'Hesaplarımız puan açısından tuttu'

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "İçerideki puan kayıplarını bugüne kadar telafi edebildik, bundan sonra da etmek zorundayız." dedi.

Spor - 7 yıl önce

Denizli
1. Lig'in iddialı takımlarından olan ve 59 puanla lider Gençlerbirliği'nin ardından ikinci sırada yer alan Abalı Denizlispor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Deplasmanda biraz daha rahat pozisyonlar bulabiliyoruz. Bu nedenle içerideki puan kayıplarını bugüne kadar telafi edebildik, bundan sonra da etmek zorundayız." dedi.
Ligin 30. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü Giresunspor'a konuk olacak Abalı Denizlispor, hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde sürdürdü.
İdman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan İldiz, yoğun şekilde çalışmalara devam ettiklerini, içeride ve dışarıda zorlu maçlar oynadıklarını belirtti.
Her takımın kendisine göre hedefi olduğunu dile getiren İldiz, "Bize karşı tüm takımlar farklı oynuyor. Buna saygı duyuyorum, son derece normal. Çünkü biz başarıyı yakalamak isteyen bir ekibiz. Başarıyı yakalamak kolay değildir. Başarıyı yakalamak için zorlukların üstesinden gelmek durumundasınız. Bütün bunları yaparken, çok geniş bir kadromuz da yok. Zaman zaman bazı arkadaşlarımıza çok yük bindi. Özellikle son haftalarda gerek cezalar gerekse sakatlıklar bizleri gerçekten zor durumda bıraktı." diye konuştu.
"Hedefi yakalamak istiyoruz"
Kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerlediklerini vurgulayan İldiz, şunları kaydetti:
"Önümüzde 5 maçımız var. Rakibimiz Giresunspor. Lige her zaman olduğu gibi iddialı başlayan ama hiç beklenmedik yerde olan, sıkıntılı günler geçiren bir rakip. Çok zor bir maça gittiğimizin bilinci içerisindeyiz. Ancak oyuncu arkadaşlarım da kararlı. Başarıyı elde etmek için zorlukların üstesinden gelmek durumundasınız. Kazanıp dönmek istiyoruz. Deplasmanda biraz daha rahat pozisyonlar bulabiliyoruz. Bu nedenle içerideki puan kayıplarını bugüne kadar telafi edebildik, bundan sonra da etmek zorundayız. Bundan sonra içeride kesinlikle puan kaybetmeden, dışarıda da istediğimiz puanları alıp hedefi yakalamak istiyoruz."
Kalan maçlarla ilgili düşünceleri sorulan İldiz, ligde üçüncü sıradaki Hatayspor ile aralarında 5 puan fark olduğuna işaret ederek, "En azından bu avantajımızı koruyarak, kalan 5 maçta devam etmek istiyoruz. Bu nedenle maçları kazanmak, en azından kaybetmemek durumundayız. Ufak tefek puan kayıplarında hem alttan gelen rakiplerimizin doğal olarak iştahı kabarıyor hem de kendi içerimizde 'Aman ne oluyor?' deniliyor. Bugüne kadar bizim hesaplarımız puan açısından tuttu. Son 5 maçta da tutacak diye inanıyorum." ifadelerini kullandı.
Öte yandan, idmanda futbolcular ısınma ve koşunun ardından top kapma çalışması yaptı. Yeşil-siyahlı ekip, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Borsa günü yükselişle tamamladı

2019-04-09 21:19 - Ekonomi

'Trablus'ta çatışmalar devam ederse insani felaket yaşanabilir'

2019-04-15 18:27 - Dünya

DEAŞ'ın düğün saldırısı davasının gerekçeli kararı hazırlandı

2019-04-11 15:07 - Gündem

İçişleri Bakanı Soylu, Celal Uzunkaya ve beraberindeki heyeti kabul etti

2019-04-09 23:57 - Gündem

Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı

2019-04-15 18:41 - Genel

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, Beylikdüzü’nde görevi devretti

2019-04-13 18:07 - Gündem

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli yağış geliyor |15 Nisan yurtta hava durumu

2019-04-15 12:22 - Gündem

Rusya'dan Türkiye ile ortak helikopter üretim sinyali

2019-04-10 16:19 - Genel

Dev derbinin VAR’ı Bülent Yıldırım

2019-04-14 15:46 - Spor

Hatayspor, Altay maçı hazırlıklarına başladı

2019-04-16 20:15 - Spor

İlgili Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü eleme turu rövanş maçları tamamlandı

00:17 - Spor

Fenerbahçe, play-off turuna galibiyetle yükseldi

23:48 - Spor

Fenerbahçe tur atladı

23:28 - Spor

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'ya göre bu sezon lig yarışı zor olacak

20:07 - Spor

Hentbolda 2026-2027 sezonu Süper Lig fikstürü belli oldu

19:48 - Spor

Günün Manşetleri

Ümmü’l-Mü’minin Hazreti Hatice: İmanın, vefanın ve fedakârlığın sembolü -Hülya Ayhan yazdı-

08:34 - En Son Yazılar

ABD, Hürmüz Boğazı'ndaki aksaklıkların sürmesi nedeniyle petrol fiyatı tahminini yükseltti

08:23 - Ekonomi

Türkiye-Pakistan-Suudi Arabistan ittifakı Rusya için tehdit oluşturuyor mu? -Fuad Safarov, Moskova’dan yazdı-

07:26 - En Son Yazılar

İran’daki sertlik yanlısı dönüşümün arkasında Mekke Anlaşması mı var? -Ömür Çelikdönmez yazdı-

06:23 - En Son Yazılar

ABD Başkanı Trump, müzakereler konusunda İran'a güvenmediğini söyledi

06:08 - Dünya