?>

Hırsızların ’pes’ dedirten pişkinliği

Maltepe’de ayakkabı hırsızlığı yapan 2 şahıs, aynı binayı yarım saat arayla iki kez soydu. Bina sakinleriyle karşılaşan hırsızların rahatlıkları "Pes" dedirtti.

Asayiş - 8 yıl önce

Olay, geçtiğimiz sabah saatlerinde Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Cemalbey Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sabah saatlerinde binanın girişine gelen bir şahıs, önce şifreli kapıyı açmaya çalışıyor. Şifre ile açmakta başarılı olamayan şahıs, cebinden çıkardığı bir nesneyle kapıyı zorlayarak açıp içeri giriyor. Hemen asansöre binerek en üst kata çıkan şahıs buradan merdivenle tüm katları dolaşıyor. Yaklaşık 3 dakika binada kalan şahıs, elinde dolu olduğu belli olan büyük bir poşetle binadan ayrılıyor.

BİNA SAKİNİYLE SOHBET ETTİ, AYNI ASANSÖRE BİNDİ

Olaydan yaklaşık yarım saat sonra binanın önündeki cadde de iki şahıs daha güvenlik kameralarına yansıyor. Şahıslardan biri sırtındaki çuvalla karşı sokağa doğru geçerken, diğer şahıs apartmana doğru yöneliyor. Apartman girişinde şifreli kapıyı kurcalayan şahıs, o sırada bina içerisinde bulunan bir apartman sakini tarafından fark ediliyor. Kapıyı açan apartman sakinine binada oturan vatandaşlardan birinin ismini söyleyen hırsızlık zanlısı, akrabası olduğunu söyleyerek içeri giriyor. Bina sakiniyle birlikte asansöre binen şahıs, katları dolaşmaya başlıyor. Apartman boşluğunda bulunan dolapları kontrol eden şahıs, yaklaşık 15 dakika bina içerisinde dolaşıyor. Bu sırada da apartman sakinleriyle karşılaşan şahsın, telefonu ile oynayarak sergilediği rahat tavırlar görenlere "Pes" dedirtiyor. Zaman zaman apartman girişinde bulunan aynada şahsın saçlarını düzeltmesi de rahatlığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Bina sakinlerinden birine ait olan bir pazar arabasının çantasına çaldığı ayakkabıları dolduran şahıs rahat tavırlarla binadan ayrılıyor.

Bina sakinleri, yarım saat arayla gerçekleşen iki hırsızlık neticesinde toplamda 5 bin liralık ayakkabılarının çalındığını belirterek şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Milas’ta iki ev ve bir otomobile kurşun yağdırdılar

2017-09-20 02:32 - Asayiş

Malatya'da 'pembe trambüs' uygulaması başladı

2017-09-18 19:22 - Gündem

Çaykur Rizespor'da yeni başkan Hasan Kemal Yardımcı oldu

2017-09-17 21:02 - Spor

Barcelona hocasından Arda'ya şok!

2017-09-18 14:22 - Spor

Dünya Kupası biletleri satışa çıkıyor

2017-09-13 14:51 - Spor

350 lira maaşla 7 çocuk okutuyor

2017-09-18 01:32 - Gündem

Motosiklet kazası kask kamerasında | İstanbul haberleri

2017-09-19 14:32 - Asayiş

Mısır alım fiyatı açıklandı

2017-09-19 15:17 - Ekonomi

Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor

2017-09-19 17:12 - Kültür Sanat

Adana Şehir Hastanesinde hasta kabulüne başlanacak

2017-09-18 02:17 - Sağlık

İlgili Haberler

FETÖ'ye yönelik operasyonlarda yakalanan 64 şüpheli tutuklandı

08:28 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangın kontrol altına alındı

00:07 - Asayiş

Tekirdağ'da atık toplama merkezinde çıkan yangına müdahale ediliyor

22:23 - Asayiş

Malatya'da freni arızalanan kamyon 15 araca çarptı, 3 kişi yaralandı

10:13 - Asayiş

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonunda 13 zanlı gözaltına alındı

09:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

Anket: ABD'de halkın yüzde 59'u İsrail'e karşı olumsuz görüş taşıyor

00:27 - Dünya

Türk Devletleri İşbirliği Günü'nde İstanbul ve Ankara'daki bazı köprü ve binalar turkuaza büründü

00:12 - Çevre-Hayat

İspanya ve Portekiz'de Nisan ayındaki elektrik kesintisi 'türünün ilk örneği' olarak kaydedildi

00:12 - Dünya

İstanbul'da bazı bölgelerde sağanak etkili oluyor

23:58 - Gündem

ABD’de yaşayan Türklerin cenaze hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla fon kuruldu

23:52 - İslam-Hayat - Rebiülahir 1447