?>

Hastaneye bağışladığı cihazlarla şifa buldu

Demirci'de emekli maaşını biriktirerek devlet hastanesine fizik tedavi ve cerrahi alet bağışında bulunan 80 yaşındaki Ali Ceylan, belinden ve ayağından rahatsızlanınca bağışladığı cihazlarda tedavi görmeye başladı.

Çevre-Hayat - 7 yıl önce

MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde hastaneye fizik tedavi ve cerrahi alet bağışında bulunan hayırsever, bir süre sonra hastalanınca imdadına bağışladığı cihazlar yetişti.

Çanakçı Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki emekli Ali Ceylan, emekli aylığından artırdığı 8 bin lirayı bir hayır işinde kullanmak üzere yaklaşık 1 ay önce Belediye Başkanı Selami Selçuk ile görüştü.

Belediye Başkanı Selçuk'un Demirci Devlet Hastanesine yönlendirdiği hayırsever, fizik tedavi bölümündeki hastaların tedavisinde kullanılmak üzere koşu bandı, kondisyon bisikleti, üroloji polikliniğine sünnet cerrahi seti alarak bağışta bulundu ve bir de mescit yaptırdı.

Önceki gün beli ve ayağındaki kireçlenme nedeniyle ağrılarının artması üzerine aynı hastaneye başvuran hayırsever Ceylan'a bağışladığı cihazların da kullanıldığı tedavi programı uygulanmaya başlandı.

Ceylan'ı hastanedeki odasında ziyaret eden Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Hastane Başhekimi İlker Çokboz, bağışından dolayı hayırsevere plaket verdi.

Örnek davranış

Hayırsever Ali Ceylan, 6 yıl önce eşini kaybettiğini, yalnız yaşadığını belirterek, "Tarlamda yetiştirdiğim ürünlerimi Demirci pazarında satarak geçimimi sağlıyorum. Emekli maaşımdan arttırdığım parayla alet gereç alarak bağışta bulunmuştum. Her vatandaş devletine sahip çıkmalı. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise Ali Ceylan'ın örnek davranışının takdire şayan olduğuna dikkati çekerek, "Daha önce köyüne de bir hayırda bulunmuştu. Kendisi yeniden bağışta bulunmak istedi, hastaneye yönlendirdik. Fizik tedavi bölümünde eksik olan gereçleri tamamlandı. Şimdi de burada tedavi görme imkanı buldu. Allah bu tür hayırseverlerimizi çoğaltsın, uzun ömürler versin." ifadelerini kullandı.

Başhekim Çokboz da Ceylan'ın bağışladığı cihazlar sayesinde tedavi olduğunu dile getirerek, "Kendisine bu güzel davranışından dolayı teşekkür ederiz." diye konuştu.

Muhabir: Nurullah Kalay

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Asırlar önce kaleme aldığı eserleriyle ilham kaynağı oldu

2018-10-06 19:32 - Kültür Sanat

Annesini kanserden kaybeden Bartu için uygun bağışçı aranıyor

2018-10-12 18:02 - Çevre-Hayat

Nahda Hareketi istişare ve uzlaşıdan yana

2018-10-09 22:32 - Dünya

Genç türkücü evinde ölü bulundu

2018-10-11 17:32 - Magazin

FBI Direktöründen Çin uyarısı

2018-10-11 01:32 - Dünya

Kaya resimlerini görünce kıyafetleri ile suya daldılar

2018-10-12 14:32 - Kültür Sanat

'Tam isabet' fotoğrafı beğeni topladı

2018-10-13 19:02 - Günün Fotoğrafı

'Oyuna tamamen hükmeden bir sistem yaratmak istiyoruz'

2018-10-11 00:32 - Spor

Arda Turan'dan kavga açıklaması

2018-10-12 23:32 - Spor

Türkiye'den Yunanistan-Mısır-GKRY'nin 'temelsiz atıflarına' tepki

2018-10-13 06:02 - Gündem

İlgili Haberler

Amasya Yalıboyu Evleri'nin Yeşilırmak'a yansıması eşsiz manzara oluşturdu

15:27 - Çevre-Hayat

Çocuklar aile kavramını "geçmişin izini sürerek" öğreniyor

13:57 - Çevre-Hayat

Bakırcılığın Kahramanmaraş'taki son temsilcileri mesleği yaşatmaya çalışıyor

13:47 - Çevre-Hayat

Yüksekten düşerek damağı yarılan kedi nadir uygulanan teknikle tedavi edildi

13:37 - Çevre-Hayat

Trabzonlu yorgancı Mehmet usta, mesleğini 60 yıldır aynı dükkanda sürdürüyor

13:33 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Venezuela: ABD, ülkemizi 51. eyalet yapmak istiyor

04:33 - Dünya

Trump, Brezilya'dan ithal edilen bazı tarım ürünlerini ek tarife kapsamından çıkardı

02:02 - Dünya

Ukrayna: Kupyansk kontrolümüz altında

01:43 - Dünya

ABD'de federal yargıç, Washington'a Ulusal Muhafız konuşlandırılmasını durdurdu

01:37 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz'da 'Söz Gençlikte' programına telefonla bağlandı

01:22 - Siyaset