?>

İ. H. Konyaspor İlhan Palut ile anlaştı

İttifak Holding Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor - 4 yıl önce

Konya

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen İlhan Palut ile resmi sözleşme imzalandı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine genel sayman Uğur Öncan ve teknik direktör İlhan Palut katıldı.

Palut, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu ve kazanma odaklı bir Konyaspor izletmek istediğini söyledi.

Konyaspor camiasına hayırlı olması dileğinde bulunan Palut, şunları kaydetti:

"Gerçekten çok mutluyum. Konyaspor büyük ve geçmişi başarılarla dolu bir camia. Konyaspor'da son zamanlarda istenmeyen bir durum var. Bahsetmiş olduğum başarılı günlerine döndürmek için ekibimle beraber bütün mücadelemi vereceğim. Heyecanlıyım, inşallah hayırlı uğurlu olur. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyorum. Kupa elbette çok önemli. Konyaspor camiası ve Konya şehri bir kupa kazanmanın ne olduğunu biliyor. Bu hazzı biliyor. Ligdeki durumumuz bugün itibariyle kritik de olsa kupa mücadelesini daha önemsiz görmek gibi bir lüksümüz yok."

Palut, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş ile yapacakları maçın da çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş karşısında yarı finale çıkmak için bütün mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Bu benim için de önemli çünkü göreve yeni başladım. Konyaspor camiasındaki ilk maçım olacak ve bundan başarıyla ayrılmak istiyorum. Konyaspor ligde düşünmediği durumda olduğu için, buradan çabucak uzaklaşmamız gerekiyor. Denizlispor maçı da bunun için bir fırsat. Çok ileriye bakmaya gerek yok, önümüzdeki iki maçla beraber iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımın enerjisini, sinerjisini artırmak istiyoruz. Kazanma odaklı oynayan bir Konyaspor izletmek istiyoruz. Bugünden itibaren bunun için çalışmalarımıza başlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör İlhan Palut'un ekibinde Ersan Parlatan, Osman Demir, Bekir Arpacı, Çağatay Turan, Erkan Akkoç ve Hacı Çetin görev yapacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Yılın ilk grand slam turnuvası için gözler Avustralya'da

2021-02-07 23:25 - Spor

FETÖ'den yargılanan 169 eski yüksek yargı üyesi hapis cezasına çarptırıldı

2021-02-04 00:39 - Gündem

Demir Grup Sivasspor deplasmanda farklı galip

2021-02-07 21:11 - Spor

Yüzde 100 doluluğa ulaşan 'Güneyin üretim üssü' talepleri geri çeviriyor

2021-02-09 15:11 - Ekonomi

Yiğidolara kenevir müjdesi -Dr. Erdem Ulaş yazdı-

2021-02-06 21:04 - En Son Yazılar

İran'da Sünni Beluçlara yönelik idamlarda artış gözlendiği iddia ediliyor

2021-02-03 20:31 - Dünya

Türkiye havalimanlarında ocakta 5,2 milyon yolcuya hizmet verildi

2021-02-08 17:49 - Gündem

Kanseri yendi, kurduğu dernekle hastalara omuz arkadaşı oldu

2021-02-03 16:46 - Çevre-Hayat

Çocukluk hayalini gerçekleştiren 'Hilal kaptan' birinci kaptan olacağı günü bekliyor

2021-02-08 19:21 - Çevre-Hayat

Kafkasya'nın özgürlük savaşçısı Şeyh Şamil, 150 yıl önce bugün vefat etti

2021-02-04 14:16 - Dünya

İlgili Haberler

UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turunda ilk maçlar sona erdi

00:27 - Spor

İrlanda’da farklı kazanan Beşiktaş, turun kapısını araladı

23:52 - Spor

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'ya 91-70 mağlup oldu

22:51 - Spor

Başakşehir, Norveç ekibi Viking'i deplasmanda mağlup etti

22:12 - Spor

İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Gazze'ye destek mesajı

20:07 - Spor

Günün Manşetleri

Trump, Aliyev ile Paşinyan'ın Beyaz Saray'da "barış anlaşması" imzalayacaklarını

02:17 - Dünya

Trump'tan Ukrayna ile ateşkes konusunda Putin'e sitem: Bu durum ona kalmış

00:32 - Dünya

UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turunda ilk maçlar sona erdi

00:27 - Spor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff'la görüştü

23:58 - Dünya

İrlanda’da farklı kazanan Beşiktaş, turun kapısını araladı

23:52 - Spor