?>

'Herkes kaybediyor, bugün hiç beklemediğimiz mağlubiyet oldu'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Herkes kaybediyor, bugün hiç beklemediğimiz mağlubiyet oldu." dedi.

Spor - 6 yıl önce

İstanbul

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında 2-0 kaybettikleri maçta son bölümde yaptıkları hatalarla yenildiklerini söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda dengeli bir mücadele olduğunu belirterek, "Oyuncularımın iştahı, arzusu ve baskısı vardı. İkinci yarı şiddet de vardı. Herkes kaybediyor, bugün hiç beklemediğimiz mağlubiyet oldu." dedi.

İkinci yarı hızlarının yanı sıra baskıyı ve şiddeti daha da artırdıklarını vurgulayan Avcı, "Bu tip takımlara karşı pozisyona giremezsin ama 3-4 pozisyonumuz vardı.

Maçı cebimize alacağımız pozisyonları bulduk. 86'ncı dakikaya kadar rakibe pozisyon vermedik, ikinci golü saymıyorum, faul olabilir." diye konuştu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sabırla son ana kadar beklediğine dikkati çeken Avcı, "Herkesin kaybettiği süreçlerde yarışın içindeyiz. Biraz daha yukarıya yapışmaya ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya eleştiri

Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştiren Avcı, şunları kaydetti:

"Avantajlı durumumuz oluşmadı. İkinci golün öncesinde kendini kanıtlama gibi durumu vardı. Maçı hakem yüzünden kaybettik durumu olamaz, öyle bir şey yok. Bazı avantajlarda o taraflara doğru devam ettirdi diye düşünebiliriz."

"Derbiler özeldir"

Ligin 16. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maça değinen Avcı, şunları söyledi:

"N'Koudou ve Ruiz'in durumu yarın belli olacak. Beşiktaş en iyisini her zaman yapmıştır, yapmaya devam edecek. Derbiler özeldir.

Bugünü bırakıp en iyi şekilde pazara hazırlanacağız. Ligin domino taşları ağır yaralı gidiyor.

Diğer takımları da göz ardı etmeyelim. Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, herkes yarışın içinde devam ediyor. Rekabet kaliteyi getirir."

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Avcı, "Şu an her mevkiye bakılabiliyor. Biraz daha dar alanda problem çözen, skora etki eden oyuncu bizim için doğru gözüküyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Ahmet Nur Çebi'den taraftara tepki

Karşılaşmanın ardından hakem yönetimine tepki gösteren bir siyah-beyazlı taraftar, kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin üstüne yürüyerek, "Ağırlığını koy biraz başkan." ifadesini kullandı.

Çebi, taraftara karşılık vererek "Terbiyesizlik yapma." derken, başkanın korumaları bu kişiyi uzaklaştırdı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

2019-12-09 17:51 - Asayiş

Komandolardan öğrencilere videolu mesaj

2019-12-15 18:17 - Gündem

Irak’ta Haşdi Şabi güvenliği sağlamayacak

2019-12-09 23:07 - Dünya

'Geçitkale Havaalanı'na İHA intikali söz konusu değil'

2019-12-15 18:37 - Dünya

Sanofi'den “BIO-Scouting projesi“

2019-12-13 15:31 - Genel

NBA'deki 'Türk derbisi'nin galibi Ersan'ın takımı

2019-12-15 15:54 - Spor

Kuveyt Türk XTM'in işaret dili özelliğine ödül

2019-12-13 17:40 - Genel

Kayserispor'da eksikler can sıkıyor

2019-12-11 19:02 - Spor

Ekonomistler 200-250 baz puanlık faiz indirimi bekliyor

2019-12-11 14:39 - Ekonomi

AB Liderler Zirvesi'ne iklim değişimi damga vuracak

2019-12-12 22:07 - Dünya

İlgili Haberler

Trabzonspor, 194. yabancı oyuncuyu kadrosuna kattı

11:17 - Spor

Genç Milli Yüzme Takımı, Avrupa Açık Su Şampiyonası'nda 2 madalya kazandı

10:33 - Spor

Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçı yarın yapılacak

10:10 - Spor

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Fluminense, Ulsan'ı 4-2 yendi

09:52 - Spor

Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan özel sporcular, yurda döndü

23:47 - Spor

Günün Manşetleri

Rusya: Barışçıl başkan olarak gelen Trump, ABD için yeni savaş başlattı

12:33 - Dünya

Siirt'te çekirgelere karşı dronla ilaçlama yapılıyor

12:27 - Gündem

Afetler sonrası bina hasar tespitine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de

12:22 - Gündem

FETÖ, örgütsel eğitim için öğrencileri Balkan ülkelerine götürmüş

12:18 - Gündem

Balıkesir'de arazide çıkan yangın kontrol altına alındı

12:13 - Gündem