına inanıyorum. Yerli iş gücü ve yerli üretimin hep arkasında olduk. Tübitak desteğiyle ürettiğimiz son teknoloji ürünlere yenilerini eklemek için çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir” diyerek kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.  

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kadınlara endomeriozis uyarısı

2016-06-16 15:52 - Sağlık

Katliam köyünde acı tablo

2016-06-17 17:31 - Genel

Ani görme kaybına dikkat

2016-06-20 21:52 - Sağlık

Sokakta uyuyacaklar

2016-06-17 16:52 - Gündem

Aydın 43 dereceyi gördü

2016-06-18 15:02 - Genel

Başkan Sarıcaoğlu öğrencilerin karne sevincini paylaştı

2016-06-17 20:17 - Gündem

F.Bahçe Asbaşkanı Balaban’dan önemli açıklamalar

2016-06-15 12:45 - Spor

"Kara Kız" 14 gün mahsur kaldığı uçurumdan kurtarıldı

2016-06-14 21:53 - Asayiş

'Beşli çeteden öğrendikleri metotları liselerde deniyorlar'

2016-06-15 15:09 - Gündem

Kendini ihbar eden vezne memuruna 8 yıl 4 ay

2016-06-15 18:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Bakan Yumaklı, DSİ'ye 1389 personel alınacağını açıkladı

21:42 - Ekonomi

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı 2025 yılı ikinci çağrı sonuçları belli oldu

16:18 - Ekonomi

Güneydoğu Anadolu'nun hububat ihracatı 10 ayda 2,9 milyar dolara ulaştı

14:47 - Ekonomi

Trabzon'daki balıkçı tezgahlarında hamsinin kilogramı 75 liradan satılıyor

14:37 - Ekonomi

Gıdalarda pestisit kalıntılarının maksimum limitlerine ilişkin esaslar düzenlendi

14:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde maden sahasında meydana gelen göçükte 70 kişi hayatını kaybett

22:02 - Dünya

Bakan Yumaklı, DSİ'ye 1389 personel alınacağını açıkladı

21:42 - Ekonomi

Belçika'da binlerce kişi Gazze'ye destek gösterisi düzenledi

21:07 - Dünya

Gazze'de yağan yağmurlarla birlikte su seviyesi yükselen gölet tehlike saçıyor

21:02 - Dünya

Brüksel'de binlerce kişi Gazze için gösteri düzenledi

20:53 - Dünya